تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820447600




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اعتراض مادران همداني به فيلم جعبه موسيقي /وقتي فيلمي ماورايي به جاي فيلم كودك و نوجوان اكران مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: اعتراض مادران همداني به فيلم "جعبه موسيقي" /وقتي فيلمي ماورايي به جاي فيلم كودك و نوجوان اكران مي شود
روز گذشته (اول تير) فيلم سينمايي "جعبه موسيقي" ساخته فرزاد موتمن در بخش مسابقه بين المللي جشنواره فيلم هاي كودك و نوجوان همدان به نمايش در آمد كه اعتراض جمعي از مادران همداني را در بر داشت.


به گزارش خبرنگار سرويس هنري برنا از همدان ،فيلم "جعبه موسيقي" ساعت 22 روز گذشته در سينما "كانون" همدان به نمايش در آمد كه در پايان مادران حاضر در سالن نسبت به اكران اين فيلم براي كودكان و نوجوانان اعتراض كردند.

بنا براين گزارش مادران حاضر در سالن موضوع فيلم را براي كودكان خود مناسب نمي دانستند و معتقد بودند كه "جعبه موسيقي" فيلم كودك نيست.

نكته جالب توجه اينكه فرزاد موتمن نيز در گفتگو با نشريه روزانه جشنواره اعلام كرد : جعبه موسيقي فيلمي براي كودكان نيست و اصولا "درامي ماورايي" محسوب مي شود.

وي در ادامه تصريح كرد اين فيلم درباره مرگ است و قرار هم نيست براي كودكان نمايش داده شود، در واقع مخاطب اصلي اين فيلم نوجوانان 13 تا 17 سال و بزرگسالان هستند.

چند نفر از اعتراض كنندگان در پاسخ به اين سوال خبرنگار برنا مبني بر اينكه "چرا قبل از تهيه بليط به موضوع فيلم و خلاصه داستان آن توجه نكرده ايد؟"گفتند : "ما فريب اسم فيلم را خورديم و تصور مي كرديم جعبه موسيقي فيلمي شاد و موزيكال باشد كه مي تواند لحظات مفرحي براي كودكان ما فراهم آورد ."

اين سوال شوندگان همچنين افزودند : اين در حالي است كه خود ما هم از ديدن اين فيلم دچار ترس شده ايم ، و از ديدن آن پشيمانيم .

به گزارش برنا قرار گرفتن يك فيلم با تم ماورايي در جدول نمايش مخصوص كودكان جاي تامل بيشتري دارد و زماني كه كارگردان يك فيلم اعتراض مي كند كه من كارشناس سينماي كودك نيستم و هيچ وقت در اين زمينه كار نكرده ام برچسب فيلم كودك زدن بر آن فقط و فقط مي تواند تداعي كننده اين باشد كه سينماي ايران از فقر فيلم هاي كودك و نوجوان رنج مي برد.

اگر اين گونه سينمايي در حد شعار باقي نمي ماند ديگر لازم نبود براي برپايي جشنواره اش از هر ژانر زميني و ماورايي براي نمايش در آن كمك گرفت.

روا نيست جشنواره كودك را با استفاده از نام فيلمسازان مطرح، پررنگ جلوه داد. فقط به عنوان مثال فيلم "آواز گنجشك ها" ساخته كاگردان صاحب نام مجيد مجيدي يك فيلم اجتماعي با محوريت زندگي يك كارگر مزرعه نيست؛پس چگونه است كه اين فيلم در جشنواره كودك به نمايش در مي آيد.

اگر مسئولان نخواهند فكري اساسي براي اين گونه سينمايي بكنند هيچ بعيد نيست در دوره هاي بعد شاهد فيلم هايي مانند "به همين سادگي "، "پرچم هاي قلعه كاوه" ، "پارك وي" و ... باشيم.
 يکشنبه 2 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 229]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن