تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شادی مومن در رخسار او و اندوهش در دل است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819861834




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ساخت نمونه آزمايشي استوانه لاستيكي براي تبديل انرژي امواج دريايي به برق ارزان


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: ساخت نمونه آزمايشي استوانه لاستيكي براي تبديل انرژي امواج دريايي به برق ارزان
به اعتقاد اين محققان، "آناكوندا" مي تواند يك مگاوات برق توليد كند. اين ميزان برق براي تامين انرژي دو هزار خانه كافي خواهد بود.
مهندسان انگليسي استوانه لاستيكي را توسعه داده اند كه شبيه به مار آبي است و مي تواند از حركت امواج دريايي انرژي الكتريكي ارزان توليد كند.
ايده ساخت اين مار لاستيكي را مهندسان شوراي مهندسي تحقيقات علوم فيزيك و دانشگاه ساوت هامپتون ارائه كرده اند.
اين دستگاه يك لوله عريض لاستيكي پر شده از آب است كه هر دو انتهاي آن مسدود شده اند و زير سطح دريا كار گذاشته شده است. اين لوله در زير دريا مي تواند تغيير شكل دهد و در مسير امواج همانند پرچمي كه در مسير باد تكان مي خورد حركت كند.
با هر حركت اين توده آب، موج از تمام طول استوانه عبور مي كند و به انتهاي آن مي رسد. هنگامي كه به اين نقطه رسيد بر روي توربينهاي متصل به دستگاه تاثير مي گذارد و آنها را مي چرخاند. اين حركت مي تواند به راحتي تبديل به انرژي برق شود.
براساس گزارش ZDNet، اين دستگاه كه "آناكوندا" (نوعي مار بزرگ آمريكاي جنوبي) نامگذاري شده در حال حاضر تنها به صورت نمونه آزمايشي در مقياس كوچك ساخته شده است.
در حال حاضر در ساخت اين مار لاستيكي از لوله هايي به قطر يك متر و نيم براي آزمايش توانايي دستگاه در مقابل امواج استفاده شده است.
در اين آزمايش پارامترهاي ديگري چون فشار داخلي لوله ها، تغييرات در شكل و نيروي لازم براي لنگرها اندازه گيري شده اند. اين اطلاعات به توسعه يك مدل رياضي براي توليد در مقياس بزرگ لوله هايي در حدود طول 200 متر و قطر 7 متر كمك مي كنند.
به اعتقاد اين محققان، "آناكوندا" مي تواند يك مگاوات برق توليد كند. اين ميزان برق براي تامين انرژي دو هزار خانه كافي خواهد بود.
 جمعه 21 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن