تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812749807




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در آئين رونمايي نخستين نرم‌افزار جغرافياي جهان اسلام: ضرورت و اهميت توسعه علوم ديني در بخش نرم‌افزاري بررسي شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: در آئين رونمايي نخستين نرم‌افزار جغرافياي جهان اسلام: ضرورت و اهميت توسعه علوم ديني در بخش نرم‌افزاري بررسي شد
گروه وبلاگ و IT: در مراسم رونمايي از نرم‌افزار جغرافياي جهان اسلام كه با حضور جمع كثيري از فرهيختگان وانديشمندان حوزه و دانشگاه برگزار شد ضرورت و اهميت توسعه علوم ديني در بخش نرم‌افزاري توسط اساتيد فن مورد ارزيابي و بررسي قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، حجت‌الاسلام‌والمسلمين دكتر «حميد شهرياري»، رئيس مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي طي سخناني در اين مراسم گفت: آشنايي با دانش و دستاوردهاي الكترونيكي يكي از مهمترين نياز‌هاي روز كشور است.

شهرياري افزود: امروز در بحث فناوري و اطلاعات، مبحث اطلاعات نيز مورد توجه و تأكيد بوده و ما بايد در دنياي ديجيتال اقتدار خود را حفظ كنيم.

وي تصريح كرد: مسئله تحقق دولت الكترونيك و انجام تمام امور با استفاده از دنياي الكترونيك به يكي از مباحث مهم جامعه جهاني تبديل شده‌است.

شهرياري اظهار كرد: كشورهاي ديگر در راستاي تحقق دولت الكترونيك، اقدام به تأسيس وزارتخانه و پست معاونت وزير در اين زمينه كرده‌اند، كه اين مسئله نشان‌‌دهنده اهميت مقوله دولت الكترونيك است.

دبيرشوراي عالي اطلاع‌رساني كشور در ادامه از اختصاص 17ميليارد تومان اعتبار از سوي دولت براي انجام پروژه‌هايي در ارتباط با دولت الكترونيك خبر داد و گفت:‌ يكي از مهمترين اين پروژه‌ها اجراي طرح كارت هويت ملي است كه با موفقيت همراه بود.

در ادامه يكي از اساتيد عالي‌رتبه و تاريخ پژوه دانشگاه‌هاي كشور، گفت: توليد علم و تمدن‌سازي از زمان حضرت علي(ع) تا امروز در حال انجام بوده كه سهم كشور ما از اين فرايند تمدن‌سازي تنها ‪ ۲۰ درصد است.

دكتر «صادق آيينه‌وند» افزود: متأسفانه جامعه ما با وجود در اختيار داشتن منابع غني، امكانات و پشتوانه‌هاي معرفتي و ساختاري روند كندي را طي مي‌كند.

وي با بيان اينكه تا ‪ ۱۰سال آينده شكل حركت تمدن از قالب مكتوب به قالب‌هاي ديجيتالي و محيط‌هاي مجازي تغيير خواهدكرد، ادامه داد: اكنون انديشمندان و دانشمندان اسلامي كشور بايد با شتاب بيشتر و تدبير و استراتژي صحيح در اين عرصه فعاليت كنند.

وي خاطر نشان كرد: در دنياي امروز نبرد انديشه‌هاست كه دنيا را به پيش مي‌برد و كشور اسلامي ما اين شايستگي را دارد كه پيام اسلام را به جهانيان عرضه كند.

وي با اشاره به جنگ ماهواره‌ها در اين دنياي مجازي ادامه داد: در دنياي امروز اين مطلب كه چه تمدن و ملتي موفق به كشف و ايجاد آخرين ابتكارات شده بسيار حائز اهميت است.

آيينه‌وند اظهار كرد: روند ابتكارات علمي در جهان امروز به حدي پرشتاب است كه حتي دنياي سياست را تحت‌الشعاع اين امر قرار مي‌دهد.

در اين مراسم همچنين «منصور داداش‌نژاد»، مجري پروژه جغرافياي جهان اسلام، جغرافيا را علمي دانست كه همپاي تمدن تاريخ اسلام حركت كرده و امروز با اوج اين تمدن به بالندگي و شكوفايي رسيده‌است.

داداش‌نژاد افزود: تاريخ و جغرافيا با يكديگر پيوستگي زيادي دارند كه رويدادهاي تاريخي در قالب علم جغرافيا معنا و تفسير مي‌شود.

وي بيان داشت: نرم‌افزار مذكور متشكل از ‪ ۷۹عنوان كتاب فارسي و عربي در ‪ ۱۶۹جلد از منابع جغرافيا در موضوعات مختلفي از جمله معجم جغرافيا، سفرنامه، شرح حال، مسالك، مزارات، جغرافياي فلك و ... است.

وي گفت: زمان تأليف كتاب‌هاي مورد استفاده از قرن دوم تا يازدهم هجري است كه بيشترين متون استخراج شده از كتب قرن چهارم هجري است.

داداش‌نژاد يادآور شد: اين نرم‌افزار داراي بيست‌هزار مدخل جغرافيايي بوده كه تماماً اعراب‌گذاري شده و اين امكان را به كاربر مي‌دهد كه با كليك روي هر مدخل، نقشه جغرافيايي و يا منبع آن را مشاهده كند.

وي اظهار كرد: در آينده نزديك نرم‌افزار شماره دو جغرافياي جهان اسلام آماده مي‌شود كه ظرفيت اطلاعاتي آن سه برابر نرم‌افزار موجود خواهدبود.

وي همچنين در پايان از توليد نرم‌افزار سيره معصومان(ع) با حجم وسيع اطلاعاتي از متون كهن و معاصر خبر داد كه در دست اقدام است.
 شنبه 1 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 233]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن