تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را به غير از زبان خود، دعوت كنيد، تا پرهيزكارى و كوشش در عبادت و نماز و خوبى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804100840




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

برزيل به‌دنبال جانشيني اندونزي در اوپك


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: برزيل به‌دنبال جانشيني اندونزي در اوپك


انرژي- برزيل تلاش همه جانبه‌اي براي پيوستن به اوپك آغاز كرده است و اين درحالي است كه اندونزي درصدد است تا پايان سال‌جاري از اوپك خارج شود.

به گزارش شبكه تلويزيوني الجزيره، اندونزي به‌علت كاهش توليد نفت، كمبود سرمايه‌گذاري‌ها و دست نيافتن به اكتشافات نفتي بزرگ به‌طور رسمي تصميم گرفت از سازمان اوپك خارج شود. ميزان توليد نفت اندونزي از افزون بر يك دهه گذشته رو به كاهش است به‌طوري كه ميزان توليد نفت اين كشور در حال حاضر كمتر از يك ميليون بشكه در روز برآورد مي‌شود.

ميزان توليد نفت اندونزي از حدود يك و نيم ميليون بشكه در روز در سال 1995 به 950 هزار بشكه در روز در سال گذشته كاهش يافت و پيش‌بيني مي‌شود اين رقم در سال‌جاري ميلادي به حدود 930 هزار بشكه در روز كاهش يابد به همين علت اندونزي از صادركننده نفت به وارد‌كننده نفت تبديل شده است.

اين تحول بر سياست داخلي و خارجي اندونزي تاثير گذاشته است و در سطح بين‌المللي اين كشور تمايل دارد قيمت نفت كاهش يابد اما سياست اوپك اين است كه قيمت نفت بالا بماند. در سطح داخلي نيز افزايش هزينه واردات نفتي باعث شده است دولت حدود 14 ميليارد دلار براي سوخت يارانه بپردازد كه اين رقم 13درصد كل هزينه دولت را تشكيل مي‌دهد.

اين مسئله و ديگر عوامل باعث كسري بودجه شده است به همين علت دولت قيمت بنزين را حدود 30درصد افزايش داد و در پي اين اقدام، مردم در خيابان‌هاي جاكارتا تظاهرات كردند. بيشتر ساكنان اندونزي كه شمار آنها به بيش از 220 ميليون نفر مي‌رسد، زير خط فقر هستند. پيش‌بيني مي‌شود اين پايان داستان نباشد و انتظار مي‌رود اقدام بعدي اندونزي لغو يارانه گاز منازل باشد و اين اقدام بر فقرا تاثير منفي خواهد داشت.

بنابراين گزارش ذخاير نفت اندونزي 4 ميليارد و 370ميليون بشكه است در اين حال ذخاير گاز اين كشور 2ميليارد و 659 ميليون متر مكعب اعلام شد. اندونزي در سال 74 ميليارد مترمكعب گاز توليد مي‌كند. ميزان توليد پالايشگاه‌هاي اندونزي يك ميليون و 53 هزار بشكه در روز است.

ميزان توليد فرآورده‌هاي نفتي اين كشور نيز يك ميليون و 53 هزار بشكه در روز است. در اين حال ميزان مصرف فرآورده‌هاي نفتي در اندونزي يك ميليون و 61 هزار بشكه در روز اعلام شد. صادرات نفت اندونزي 301 هزار بشكه در روز است. صادرات فرآورده‌هاي نفتي اين كشور نيز بيش از 225 هزار بشكه در روز اعلام شد.

در چنين شرايطي، به گزارش شبكه تلويزيوني بي‌بي‌سي لولا دوسيلوا رئيس‌جمهوري برزيل گفته است، پس از كشف ذخائر نفتي عظيم در سواحل برزيل اين كشور قادر به پيوستن به اوپك است.

شركت نفت دولتي برزيل مي‌كوشد تا ماه آوريل سال 2009 عمليات استخراج را از ذخائر نفتي اين كشور آغاز كند.خبرنگار اين شبكه در گزارشي از برزيل گفت علاوه بركشف ذخائر نفتي مقادير قابل توجهي حوزه‌هاي گاز در برزيل كشف شده است اما ذخائر نفتي و گاز كشف شده در چند هزار متري اعماق دريا قرار دارند و براي دستيابي به اين ذخائر به چند سال حفاري نيازمند است.

اين خبرنگار در توضيح دليل تلاش برزيل براي پيوستن به اوپك گفت، رئيس‌جمهور برزيل اعتقاد دارد پيوستن كشورش به اوپك به سود برزيل است زيرا رئيس‌جمهور برزيل اعتقاد دارد پيوستن كشورش به اوپك گامي براي ارزان‌تر كردن بهاي نفت است اما برخي از ناظران اقتصادي هم‌اكنون اين سؤال را مطرح مي‌كنند كه آيا پيوستن برزيل به اوپك به سود اين كشور است يا خير.

آنها مي‌گويند هنگامي كه برزيل به‌ صورت توليدكننده سريع نفت درآيد به سود كشور است كه آزاد از مقررات دست و پاگير و محدوديت‌ها عمل كند. بنابراين ضرورتي ندارد براي سود بردن كشور عضو اوپك باشد.

تاريخ درج: 9 خرداد 1387 ساعت 14:15 تاريخ تاييد: 9 خرداد 1387 ساعت 15:08 تاريخ به روز رساني: 9 خرداد 1387 ساعت 15:06
 پنجشنبه 9 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 250]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن