تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803942739




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بزرگترین فریب‌های اینترنتی


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک:
[تصویر: 05.gif]


بنا به گفته کارشناسان در حالیکه روز به روز بر قربانیان فریب‌های اینترنتی افزوده می‌شود و تعداد بیشتری پول‌های خود را از دست می‌دهند، افراد کمتری تمایل برای گزارش رخداد آن را دارند. علت این امر می‌تواند احتمال بسیار کم بازگشت پول باشد زیرا کلاهبرداران حرفه ای خود را در دنیای وب مخفی می‌کنند و بهترین دفاع در این مواقع آموزش به کاربران برای شناسایی چنین فریب‌هایی و اجتناب از آن‌ها است.

از آنجا که طی سال‌های اخیر بسیاری از کاربران اینترنت، ایمیل‌هایی را از طرف شاهزاده خلع شده نیجریه‌ای دریافت کرده‌اند که در آن از دریافت‌کننده ایمیل خواسته شده که در ازای دریافت مبلغ قابل توجهی، برای خارج کردن مقدار بسیار زیادی پول از نیجریه، با ارسال کننده ایمیل همکاری کند.

این اتفاق تنها یکی از هزاران فریبی است که هر روزه در فضای مجازی اتفاق می‌افتد؛ مرکز امداد و هماهنگی رایانه‌ ای کشور (ماهر) به نقل از شرکت امنیتی پاندا لیستی از متداول‌ترین فریب‌های آنلاین در دهه گذشته منتشر کرده است که این گزارش برگرفته از آن است.

این فریب‌های با اعتماد به نفس که هنوز هم در اینترنت جریان دارند، همگی یک هدف را دنبال می‌کنند: کلاهبرداری از کاربران از مبلغ 500 دلار تا هزاران دلار ! و مهمتر اینکه این فریب‌ها نوعاً از یک الگوی مشابه پیروی می‌کنند: تماس اولیه از طریق ایمیل و یا شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود. از قربانیان خواسته می‌شود از طریق ایمیل، تلفن، فکس و غیره به تماس مذکور پاسخ دهند.

بعد از اینکه در اولین گام طعمه به دام شکارچیان افتاد، آن‌ها سعی می‌کنند اعتماد قربانی را جلب کرده و در انتها به بهانه‌ای از او درخواست پول می‌کنند ...

در زیر لیست شش فریب برتر اینترنتی را از دیدگاه شرکت امنیتی پاندا از نظر خواهید گذراند:

1- فریب نیجریه ای

به‌عنوان نخستین فریب اینترنتی، حقه نیجریه‌ای همچنان پرطرفدارترین شیوه کلاهبرداران است. در این حقه به شما قول یک جایزه و یا ارائه درصدی از پول کلانی داده می‌شود که قرار است آن را از کشور نیجریه خارج کنید. معمولاً در ابتدا از شما خواسته می‌شود تا یک مبلغ اولیه را برای پوشش هزینه‌های بانکی ارائه دهید. "مسلم است که به محض دادن پول کلاهبرداران غیب می‌شوند".

شروع مکاتبات ایمیلی از این نوع فریب ها اغلب شبیه متن ایمیل زیر (بصورت تصویر) است که در این ایمیل آقایی از بورکینافاسو که خودش رو مدیر بانک توسعه آفریقا معرفی کرده از گیرنده ایمیل خواسته تا در خارج کردن مبلغی بیش از 15 میلیون دلار از یک حساب خاص همکاری داشته باشد :


[تصویر: 01.png]



و همینطور این هم یکی دیگه از این مکاتبات فربیکارانه که در این ایمیل (بصورت تصویر) هم خانمی از بانکوک تایلند میخواد گیرنده ایمیل رو با ارثیه بیش از 21 میلیون دلاری شوهر مرحومش سهیم کند :


[تصویر: 02.png]

- فریب در قرعه‌کشی‌ها

در این فریب هم مشابه با فریب نیجریه ای، ایمیلی را دریافت می‌کنید که در آن ادعا شده است شما برنده یک قرعه‌کشی شده‌اید. نظیر لاتاری یا حتی قرعه کشی هایی که بصورت دوره ای از سوی مایکروسافت یا یاهو برگزار می شود یا حتی بعضا خودشان را مرتبط با برخی ارگان های مرتبط با سازمان ملل، حقوق بشر و ... معرفی می کنند. اما برای دریافت پول جایزه، باید مبالغی را جهت هزینه‌های بانک و انتقال پولی پرداخت کنید "که هرگز روی آن را نخواهید دید!"

نمونه ای از این نوع فریب هم شبیه متن ایمیل زیر (بصورت تصویر) است که مدعی شده گیرنده ایمیل در قرعه کشی یاهو برنده شده:


[تصویر: 03.png]


3- فریب در پیشنهاد کاری

یک پیشنهاد کاری از کشوری خارجی را دریافت می‌کنید مبنی بر اینکه می‌توانید تنها با چند ساعت کار در خانه هزاران دلار درآمد داشته باشید. مثلا شرکت نوکیا برای یک پروژه تحقیقاتی از شما مشارکت میخواد و در قبال این کار دستمزد زیادی هم رو پرداخت می کنه! حتی پیشنهادی مبنی بر ویزای رایگان کاری هم داده می شود که پس از یکسری توافقات و جلب اعتماد چنان قول مساعدی به شما می دهند که انگار همین امروز فردا این کار محقق می شود! این پیشنهادهای به ظاهرا واقعی بسیار هم فریبنده هستند و در صورتی که آن را قبول کنید، آن‌ها از شما درخواست اطلاعات حساب بانکی‌تان را می‌کنند. سپس کلاهبرداران از حساب شما برای ذخیره کردن پول‌هایی که از حساب‌های دیگر سرقت کرده‌اند، سوءاستفاده می‌کنند "و شما را بدون اینکه بخواهید شریک جرم می‌کنند".

نمونه ای از این نوع فریب نیز شبیه متن ایمیل زیر (بصورت تصویر) است که حاوی یک پیشنهاد کاری در گراند هتل ‏کانادا برای گیرنده ایمیل می باشد :


[تصویر: 04.png]

4- سوء استفاده از فیس‌بوک و هات‌میل

کلاهبردان اطلاعات نام کاربری و کلمه عبور فیس بوک، هات میل و دیگر وب سایت‌های مشابه را سرقت کرده و رمز عبور شما را تغییر می‌دهند. سپس برای همه دوستان شما ایمیلی را ارسال می‌کنند که در آن آمده است در حالی که در مسافرت بوده‌اید همه پول‌های شما به سرقت رفته است و در حال حاضر نیازمند پول برای پرداخت هزینه‌های هتل هستید.

5- ارسال غرامت

اخیراً فریبی هوشمندانه بر پایه فریب نیجریه ایجاد شده است که در آن ایمیلی برای شما ارسال می‌شود مبنی بر اینکه مبلغی برای دلجویی از قربانیان کلاهبرداری نیجریه در نظر گرفته شده است و شما یکی از قربانیان خوش‌شانس هستید. سپس کلاهبرداران برای ارسال غرامت، از شما درخواست 1000 دلار پول می‌کنند!

6- اشتباه در صدور چک

در این فریب شایع، کلاهبرداران در صورتی که شما فروشنده چیزهای با ارزشی همچون خانه، ماشین و غیره باشید، با شما تماس می‌گیرند. آن‌ها کالای مذکور را از طریق چک خریداری می‌کنند ولی چکی با مبلغی بالاتر را برای شما ارسال می‌کنند، سپس درخواست می‌کنند تا باقیمانده پول آن‌ها را برایشان ارسال کنید. در حالی که پس از اقدامات شما نتیجه این خواهد شد که "چک مذکور تقلبی بوده و یا برگشت می‌خورد و شما همه پولی را که نقداً پرداخت کرده‌اید، از دست خواهید داد".










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن