تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):حريص از دو خصلت محروم شده و در نتيجه دو خصلت را با خود دارد: از قناعت محروم است و در...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819694567




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اختصاص 262 ميليارد ريال يارانه براي شير و نان غني شده مدارس ابتدايي


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: اختصاص 262 ميليارد ريال يارانه براي شير و نان غني شده مدارس ابتدايي
تهران / واحد مركزي خبر / اقتصادي 1387/05/21
وزير بازرگاني ؛ حذف يارانه از كالاهاي غيرضروري و تغيير روند پرداخت يارانه در برخي از كالاها (دانه هاي روغني، انواع كاغذ و انواع لاستيك هاي راهسازي) را از اقدامات دولت در سال هاي اخير اعلام كرد.
سيد مسعود ميركاظمي امروز در جمع خبرنگاران با بيان اينكه امسال 262 ميليارد ريال بر اي يارانه نان غني شده براي مدارس ابتدايي- همراه شير رايگان ؛ اختصاص يافته است ، گفت: سهميه شير خانوار از 1344 هزار تن به 1400 هزار تن در سال جاري افزيش يافته است.
وي با تشريح مهمترين اقدامات در بخش بازرگاني داخلي از آغاز فعاليت دولت نهم به هدفمند كردن پرداخت يارانه كالاهاي اساسي اشاره كرد و گفت : سهم يارانه كالاها و خدمات در بودجه عمومي دولت از8 و ششدهم درصد در سال 1383 به 9و چهار دهم درصد در سال 1384 و حدود 10 درصد در سال 1385 رسيد كه در سالهاي 1386 و 1387 نيز ميانگين اين سهم تقريبا حفظ شده است.
ميركاظمي، پوشش يارانه اي 15 ميليون نفر جمعيت در هشت استان محروم كشور با اعلام كالابرگ جداگانه (علاوه بركالابرگ سراسري) در سال 1384 و 9 ميليون نفر در سال 1385 ( تخصيص سهميه ويژه به مناطق كمتر توسعه يافته ) را نيز مهم دانست.
وي گفت: در سال گذشته تخصيص سهميه به اقشار كم درآمد به 12 ميليون نفر
افزايش يافت.
وزير بازرگاني افزود : افزايش سهميه توزيع شير رايگان مدارس از 112 هزار تن در سال 1383 با رشدي معادل 34 درصد به 150 هزار تن در سال 1384 و 165 هزار تن در سال 1385 و 175 هزار تن در سال 1386 و 1387 رسيد.
ميركاظمي گفت: بخش بازرگاني حلقه ارتباطي بخش هاي مختلف اقتصادي و از مراحل تامين مواد اوليه توليد تا خدمات پس از فروش كالاها را در بر مي گيرد و امروزه سياست هاي تجاري نقش مهم و محوري در استراتژي توسعه به عهده دارند.
وي افزود : نقش و اهميت وزارت بازرگاني در تحقق اهداف توسعه اقتصاد ملي مضاعف مي شود.
وز ير بازرگاني تاكيد كرد : در برنامه چهارم توسعه ، بخش بازرگاني مورد توجه ويژه قرار داشته و جهت گيريهاي اساسي آن شامل - گسترش كاربرد فناوري ارتباطات و اطلاعات در اقتصاد ، بازرگاني و تجارت - تعامل فعال با جهان و توسعه بخش بازرگاني متناسب با نياز توسعه اقتصادي- ايجاد فضا و بسترهاي مناسب براي تقويت و تحكيم رقابت پذيري است.
ميركاظمي گفت : محورهاي مهمي مانند روان سازي تجارت ، افزايش سهم در تجارت بين الملل، توسعه صادرات غير نفتي و خدمات ، تقويت توان رقابتي ، ارتفاء رقابت پذيري ، برونگرايي و توسعه صادرات غير نفتي ، گسترش بسترهاي لازم جهت رشد اقتصاد دانش محور و تامين حداقل معيشت آحاد جامعه از مهمترين رويكردهاي برنامه چهارم در زمينه اي اقتصادي بوده كه تكاليفي نيز براي وزارت بازرگاني تعيين شده است .
وي گفت: از ديگر محورهاي مهم فعاليت وزارت بازرگاني گسترش زمينه هاي لازم جهت شكل گيري تجارت الكترونيكي به عنوان هسته اصلي اقتصاد دانش محور و همچنين پرداخت يارانه كالاهاي اساسي و تامين و توزيع كالاهاي مورد نياز سبد مطلوب غذايي است.
تصوير دارد
 دوشنبه 21 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن