تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان با ايمان نيرومند، نزد خداوند بهتر و محبوب تر است از انسان با ايمان ناتوان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848164558




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تلفن همراه را به رختخواب نبرید


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: به گفته دكتر موسوی موحدی همین پدیده در بررسی اثرات امواج در بیماران تالاسمی هم مشاهده شده و در این مورد از نظر ساختار هموگلوبین، ساختمان سوم آن كه عامل اصلی عملكردهای این مولكول است، دچار تغییر شده است.

جام جم آنلاین: حالا دیگر استفاده از تلفن همراه در جامعه كنونی اجتناب‌ناپذیر است و البته نگرانی‌ها درباره اثرات امواج تلفن همراه بر سلامت انسان با رشد بیش از حد تلفن‌های همراه نیز بیشتر شده است.

بتازگی هم اعلام شده براساس بررسی‌های تازه موسسه Pew حدود 65 درصد از بزرگسالان گوشی‌های تلفن همراه خود را نیز همراه با خود به بستر می‌برند كه این كار از نظر بهداشتی و حفظ سلامت زیانبار است.

اگرچه بعضا گزارش‌های ضد و نقیضی درباره اثرات امواج تلفن همراه و میزان جدی بودن مخاطرات آن از سوی مراكز تحقیقاتی مختلف كه بعضا به سفارش شركت‌های بزرگ سازنده تلفن همراه در این زمینه تحقیق می‌كنند، منتشر می‌شود؛ ولی به‌زعم اغلب كارشناسان، با توجه به ماهیت و تاثیرات شناخته شده امواج الكترومغناطیسی در طول موج‌های مختلف بر سیستم‌های زیستی نمی‌توان خطرات تلفن همراه و تجهیزات مربوط به آن را انكار كرد.

در سال‌های اخیر به موازات گسترش روزافزون استفاده از تلفن همراه و توجه مراكز تحقیقاتی دنیا به این مقوله، پژوهشگران ایرانی نیز در دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشی مختلف، تحقیقاتی را در این حوزه آغاز كرده و از ابعاد مختلف به بررسی آسیب‌های احتمالی پرتوهای الكترومغناطیسی تلفن همراه بر بافت‌های زنده و تجهیزات الكتریكی و الكترونیكی آن انجام داده‌اند كه از جمله آنها تحقیقاتی است كه در مركز تحقیقات بیوشیمی ـ بیوفیزیك دانشگاه تهران به سرپرستی دكتر علی‌اكبر موسوی موحدی انجام شده و نتایج جالب توجهی در زمینه اثرات میدان‌های الكترومغناطیسی خصوصا امواج تلفن همراه بر سیستم‌های زیستی در پی داشته است.

دكتر علی‌اكبر موسوی موحدی، استاد دانشگاه تهران و پژوهشگر مركز تحقیقات بیوشیمی ـ بیوفیزیك دانشگاه تهران در گفتگو با جام‌جم با بیان این‌كه پرتو‌های الكترومغناطیسی دارای استفاده‌های مثبت و منفی هستند، می‌گوید: امواج و میدان‌های الكترومغناطیسی كه در گستره وسیعی از انرژی و فركانس‌ها با خواص متفاوت ساطع می‌شوند، نقش مثبت و منفی در زندگی جانداران و گیاهان ایفا می‌كنند.

این اشعه هم در طبیعت و هم در صنعت موجود است، با این تفاوت كه وجود اشعه الكترومغناطیسی در طبیعت بهینه بوده ولی باید در صنعت به صورت بهینه استفاده شود.

معاون پژوهشی سابق دانشگاه تهران از تلفن‌های همراه به عنوان یكی از پرمصرف‌ترین تجهیزات دارای امواج الكترومغناطیس یاد می‌كند و می‌افزاید: نقش منفی میدان‌های الكترومغناطیسی و اثرات سوء آن بر سیستم‌های زیستی به دلیل نبود دستورالعمل معین، آموزش صحیح بهره‌برداری و استفاده بهینه از سیستم‌های ارتباطی و مخابراتی بویژه عدم آشنایی كاربران از تداخل و تزاحم‌های استفاده همزمان تلفن همراه با وسایل دیگر مانند رایانه، مایكروویو، تلویزیون، استفاده از داروهای خاص یا داشتن بیماری و... است.

استفاده محدود زمانی از تلفن همراه

دكتر موسوی موحدی با تاكید بر این‌كه هرگز نباید تلفن همراه را با خود به رختخواب برد، ادامه می‌دهد: اثر سوء‌میدان‌های الكترومغناطیسی بویژه میدان تلفن همراه به صورت فزاینده نقش تخریبی در بدن، ارگانیسم‌ها، بافت‌ها، سلول‌ها و ماكروملكول‌های حیاتی مانندDNA، پروتئین‌ها و آنزیم‌ها دارد. وی با بیان این كه در حال حاضر سیستم‌های تلفن همراه دارای فركانس 940 مگاهرتز است كه به بیشتر بافت‌های بدن از جمله مغز و حتی گوشت و ماهیچه‌ها آسیب می‌زند، ابراز عقیده می‌كند كه نباید به تلفن همراه به عنوان وسیله‌ای بی‌خطر نگاه كرد و هر كس هر اندازه كه تمایل داشت از آن استفاده كند؛ بلكه كاربرد تلفن همراه باید همانند مصرف دارو، محدود و كنترل شده و به زبانی دارای دوز مشخص باشد؛ به طوری كه یك فرد تنها ساعاتی از روز را می‌تواند از موبایل استفاده كند و پس از آن استفاده دوباره از آن مضر خواهد بود.

دوز استفاده از تلفن همراه برای مبتلایان به بیماری‌های گوناگون متفاوت است

استاد مركز تحقیقات بیوشیمی ـ بیوفیزیك دانشگاه تهران می‌گوید: مساله مهم دیگری كه باید مورد توجه محققان قرار بگیرد، دوز مشخص استفاده از تلفن همراه برای مبتلایان به بیماری‌های گوناگون است؛ مثلا، میزان استفاده از تلفن همراه در افراد دیابتی كه در برابر امواج آسیب‌پذیرتر از افراد سالم هستند باید متفاوت باشد. تحقیقات جدید می‌باید میزان استفاده از تلفن همراه را برای هر بیماری معین نماید.

دكتر موسوی موحدی با اشاره به تحقیقات پژوهشگران مركز بیوشیمی ـ بیوفیزیك دانشگاه تهران در زمینه «اثرات میدان الكترو مغناطیسی تلفن همراه روی هموگلوبین خون» گفت: تحقیقات نشان می‌دهد تاثیر میدان الكترومغناطیسی تلفن همراه با هموگلوبین موجب تغییرات ساختاری در آن و كاهش پیوند اكسیژن با هموگلوبین می‌شود. همچنین اختلال در عملكرد هموگلوبین، موجب آزادسازی اكسیژن بیشتر در بافت و در نهایت بروز ناهماهنگی در واكنش‌های بدن می‌شود.

دگرگونی در عملكرد هموگلوبین خون

این استاد بیوشیمی تاكید می‌كند: اثرات سوءتغییر ساختاری هموگلوبین خون تحت تاثیر امواج تلفن همراه تنها به آزادسازی بیش از حد اكسیژن در بافت محدود نمی‌شود، بلكه بر سایر وظایف هموگلوبین هم تاثیر منفی می‌گذارد.

به گفته دكتر موسوی موحدی همین پدیده در بررسی اثرات امواج در بیماران تالاسمی هم مشاهده شده و در این مورد از نظر ساختار هموگلوبین، ساختمان سوم آن كه عامل اصلی عملكردهای این مولكول است، دچار تغییر شده است.

خطر استفاده همزمان از تلفن همراه با مایكروویو یا رایانه

دكتر موحدی اثرات تداخل استفاده از تلفن همراه و وسایل دیگر مانند مایكروویو، رایانه و همچنین مصرف داروهای مختلف را بسیار حائز اهمیت می‌داند و تصریح می‌كند: تداخل استفاده از تلفن همراه و وسایل یاد شده اثرات سوء امواج تلفن همراه را تشدید می‌كند. همچنین بدترین شكل تداخل در استفاده همزمان از تلفن همراه و مایكروفر است. از سوی دیگر شرایط استفاده از تلفن همراه در اثرات آن تعیین‌كننده است به عنوان مثال استفاده از تلفن همراه در مكان‌های مسقف و شهرهای آلوده دوز خاصی را طلب می‌كند كه امیدواریم با شروع تحقیقات بتوان دوز استفاده از موبایل برای هر فرد مانند زن، مرد، كودك و غیره مشخص كرد.

بدترین شكل مكالمه؛ قرار دادن تلفن كنار گوش

وی درباره محل قرار دادن تلفن همراه نیز می‌گوید: بدترین شكل این مساله، قرار دادن تلفن كنار گوش هنگام صحبت‌كردن است و البته قرار دادن در كمر هم آسیب‌های جدی به دستگاه تناسلی انسان وارد می‌كند.

دكتر موسوی موحدی با بیان این‌كه تلفن همراه در مواقع عدم استفاده باید بیش از یك متر با كاربر فاصله داشته باشد، می‌افزاید: صحبت با تلفن همراه باید در فضایی باز و در كمترین زمان مكالمه باشد. استفاده از تلفن همراه در حالت اضطرار است نه به صورت مداوم. اگر كسی می‌خواهد صحبت طولانی‌تر داشته باشد باید از تلفن ثابت استفاده كند و در صورتی كه فرد در جایی هست كه تلفن ثابت وجود دارد بهتر است تلفن همراه خاموش شود. بهترین حالت در هنگام پیاده‌روی هم گذاشتن تلفن همراه داخل كیف است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 411]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن