تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820355752




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مصرف ميوه، سبزي و چاي خطر ابتلا به سرطان ريه را در افراد سيگاري كاهش مي دهد


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: مصرف ميوه، سبزي و چاي خطر ابتلا به سرطان ريه را در افراد سيگاري كاهش مي دهد
ميوه ها و سبزيجاتي كه بيشترين ميزان فلاونوئيدهاي خاص را دارند شامل توت فرنگي، چاي سبز و سياه، سيب، پياز و نخودفرنگي هستند.
نتايج بررسي هاي جديد نشان داده است كه مصرف 3 وعده ميوه، سبزي و چاي سبز يا سياه در روز در پيشگيري از بروز سرطان ريه در افراد سيگاري موثر است.
مطالعات جديد از سوي دانشمندان دانشگاه كاليفرنيا در لوس آنجلس نشان داده است: افراد سيگاري كه مقادير زيادي از مواد شيميايي موسوم به فلاونوئيدها را مصرف مي كنند كمتر با خطر ابتلا به سرطان ريه مواجه هستند.
فلاونوئيدها ذرات گياهي محلول در آب هستند كه داراي خواص آنتي اكسيدان و ضد التهابي مي باشند.
گفتني است كه هر دوي اين ويژگي ها مانع از آسيب رسيدن به بافتها مي شوند.
دكتر زو - فنگ شانگ، پژوهشگر مركز سرطان جونسون در دانشگاه كاليفرنيا و استاد بهداشت عمومي و همه گيرشناسي در اين باره گفت: آنچه كه از اين تحقيقات به دست آمد و براي ما بي نهايت جالب بود اين است كه برخي از انواع فلاونوئيدها با كاهش خطر بروز سرطان ريه در افراد سيگاري در ارتباط هستند.
وي افزود: اين يافته بويژه از اين نظر جالب بود كه خود تنباكو بزرگترين عامل ابتلا به سرطان ريه است و با اين اقدام تغذيه اي مي توان از بروز سرطان ريه پيشگيري كرد.
در طول اين تحقيقات، پژوهشگران 558 نفر كه مبتلا به سرطان ريه بودند و 837 فرد سالم مورد آزمايش قرار گرفته و سابقه رژيم غذايي اين افراد نيز تجزيه و تحليل شد.
نتايج اين تحقيقات نشان داد: افرادي كه از مواد غذايي حاوي فلانوئيدهاي خاص استفاده مي كنند ظاهرا در برابر سرطان ريه حفاظت مي شوند.
آزمايشات دقيق تر نشان داده است كه فلاونوئيدها با جلوگيري از شكل گيري رگ هاي خوني كه باعث رشد تومورها مي شوند، از بدن در برابر بروز سرطان ريه محافظت مي كنند.
تومورهاي سرطاني رگ هاي خوني را توليد مي كنند تا بتوانند با كمك اين رگ ها رشد كرده و گسترش پيدا كنند.
فلاونوئيدها هم چنين رشد سلولهاي سرطاني را متوقف مي كنند و امكان مرگ سلولي برنامه ريزي شده و طبيعي را در بدن فراهم مي نمايند.
به گفته پژوهشگران؛ ميوه ها و سبزيجاتي كه بيشترين ميزان فلاونوئيدهاي خاص را دارند شامل توت فرنگي، چاي سبز و سياه، سيب، پياز و نخودفرنگي هستند.
با اين حال شانگ تاكيد كرده است: از آنجا كه اين پژوهش براي اولين بار انجام گرفته لذا هنوز هيچ نوع توصيه اي براي تغيير در رژيم غذايي ارائه نمي شود و اين كار مستلزم انجام تحقيقات بيشتر و در نتيجه ارائه نتايج قطعي تر است.
اما با اين حال به طور كلي مصرف ميوه و سبزيجات بيشتر همواره براي بدن مفيد است و توصيه مي شود.
خواص آنتي اكسيداني فلاونوئيدها به گونه اي است كه مي توانند اثرات مخرب ناشي از كشيدن سيگار روي مولكول دي ان آ، را از بين ببرند. اين پژوهشگران در نظر دارند كه در مطالعات بعدي خود به طور دقيق دريابند كه كدام گروه از ميوه ها و سبزيجات مي توانند چنين اثرات مطلوبي داشته باشند.
 سه شنبه 14 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن