تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840317771




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

همگام با بيست‌و‌پنجمين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن جمهوري اسلامي ايراننگاهي به تاريخچه مسابقات بين‌المللي قرآن كريم ايران از ابتداي شكل‌گيري/ (1)


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: همگام با بيست‌و‌پنجمين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن جمهوري اسلامي ايراننگاهي به تاريخچه مسابقات بين‌المللي قرآن كريم ايران از ابتداي شكل‌گيري/ (1)
گروه فعاليت‌هاي قرآني: مسابقات جهاني قرآن كريم جمهوري اسلامي ايران كه تا چند روز ديگر بيست و پنجمين دوره خود را تجربه خواهد كرد از اهميت فوق‌العاده‌اي نزد كشورهاي اسلامي برخوردار است، به‌بهانه برگزاري بيست و پنجمين دوره اين مسابقات در مشهد مروري بر تاريخچه برخي از اين دوره‌ها مي‌اندازيم.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)، يكي از با ارزش‌ترين فعاليت‌هاي قرآني پس از پيروزي انقلاب اسلامي، برگزاري مسابقات بين‌المللي قرآن كريم در جمهوري اسلامي ايران است. اين مسابقات از سال 1360 هجري شمسي مصادف با 1402 هجري قمري به‌همت سازمان اوقاف و امور خيريه با شركت ده‌ها قاري و حافظ از سراسر جهان اسلام در تهران برگزار مي‌شود.

اولين دوره اين مسابقات از 16 لغايت 20 بهمن‌ماه 1360 در حسينيه ارشاد تهران و با حضور 24 نفر از 12كشور جهان برگزار شد، در اين دوره پنج داور خارجي به‌همراه چهار داور ايراني امر قضاوت اين مسابقات را برعهده داشتند؛ بنگلادش، جمهوري عربي صحرا، الجزاير، سوريه، مالزي، هندوستان، ليبي، پاكستان، افغانستان، جمهوري اسلامي ايران، گينه و مجلس اعلاي عراق كشورهاي شركت‌كننده در اولين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن ايران بودند.

استاد «محمد كتو» از الجزاير، استاد «عبدالرحمان» از سوريه، استاد «محمد الهادي كريدان» از ليبي»، استاد «ابوالحسن دين» از مالزي، استاد «بشير مالك» از ليبي و استادان سيد «محسن موسوي بلده»، «مصطفي صدرزاده»، «رضا صلح‌جو» و «محمد خواجوي» از ايران داوري اين دوره از مسابقات را بر عهده داشتند.

در رشته حفظ كل اين مسابقات «محمد سالم الهروس» از ليبي، «محمد الحبش» از سوريه و السعيد حضيري» از الجزاير به‌ترتيب اول تا سوم شدند و در رشته قرائت نيز «محسن خدام‌حسيني» از ايران، «محمد ابوسنينه» از ليبي و «محمد بن‌آونج طاهر» از مالزي نيز رتبه‌هاي اول تا سوم را از آن خود كردند.

دومين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن كريم جمهوري اسلامي ايران

دومين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن كريم ايران از 12 لغايت 17 فروردين‌ماه سال 1362 در حسينيه ارشاد تهران با حضور 30 نفر از 13 كشور جهان برگزار شد كه چهار داور خارجي به‌همراه پنج داور ايراني عهده‌دار داوري اين مسابقات بودند؛ الجزاير، سوريه، مالزي، آفريقاي جنوبي، سريلانكا، نيجريه، تركيه، افغانستان، جمهوري اسلامي ايران، گينه، مجلس اعلاي عراق، ليبي و لبنان كشورهاي شركت‌كننده در دومين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن ايران را تشكيل مي‌دادند.

استاد «سلمان خليل» از ليبي، استاد «محمد طيب» از لبنان، استاد «زين‌العابدين» از سوريه، استاد «محمدرضا شهيدي پور» و«محمدحسن مقدسي» از ايران هيئت داوران اين دوره از مسابقات را تشكيل مي‌دادند.

در اين دوره از مسابقات در رشته حفظ يك‌چهارم قرآن «فتحي سالم» از ليبي، «سالم وليد» از سوريه و سيد «مهدي فاطميان» از ايران، در رشته حفظ 15 جزء قرآن «شهريار پرهيزگار» از ايران، «عبدالله عمرعلي» از ليبي و «شريف ظلماتي» از الجزاير، در رشته حفظ كل خانم «ام‌الفخر علامه» از ايران، «عبدالحكيم محمد مليطاني» از ليبي و «احمد غفير» از سوريه و در رشته قرائت «مرتضي سادات‌فاطمي» از ايران، «عبدالحميد بشير از ليبي و «حسن مهدي» از لبنان به‌ترتيب رتبه‌هاي اول تا سوم اين مسابقات را به‌دست آوردند.

سومين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن كريم جمهوري اسلامي ايران

سومين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن ايران از 12 لغايت 17 فروردين‌ماه سال 1363 در حسينيه ارشاد تهران و با حضور 45 نفر از 11 كشور جهان برگزار شد؛الجزاير، سوريه، هندوستان، سريلانكا، تركيه، افغانستان، جمهوري اسلامي ايران، جمهوري عربي صحرا، مجلس اعلاي عراق، ليبي و لبنان كشورهاي شركت‌كننده در اين دوره از مسابقات بودند.

داوران اين دوره از مسابقات نيز «محمدطيب قريشي» از الجزاير، «بشير احمد مالك» از ليبي، «عبدالرحمن بركات» از سوريه، «ابراهيم هنداوي» و «محمدرضا شهيدي‌پور»، «مصطفي صدرزاده»، «ميرزا علي رحيمي» و «محمدعلي اوحدي» از ايران بودند.

در اين مسابقات در رشته حفظ 15 جزء قرآن «مصطفي بشيرالقليب» از ليبي، «محمد طالبي‌پور» از ايران و «محمد نعيم» از سريلانكا، در رشته حفظ كل «واصف رضا خطيب» از لبنان، «احمد غفير» از سوريه و سيد «مهدي فاطميان» از ايران و در رشته قرائت «هاشم روغني» از ايران، «عبدالشكور فلاح» از افغانستان و «امدادالله ابوسعود احمد» از هندوستان به‌ترتيب رتبه‌هاي اول تا سوم را به‌دست آوردند.

چهارمين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن كريم ايران از 12 لغايت 17 فروردين‌ماه 1365 در حسينيه ارشاد تهران و با حضور 56 قاري و حافظ از 19 كشور جهان برگزار شد.

در اين دوره از مسابقات شركت‌كنندگاني از كشورهاي عربستان، جمهوري اسلامي ايران، لبنان، ليبي، تركيه، بنگلادش، هندوستان، پاكستان، سوريه، موريتانيا، سودان، تونس، مالي، مجلس اعلاي عراق، مالزي، سيرالئون، افغانستان، زئير و آفريقاي جنوبي حضور داشتند.

«عبدالعزيز عواضه» از لبنان، «عربي القباني» از سوريه، «عبدالقادر درالبوليدي» از الجزاير،«عبدالحليم شش‌چي» از پاكستان و «مصطفي صدرزاده»، «ميرزا علي رحيمي»، «محمدرضا شهيدي»، «محمود فرقاني» و «محمدعلي اوحدي» از ايران نيز كار داوري اين مسابقات را بر عهده داشتند.

در چهارمين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن كريم ايران در رشته حفظ 15 جزء قرآن «محب‌الدين عبدالسبحان نورالدين» از عربستان»، «فياض‌الدين» از پاكستان، «نوري عواد العامري» از مجلس اعلاي عراق، «عبدالمحمود ابوابراهيم» از سودان و «خليل خليفه»، در رشته حفظ كل قرآن «علي الحفاف» از عربستان، آيت‌الله «خزعلي»، «توفيق رفيق مروش» از لبنان، «محمد قاسم انصاري» از هندوستان و «محمد بنيامين» از بنگلادش و در رشته قرائت نيز «محمدكاظم محمدزاده» از ايران، «نورالدين بن‌ادريس» از مالزي، «عيسي احمد» از زئير، «علي الاسري» از مجلس اعلاي عراق و «محمد لطيف مجيب» از افغانستان حائز رتبه‌هاي اول تا پنجم اين دوره از مسابقات شدند.

پنجمين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن كريم جمهوري اسلامي ايران در حسينيه ارشاد تهران و از 12 لغايت 17 بهمن‌ماه 1366 و با حضور 45 قاري و حافظ جهان اسلام از 17 كشور جهان برگزار شد.

در اين دوره از مسابقات كشورهاي سوريه، ايران، پاكستان، سريلانكا، موريتاني، عمان، هندوستان، غنا، ماداگاسكار، مجلس اعلاي عراق، تانزانيا، فيليپين، افريقاي جنوبي، افغانستان، اوگاندا و زيمباوه حضور داشتند، همچنين دو داور خارجي به‌همراه هفت داور ايراني عهده‌دار داوري اين مسابقات بودند كه «شفيق العمري» از سوريه، «عبدالكريم الموقر» از عراق و «عبدالرسول عبايي»، سيد «مهدي فاطميان»، «علي‌اكبر حشمتي»، «علي اربابي»، «سيد محسن موسوي بلده» و «مصطفي صدرزاده» از ايران داوران حاضر در اين دوره از مسابقات بودند.

در اين دوره از مسابقات «محمد عمران» از پاكستان، «امان طواق ديبائي» از ايران و «عبدالمنان نعمتي» از افغانستان در رشته حفظ 15 جزء قرآن كريم، «شهريار پرهيزگار» از ايران، « حفيجي» از آفريقاي جنوبي، و «محمد عبدالله» از پاكستان در رشته حفظ كل قرآن، «محمدحسين سعيديان» از ايران، «نورالدين كنعان» از تانزانيا و «صلاح‌الدين الغزاوي» از سوريه در رشته قرائت رتبه‌هاي اول تا سوم را كسب كردند.

حضور 25 كشور جهان در ششمين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن كريم ايران

ششمين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن كريم جمهوري اسلامي ايران با حضور 68 قاري و حافظ از 25 كشور جهان و با قضاوت سه داور خارجي و پنج داور ايراني از 12 لغايت 17 فروردين‌ماه 1368 در حسينيه ارشاد تهران برگزار شد؛ كشورهاي ايران، افغانستان، تركيه، يوگسلاوي، قطر، سوريه، افريقاي جنوبي، مالزي، موريس، گينه، عمان، يونان، مجلس اعلاي عراق، پرتغال، هندوستان، لبنان، سريلانكا، پاكستان، زيمباوه، مالاگاسي، زئير، چين، زامبيا، بلغارستان و بنگلادش 25 كشور حاضر يافته در اين دوره از مسابقات بودند.

«عبدالرسول عبايي»، «مصطفي صدرزاده»، «علي‌اكبر حشمتي» و «علي‌اكبر حنيفي»، از ايران و «عبدالعزيز عواضه» از لبنان، «عبدالرحمن بن محمد» از مالزي و «محمد عربي القباني» از سوريه هيئت داوران ششمين دوره مسابقات جهاني قرآني كريم ايران را تشكيل مي‌دادند.

در اين دوره از مسابقات در رشته حفظ دوسوم قرآن «محمدجواد نعمت‌الهي» از ايران، «گورسال تورهان» از تركيه و «محمد رزوي محمد توفيق» از سريلانكا، در رشته حفظ يك‌سوم قرآن «خليل دلپاك» از ايران، «احمد دباغ» از مجلس اعلاي عراق و «عبدالواحد حيدري» از افغانستان، در رشته حفظ كل قرآن «الحافظ انصاري» از هندوستان، «كاظم بافتي گرامي» از ايران و «احمد عبدالفتاح شهاب» از لبنان و در رشته قرائت نيز «حسن رضائيان» از ايران، سيد «علي صداقت» از پاكستان و «حسين حمدان» از لبنان به‌ترتيب رتبه‌هاي اول تا سوم اين مسابقات را به‌خود اختصاص دادند.

هفتمين دوره مسابقات بين‌المللي ايران با حضور كشورهاي ايران، امريكا، مجلس اعلاي عراق، بنگلادش، افغانستان، تايلند، مالزي، لبنان، امارات، سريلانكا، پاكستان، يوگسلاوي، آفريقاي جنوبي، سوريه، زامبيا، عمان، برزيل، اوگاندا، نروژ و مالي در اسفندماه 1368 در حسينيه ارشاد تهران برگزار شد.

محمدجواد پناهي؛ نفر اول رشته قرائت در هفتمين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن ايران

در اين دوره از مسابقات در رشته حفظ كل «عواد العامري» از عراق، «استاد بن‌عبدالرحيم» از سريلانكا و «سعد الدين ساعت سليمان» از يوگسلاوي و در رشته قرائت «محمدجواد پناهي» از ايران، «شرافت علي» از آمريكا و «احمد الصفار» از عراق رتبه‌هاي اول تا سوم اين مسابقات را از آن خود كردند.

همچنين «محمد عربي القباني» از سوريه، «محمد احمد بسيوني» و «راغب مصطفي غلوش» از مصر، «ضياء الدين حاجي قاسم» از سودان، «منذر الدقر» از سوريه و «علي‌اكبر حشمتي»، «عبدالرسول عبايي»، «علي‌اكبر حنيفي» و «مصطفي صدرزاده» از ايران اعضاي هيئت داوران هفتمين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن ايران را تشكيل مي‌دادند.

هشتمين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن كريم ايران با حضور 49 قاري و حافظ از كشورهاي ايران، لبنان، اندونزي، مالزي، مراكش، افغانستان، هندوستان، عمان، امارات متحده عربي، سريلانكا، ليبي، سودان، تركيه، مجلس اعلاي عراق، نيجر، بنگلادش، موزامبيك، بحرين، سنگال، قطر، هلند، پاكستان، چين‌تايپه، پرتغال، روماني، استراليا، يوگسلاوي، گينه و سوئد از 13 لغايت 17 بهمن‌ماه 1370 در حسينيه ارشاد تهران برگزار شد.

«محمدامين غنيوه» از ليبي، «شحات محمد انور»، «متولي عبدالعال» و «ابوالعينين شعيشع» از مصر، «حسن ازهري» از مالزي، «عقيل حسين المنور» از اندونزي و «عبدالرسول عبايي»، «مصطفي صدرزاده»، «علي‌اكبر حشمتي»، «علي‌اكبر حنيفي»، «علي اربابي» و «شهريار پرهيزگار» از ايران، «محمد عربي القباني» از سوريه و «محمد هشام برهاني» از امارات هيئت داوران اين دوره از مسابقات بودند.

در اين مسابقات در رشته حفظ كل «محمدكاظم بافتي گرامي» از ايران، «احمد دباغ» از مجلس اعلاي عراق» و «طارق عبدالغني دعوب» از ليبي و در رشته قرائت سيد «حميد هروي» از ايران، «صلاح‌ احمد ياموت» از لبنان و «شمس الدين» از اندونزي رتبه‌هاي برتر مسابقات را كسب كردند.

ادامه دارد...
 شنبه 5 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 926]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن