تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس سنت نيكويى را بنا نهد، اجرى برابر اجر همه عمل‏كنندگان به آن عمل تا روز قي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804007899




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وزارت بهداشت قرنطينه مرزى براى جلوگيرى از شيوع وبا را تكذيب كرد


واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: وزارت بهداشت قرنطينه مرزى براى جلوگيرى از شيوع وبا را تكذيب كرد
مژگان عياري-براساس آخرين آمارها هر روز به شمار مبتلايان بيمارى وبا در كرج، قم و تهران افزوده مى‌شود. آخرين آمار رسمى وزارت بهداشت شمار مبتلايان وبا در كشور را 96 نفر اعلام كرده و آمار 24 بيمار در دهه دوم مرداد ماه اولين اعلام وزارت بهداشت بوده است.

با اين وجود مسئولان وزارت بهداشت بيمارى وبا را در زمره بيمارى‌هاى بومى فصل گرماى ايران مى‌دانند. به طورى كه رئيس اداره بيمارى‌هاى منتقله از آب و مواد غذايى وزارت بهداشت دكتر محسن زهرايى با تاكيد بر اينكه هيچ تغييرى در شرايط بيمارى وبا در كشور حاصل نشده به مهر گفت: در حال حاضر هيچ مشكلى از نظر همه‌گيرى اين بيمارى در كشور وجود ندارد.

معاون سلامت وزارت بهداشت افزايش جمعيت غيرقابل كنترل در كرج و ساخت شهرك‌هايى كه پوشش خدمات درمانى دولتى دريافت نمى‌كنند را علت اصلى گسترش وبا در اين استان دانسته و پلمپ 10 حلقه چاه غيرمجاز آب آشاميدنى در كرج و برخورد با فاضلاب مزارع را از موارد جلوگيرى با گسترش وبا در استان ذكر كرد.

وي، در حاشيه مراسم بزرگداشت پزشكان خانواده و گسترش وبا از اجراى قرنطينه وبا در مرزهاى رسمى كشور خبر داد و تاكيد كرد: بيمارى وبا بيمارى بومى كشور نيست زيرا در سال گذشته هيچ مورد ابتلاى بومى به وبا نداشتيم اين بيمارى معمولا از كشورهاى همسايه و مرزهاى شرق وارد كشور مى‌شود از اين جهت تمام اتباع كشور در بدو ورود به ايران قرنطينه شده و در صورت آلودگى به وبا برگشت داده مى‌شود.

با اين وجود مشاور وزير درامور و بين‌المللى وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حيات نو قرنطينه مرزى براى جلوگيرى از شيوع وبا را تكذيب كرد.

دكتر بيژن صدرى‌زاده گفت: قرنطينه و جلوگيرى از مسافر و تجارت در رابطه با بيمارى وبا خطرناك است و از نظر بهداشت جهانى اگر در كشورى وبا پيدا شود ورود مسافر، سبزى و ميوه به كشورهاى ديگر نقشى در گسترش بيمارى ندارد زيرا ناقلين بيمارى وبا علامت مشخصى نداشته و علائم خفيف نيز تاثيرى ندارد. وى تاكيد كرد: در بين مهاجران افغان و عراقى بيمارى‌هاى عفونى وبا، حصبه، اسهال خوني، هپاتيت A وجود دارد. افغانستان و عراق به دليل مشكلات داخلى درصد بالايى از ابتدا به بيمارى‌هاى خطرناك را دارند.

وى بيمارى وبا را بيمارى كشورهاى در حال توسعه و بيمارى بومى فصل گرماى ايران دانسته و تاكيد كرد: بيمارى وبا در چند دهه اخير بيمارى بومى ايران بوده كه نوعى بيمارى عفونى اسهالى است و در اثر مصرف آب و غذاى آلوده به ميكروب وبا ، از طريق مدفوع افراد بيمار منتقل مى‌شود.

دكتر بيژن صدرى‌زاده در رابطه با منشاء آلودگى به وبا در كرج و قم گفت: كارگران مهاجر افغان و ايرانى كه در ساختمان‌ها و در شرايط زندگى بد و غيربهداشتى زندگى مى‌كنند مهم‌ترين ناقلان بيمارى وبا هستند.

وى افزود: كارگران افغان و ايرانى از نظر تهيه غذا امكانات كافى نداشته و سيستم‌هاى بهداشتى و در تخليه فضولات فردى كمترين بهداشت را به كار مى‌برند اين كارگران ناقل بيمارى وبا در سطح شهر هستند.

به گفته وي، وبا از سال 1344 د رايران وجود دارد و تداوم هر 3 تا 5 ساله داشته است زمانى اپيدمى 20 هزار نفر را به وبا مبتلا مى‌كرد و از اين جهت آمار 96 نفر مبتلا به وبا در مقايسه با آن سالها آمار عجيبى نيست. وزارت بهداشت و دانشگاه‌هاى پزشكى هر ساله در آغاز فصل گرم، نشست‌هايى را در جهت آگاهى دادن به پزشكان و بالابردن سطح آگاهى به وبا در بين مردم برگزار مى‌كند و امسال نيز اقداماتى را در جهت پيشگيرى انجام داده است.دكتر صدرى‌زاده گفت: وبا با وضعيت بهداشت عمومى ارتباط تنگاتنگى دارد و دسترسى به آب آشاميدنى سالم، مواد غذايى سالم و نظارت بر بهداشت از تهيه غذاى رستوران‌ها و شبكه بهداشتى فاضلاب و دفع زباله اصولى و استاندارد و توالت‌هاى بهداشتي، از وقوع وبا پيشگيرى مى‌كند زيرا مدفوع موجب آلودگى آب و محيط شده و ميكروب وبا از راه مدفوع منتقل مى‌شود.

اين متخصص بيمارى‌هاى عفونى در رابطه با واكسن وبا يادآور شد: واكسن وبا در نسخه ابتدايي، مصونيت كوتاه مدت 3 تا 6 ماهه ايجاد مى‌كرد و درصد مصونيت آن كمتر از 50 درصد بود. فردى كه واكسن زده بود بين 7 تا 14 روز تبديل به ناقل درجه يك وبا مى‌شد. وى با تاكيد بر اينكه واكسن وبا در ايران و جهان فاقد جايگاه درمانى است افزود: اخيرا واكسن خوراكى وارد بازار درمان شده كه حاوى ميكروب وباى زنده ضعيف شده است كه در دو نوبت به افراد خورانده مى‌شود كه بين 10 تا 14 روز مصونيت 70 تا 80 درصدى ايجاد مى‌كند كه بين يك تا يك سال و نيم طول مى‌كشد. كه البته اين واكسن خوراكى نيز مورد توصيه جهانى نيست.

وى از وبا در ايران به عنوان بيمارى فردى نام برد و گفت: در حال حاضر با توجه به جمعيت وبا، اپيدمى شديدى نيست و بيش‌تر، طغيان‌هاى كوچك و گرفتارى فردى است كه در اثر غذا و آب آلوده ايجاد و گسترش يافته است.

وى در رابطه با اينكه آيا در تهران نيز ابتلا به بيمارى وجود دارد گفت: تنها در كرج و قم اين بيمارى گزارش شده ودر تهران اين بيمارى وجود ندارد.

رئيس اداره بيمارى‌هاى منطقه آب و مواد غذايى نيز بيمارى وبا در ايران را تحت كنترل وزارت بهداشت دانست.

دكتر سيدمحسن زهرايى درباره با بودجه دريافتى وزارت بهداشت در رابطه با بيمارى وبا به حيات‌نو گفت: بودجه 2 ميليارد تومانى اختصاص يافته به وزارت بهداشت در رابطه با بيمارى وبا به اين وزارتخانه صرف اقدامات پيشگيرانه با اين بيمارى شده است.

رئيس جامعه پزشكان متخصص داخلى ايران:

بيمارى وبا در تهران درحال گسترش است

مهر- رئيس جامعه پزشكان متخصص داخل ايران، دكتر ايرج خسرونيا با اشاره به وجود بيمارى وبا در تهران از مسئولان وزارت بهداشت خواست نسبت به اطلاع‌رسانى اين بيمارى جدى‌تر باشند.وى با تاكيد بر دريافت گزارش از مطب‌ها و درمانگاه‌هايى كه افراد مبتلا به آنها مراجعه مى‌كنند افزود: وزارت بهداشت بايد گزارش بيمارى را از پزشكان بخواهد تا بتواند بهتر به بحث پيشگيرى و مقابله با بيمارى بپردازد.رئيس جامعه پزشكان متخصص داخلى ايران با اشاره به اينكه در 30 سال گذشته هميشه مرگ و مير و آلودگى به بيمارى وبا در كشور وجود داشته است تصريح كرد: نكته مهم در اين بحث آمادگى وزارت بهداشت براى پيشگيرى از شيوع بيمارى است.خسرونيا با انتقاد از وزارت بهداشت كه توصيه‌ها و هشدارهاى انجمن‌هاى پزشكى را جدى نمى‌گيرد افزود: بنده بارها موضوع آبيارى مزارع سبزى اطراف تهران با فاضلاب‌ها و پساب‌ها را تذكر داده‌ام ولى مسئولان وزارت بهداشت هميشه منكر شده‌اند.
 سه شنبه 5 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: حيات نو]
[مشاهده در: www.hayateno.ws]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن