تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 23 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على هر كس حلال بخورد، دينش صفا مى‏يابد، رقّت قلب پيدا مى‏كند، چشمانش از ترس خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806373717




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فارس گزارش مي‌دهد


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: مقاومت پارچه‌فروشان در برابر ماليات ارزش‌افزوده؛ بهانه‌تراشي يا قانون‌گريزي
خبرگزاري فارس: مقاومت بنكداران پارچه در برابر اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده به بهانه‌هاي عدم آموزش يا مشكل‌دار بودن قانون تكرار داستان قديمي طلافروشان است كه به گفته مسئولان دولتي اين قانون گريزي‌ها احتمالاً از ترس شفاف شدن معاملات اين صنف است.

[تصویر: A0690640.jpg]


طبق مصوبه مجلس قانون ماليات بر ارزش افزوده بايد به مدت پنج سال به صورت آزمايشي اجرا و در اين مدت ايرادات احتمالي قانون اصلاح شود. مرحله اول قانون ماليات بر ارزش افزوده در مهر 87 به اجرا درآمد اما به دليل مشكلات به وجود آمده براي اصناف و عدم آمادگي آنها با دستور رئيس جمهور اجراي آن براي اصناف يك سال به تعويق افتاد، اما براي توليدكنندگان و وارد كنندگان اجرايي شد.
با گروه‌بندي سازمان امور مالياتي در سال 88، هشت صنف و در سال بعد 12 صنف مشمول اجراي ماليات بر ارزش افزوده شدند. سال اول خبرخاصي درباره عدم اجراي قانون به گوش نرسيد اما در سال 89 برخي صنوف به پرچمداري طلافروشان به نحوه اجراي قانون معترض شدند.
موارد اعتراضي تفاوت‌ها و مشابهت‌هايي داشت. عدم آموزش اعضاء اتحاديه، نبود زيرساخت‌هاي لازم مانند دستگاه‌هاي ديجيتال ثبت معاملات از موارد مشابه بود.
اغلب صنوف يكي از دلايل عدم امكان اجراي ماليات برارزش افزوده را معامله مدت‌دار و چندين ماهه عنوان مي‌كردند. با توجه به اينكه ماليات برازش افزوده بايد هر سه ماه يك بار پرداخت شود، در صورتي كه مبلغ پرداخت شده توسط مشتري به صورت چك مدت دار بيش از سه ماه باشد فروشنده در پرداخت ماليات برارزش افزوده با مشكل مواجه خواهد شد.
البته تاكنون براي اين مشكل اصناف چاره‌اي انديشيده نشده و اصلاحاتي در متن قانون صورت نگرفته است و مشكل به قوت خود باقي است.
لازم به ذكر است تعويق در اجراي قانون در سال 87 بر ميزان اعتراض‌ها و حتي خواسته‌هاي فراقانوني تاثيرگذار بود زيرا عده‌اي تصور مي‌كردند كه اگر همانند سال 87 بر عدم اجراي قانون پافشاري كنند از اجراي قانون مستثني خواهد شد.
شدت اعتراض‌ها به حدي بود كه منجر به اعتصاب و تعطيلي مغازه‌هاي طلافروشان شد. رئيس سازمان امور مالياتي هم پس از برگزاري چندين جلسه با آنها از عدم تمايل اين صنف به اجراي قانون خبر داد و گفت:طلافروشان قانون را از ما بهتر بلدند؛ آنها از شفاف شدن درآمدشان مي‌ترسند.
طلافروشان معتقد بودند ماليات بر ارزش افزوده بايد شامل اجرت ساخت و سود مغازه‌دار باشد و اصل جنس طلا به عنوان يك كالاي سرمايه‌اي و بادوام كه هرگز از بين نمي‌رود بايد حفظ شود و مشمول ماليات قرار نگيرد. اما دولت معتقد بود كه طلا كالاي سرمايه‌اي نيست بلكه كالاي مصرفي است.
بعد از فراز و نشيب‌هاي فراوان و جلسات متعدد در سازمان امور مالياتي و كميسيون اقتصادي مجلس و ارائه پيشنهادهاي مختلف به مجلس و دولت براي نحوه اجراي قانون اين صنف بالاخره به اجراي قانون تن داد و اين موجب شد كه براي مدتي خبري درباره عدم اجراي ماليات برارزش افزوده منتشر نشود.
مطمئنا يكي از مزاياي اجراي قانون ماليات برارزش افزوده شفاف شدن فعاليت‌هاي اقتصادي است. در واقع ماهيت اين قانون موجب نمايان شدن همه درآمدها و افراد فعال در اين بخش خواهد شد. با توجه به عدم برآورد دقيق از ماليات‌هاي مستقيم و غير مستقيم افراد توسط نظام مالياتي و نبود زير ساخت‌هاي سخت افزاري و نرم افزاري در اين زمينه، درآمدهاي بسياري از فعالان اقتصادي مشخص نيست. به همين دليل اجراي اين قانون با اعتراض برخي از صنوف روبرو مي‌شود.
فرآيند اجرايي شدن ماليات برارزش افزوده براي طلافروشان تقريبا شش الي 9 ماه به طول انجاميد. مدتي پيش بود كه قاسم پناهي معاون ماليات برارزش افزوده سازمان امور مالياتي از مشاركت 90 درصدي طلافروشان در ارائه اظهارنامه ماليات برارزش افزوده خبر داد كه اين نشان دهنده مثمر ثمر بودن مقاومت دولت در برابر خواسته‌هاي فراقانوني بود.
اين بار هم مانند سال قبل ماجرايي تكراري اما با چهره‌اي متفاوت، يكي ديگر از صنوف از عدم امكان اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده خبر مي‌دهد. اگر به استدلال‌هاي مسئولان اين صنف توجه كنيم متوجه مي‌شويم كه اين صحبت‌ها و دلايل كاملا مشابه استدلال‌هاي آهن‌فروشان و طلافروشان است. " صنف ما هنوز آموزش نديده است؛ علت اعتراض واحدهاي صنفي عدم اطلاع‌رساني و آموزش لازم در اين زمينه بوده است " و مطمئنا چندين و چند دليل ديگر كه فعلا مطرح نشده و ممكن است در آينده مطرح شود.
رئيس سازمان امور مالياتي در همين باره به فارس مي‌گويد: پارچه‌فروشان از مهرماه 88 در بخش بنكداران مانند ساير بنكداران مشمول قانون ماليات بر ارزش افزوده شده‌اند و سازمان مالياتي مكرر درخواست آموزش و ثبت نام ارائه كرده اما تاكنون هيچ كدام از آنها نيامده‌اند
وي ادامه مي‌دهد: ما گرچه براي پذيرش ثبت نام و ارائه آموزش اعلام آمادگي كرده‌ايم اما متاسفانه پارچه‌فروشان استقبال نكردند و به جاي اينكه ثبت نام كنند به راه‌هاي غيرمتعارف و اعتصاب دست زدند و وقتي از آنها خواستيم كه دليل اعتصاب‌شان چيست، گفته شد مجوز آنها از طرف اصناف به صورت بنكداري و عمده‌فروش صادر شده در حالي كه عمده‌فروش نيستند بلكه طاقه‌فروش پارچه هستند.
اما به نظر مي‌رسد مشكلات اجرا و ابهامات فراتر از مسائل مطرح شده توسط عسكري باشد. همانطور كه عنوان شد قانون ماليات برارزش افزوده براي پنج سال به صورت آزمايشي تصويب شده و در مدت اجرا در صورت وجود مشكل در قانون اصلاحاتي صورت گيرد اما در طول اين مدت با وجود برخي مشكلات هنوز اصلاحاتي صورت نگرفته است.
البته ذكر اين نكته ضروري است كه تا قبل از اصلاح قانون از سوي مجلس، قانون بايد اجرا شود و استنكاف از اجرا به هر شكل قابل قبول نيست.
در اين بين طبيعتا وظيفه دولت فراهم كردن زيرساخت‌هاي اجرا و وظيفه اصناف همكاري و همراهي در اجراي قانون است. البته مقاومت دولت در برابر خواسته‌هاي فراقانوني برخي صنوف مي‌تواند در پيش‌برد اجراي قانون راهگشا باشد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 305]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن