واضح آرشیو وب فارسی:فارس: براي حضور در مسابقات جهاني رقابت آتش نشانان و امدادگران منطقه 4 كشور در رشت برگزار شد
خبرگزاري فارس: دومين دوره مسابقات عملياتي ورزشي آتش نشانان و امدادگران منطقه 4 كشور امروز در سالن تختي مجموعه ورزشي شهيد عضدي رشت آغاز به كار كرد.
مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهر رشت در حاشيه مراسم افتتاحيه اين مسابقات به خبرنگار فارس اظهار داشت: اين مسابقات در 5 منطقه به ميزباني شهرهاي اصفهان، سمنان، بندرعباس، رشت و تبريز انجام ميشود كه تاكنون 3 منطقه مسابقات خود را برگزار كردهاند.
محمد نعمتي افزود: مسابقات منطقه 4 از امروز تا 10 خرداد به ميزباني رشت و مسابقات منطقه 5 از 20 تا 25 تير سال جاري در تبريز برگزار خواهد شد.
وي ادامه داد: اين مسابقات در رشتههاي ورزشي دوي 100 متر با مانع، دوي 4 در 100 متر تيمي امدادي، آبرساني با موتورپمپ به سيبل نشانه و برج، طناب كشي و سنگ نوردي برگزار ميشود.
نعمتي تصريح كرد: برگزيدگان اين رشتهها هفته اول تير در شيراز با هم رقابت خواهند كرد تا اعضاي تيم ملي آتش نشانان و امدادگران كشور براي شركت در مسابقات جهاني انتخاب شوند.
وي تعداد شركت كنندگان اين دوره از مسابقات را 144 نفر عنوان و اضافه كرد: در اين مسابقات آتش نشانان 12 شهر از استانهاي تهران، گيلان، مازندران و گلستان حضور دارند و اعتبار آن از سوي سازمان شهرداريها و شهرداري رشت تأمين شده است.
به گفته مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني رشت اين مسابقات تمريني براي آتش نشانان است تا در صحنه هاي بزرگتر حضور يابند.
وي با بيان اينكه كار فرهنگي مناسبي در زمينه فعاليت آتش نشاني ها صورت نگرفته است خاطرنشان كرد: متاسفانه مردم فقط به آتش نشانان به عنوان مأموران اطفاي حريق نگاه ميكنند، اما يكي از بزرگترين وظايف آنان امدادگري است و بارها شاهد حضور اين نيروها در امداد كوهستان، امداد جادهاي، امداد سيل، طوفان و زلزله بودهايم.
نعمتي نقطه ضعف بزرگ آتش نشانيها در كشور را عدم وجود سازمان مركزي و واحد متمركز دانست و گفت: در سال هاي پس از انقلاب بارها به دنبال تأسيس سازمان مركزي آتش نشاني بوديم تا بدين طريق شرايط توزيع عادلانه و يكسان امكانات بين واحدهاي آتش نشاني را فراهم كنيم.
وي با تاكيد برآموزش و پيشگيري در برخورد با حوادث و سوانح اظهار داشت: آموزش همگاني از يك جهت و آموزش درون سازماني پرسنل از سوي ديگر گام موثري در پيشگيري از حوادث تلقي مي شود.
به گفته نعمتي تمرين و آموزش هاي مداوم آتش نشانان و امدادگران كه به صورت روزانه صورت مي گيرد همگام با پيشرفتهاي مباني اين بخش نيست و بايد شرايطي فراهم شود تا آتش نشانان متناسب با پيشرفت سيستمهاي آتش نشاني دنيا آموزش ببينند.
انتهاي پيام/ب
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 357]