تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 16 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالمان فرمانرواى بر شهرياران هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814278612




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حل مشكل مانع در ساخت تزانزيستورهاي نانولوله هاي كربني/ صحراي بزرگ آفريقا با كمك انرژي خورشيدي برق اروپا را تأمين مي كند / سيستم فرستنده قابل حمل جي اس ام ساخته شد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: حل مشكل مانع در ساخت تزانزيستورهاي نانولوله هاي كربني/ صحراي بزرگ آفريقا با كمك انرژي خورشيدي برق اروپا را تأمين مي كند / سيستم فرستنده قابل حمل "جي اس ام" ساخته شد
پژوهشگران آمريكايي روشي را يافتند كه به كمك آن مي توان موانع موجود بر سر راه ساخت ترانزيستورهاي توليد شده از شبكه هاي نانولوله هاي كربني را حل كرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران امكانات كاربردي بسياري در استفاده از برخي فناوريهاي نوآورانه مانند "نمايشگرهاي انعطاف پذير" و "پوستهاي الكترونيكي" وجود دارد براي مثال اين فناوريها مي توانند ساختار داخلي يك وسيله موتوري ويژه كنترل رسوبات را بپوشاند اكنون گروهي از محققان دانشگاه پردو و دانشگاه ايلينويز موفق شدند يكي از بزرگترين موانع موجود بر سر راه توليد اين ترانزيستورهاي ساخته شده از شبكه هاي نانولوله هاي كربني را حل كنند.

اصطلاح "نانو شبكه ها" به فناوري اطلاق مي شود كه به كمك آن مدارات يكپارچه از تعداد زيادي نانولوله ها كه به صورت اتفاقي و تصادفي روي يك ساختار شبيه تور ماهيگيري مي افتند تشكيل مي شوند. به گفته اين دانشمندان كه نتايج يافته هاي خود را در مجله "نيچر" منتشر كرده اند.

اين شبكه به طور معمول با نانولوله هاي فلزي كه سبب ايجاد يك جريان الكتريكي كوچك مي شوند آلوده شده و به اين ترتيب در عملكرد آنها اختلال ايجاد مي شود.

اكنون محققان نشان دادند كه اين مشكل مي تواند با قطع نانولوله هاي فلزي در داخل لايه هاي مختلف اين نانوشبكه حل شود در حقيقت با بريدن مسير نانولوله هاي فلزي مي توان از ايجاد اين جريان الكتريكي كوچك برسر راه نانوشبكه ها جلوگيري كرد.

****صحراي بزرگ آفريقا با كمك انرژي خورشيدي برق اروپا را تأمين مي كند

دولتهاي اروپايي در پروژه مشتركي تا سال 2050 قصد دارند با نصب پانلهاي خورشيدي در صحراي بزرگ آفريقا از انرژي خورشيدي اين منطقه در تأمين برق اروپا استفاده كنند.

به گزارس باشگاه خبرنگاران محققان اروپايي در پروژه مشتركي كه دولتهاي اروپايي هزينه 50 ميليارد يورويي آن را تأمين كرده اند قصد دارند پانلهاي خورشيدي را در صحراي بزرگ آفرياق نصب كنند. گزارش موسسه انرژي در كميسيون اروپا كه در همايش يوروساينس در بارسلوناي اسپانيا ارائه شد، نشان مي دهد كه جمع آوري 3/0 درصد از انرژي خورشيدي كه صحراي بزرگ آفريقا را گرم مي كند براي رفع نياز انرژي برق اروپا كافي خواهد بود.

يك شبكه جديد انتقال جريان برق امكان حمل الكتريسيته را به نيروگاهي دور از اين صحرا بدون خطر افت انرژي فراهم خواهد كرد.

اين نيروگاه جديد قرار است در ولز انگيس ساخته شود.براساس گزارش روزنامه تلگراف، اولين نتايج اجراي اين طرح در سال 2050 به بهره برداري مي رسد.

****سيستم فرستنده قابل حمل "جي اس ام" ساخته شد

محققان اروپايي نوعي فرستنده "جي اس ام" را توسعه داده اند كه به راحتي قابل حمل است و امكان برقراري ارتباط را در موقعيتهاي اورژانس و حالتهاي فوق العاده فراهم مي كند.

گروهي از مهندسان اروپايي به سرپرستي موسسه ارتباطات و دريانوردي مركز هوا فضاي آلمان در پروژه اي با عنوان Wisecom نوعي دستگاه "جي اس ام" (سيستم جهاني ارتباطات موبايل) را توسعه داده اند كه مي تواند اتصال به شبكه موبايل و برقراري تماس با تلفن همراه را حتي زماني كه سيستمهاي عادي ارتباطات موبايل از كار افتاده اند تضمين كند.

هدف از ساخت اين دستگاه فرستنده "جي اس ام" كه به راحتي قابل حمل است دسترسي به تماس از طريق تلفن همراه در موقعيتهاي اضطراري است كه خطوط عادي تلفن همراه قطع مي شوند اين محققان دو نوع دستگاه را توسعه دادند كه با فناوريهاي متفاوت تلفن ماهواره اي عمل مي كنند.

اين فناوريها Inmarsat Bgan و Dvb-Rcs نام دارند. هر دو اين دستگاه با يك شبكه يكپارچه "جي اس ام" و اتصال "واي- فاي" بي سيم عمل مي كنند.

فرستنده Inmarsat Bgan ابعادي كوچكتر از يك چمدان دارد و وزن آن در حدود 10 كيلوگرم است. اين دستگاه به سرعت مي تواند براي ارتباط با سيستم تلفنهاي عمومي به اينترنت متصل شود و تا شعاع 300 متري را پوشش دهد.

اين درحالي است كه دستگاه Dvb-Rcs به خاطر اتصال به ماهواره اي كه پهناي باند بيشتري دارد مي تواند مسافتهاي مختلفي را پوشش دهد اما وزن اين فرستنده بيشتر از نمونه اول و در حدود 60 كيلوگرم است.

براساس گزارش innovations report، اين محققان همچنين نرم افزاري را توسعه داده اند كه Lbs(سرويسهاي موقعيت- پايه) نام دارد درصورتي كه موقعيتهاي اورژانس در كد قرمز قرار داشته باشند، نرم افزار Lbs به طور خودكار به ستاد ويژه كنترل موقعيت اطلاع مي دهد به اين ترتيب ستاد مي تواند امدادگران جديد را به محل حادثه اعزام كرده و به منظور تسريع در عمليات امداد و تجات ميان آنها تماس برقرار كند.
 شنبه 5 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 257]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن