تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):اين (امام جواد(علیه الاسلام))مولودى است كه پر بركت ‏تر از او براى شيعه ما به دنيا ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819711908




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در همايش چاقي شيرخواران، كودكان و نوجوانان عنوان شد: ميانگين چاقي در كشور 1/6 درصد است// زنان و كودكان بيشترين افراد در معرض چاقي هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: در همايش چاقي شيرخواران، كودكان و نوجوانان عنوان شد: ميانگين چاقي در كشور 1/6 درصد است// زنان و كودكان بيشترين افراد در معرض چاقي هستند


تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: ميانگين چاقي و افزايش وزن در كشور 1/6 درصد بوده و در اين ميان شهرهاي تهران و اروميه بيشترين ميزان و زاهدان كمترين ميزان چاقي را به خود اختصاص مي دهد.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار بهداشت باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، دكتر فريد ايمان زاده متخصص كودكان در همايش چاقي شيرخواران، كودكان و نوجوانان كه در سالن انيستيتو تغذيه ايران برگزار شد افزود: بعد از سوء تغذيه بيشترين مشكلي كه افراد را در كشور تهديد مي كند تغذيه و چاقي بوده بنابراين لزوم توجه دستياران و متخصصان اين رشته و مردم به امر چاقي ضروري است.
وي ادامه داد: در سطح منطقه و مديترانه ايران يكي از كشورهايي است كه در زمينه چاقي در حد وسط بوده و كشورهاي مصر با بيشترين و پاكستان با كمترين ميزان شيوع چاقي شناخته شده اند.
اين فوق تخصص گوارش تصريح كرد: شيوع چاقي و اضافه وزن در زنان بيشتر از مردان و در دختران نوجوان به مراتب بيش از پسران ديده مي شود.
ايمان زاد با اشاره به افزايش حدود 20 تا 30 درصدي چاقي زنان نسبت به مردان افزود: چاقي در ميان نوزادان درصد مشخصي ندارد چرا كه تا 28 روز اول نمي توان به درستي نظر داد.
دانشيار دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي نسبت به مصرف غذاهاي آماده در ميان خانواده ها هشدار داد و گفت: وضعيت چاقي امروز نسبت به پنج سال گذشته به دليل مصرف بالاي fast food كه مقادير بالاي كالري را داشته نگران كننده است.
ايمان زاده ادامه داد: مصرف كمتر غذاهاي خانواده، افزايش مصرف تنقلات ،كم تحركي، مصرف غذاهاي چرب، نشستن بيش از حد مقابل كامپيوتر و ورزش نكردن از عوامل افزايش وزن است.
وي اظهارداشت: ميزان مصرف كالري براي هر فردي با توجه به سن متفاوت بوده چرا كه با توجه به نياز و تحرك تعيين مي شود اما مي توان گفت كه ميزان كالري براي كودك و نوجوانان دو هزار و 200 كيلوگرم كالري و يك فرد ميانسال دو هزار و 600 كيلوگرم كالري در روز است.
ايمان زاده با اشاره به تاثير چاقي والدين بر اضافه وزن كودكان افزود: خوردن سريع غذا بدون جويدن لازم و مصرف بيش از اندازه غذاهاي سرد مانند سوسيس و كالباس باعث اضافه وزن خواهند شد.
اين متخصص كودكان نسبت به درج برچسب مواد تشكيل دهنده و ميزان كالري بر روي تمامي غذاهاي مصرفي و بسته بندي گفت: وزارت بهداشت و صنايع و سازمان هاي مرتبط با درج اين اطلاعات تاثيري مفيد را در سلامت افراد خواهند داشت./187/125
 چهارشنبه 12 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 202]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن