واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: حداد عادل: رفتن من به مركز پژوهش ها شايعه است
تهران – خبرگزاري ايسكانيوز: رفتن من به مركز پژوهش هاي مجلس شايعه است و من چنين قصدي ندارم، طبعا فراكسيون و نمايندگان مجلس هشتم درباره مسووليت ها تصميم گيري و مشورت مي كنند البته ممكن است يك بحث هاي مقدماتي انجام گرفته باشد ولي هنوز چيزي نهايي نشده است.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار امور مجلس باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، غلامعلي حدادعادل رييس مجلس هفتم شوراي اسلامي در سي و دومين و آخرين نشست خبري خود با خبرنگاران راجع به حقوق نمايندگان در دوران پس از پايان نمايندگي مجلس گفت: نمايندگان مجلس دو دسته هستند عده اي كارمندان دولت هستند كه در پايان دوره نمايندگي خود و در صورت اينكه به مجلس آينده راه نيابند به دستگاه متبوع خود باز مي گردند و آنهايي كه شغل آزاد دارند به دنبال شغل خود مي روند.
وي عنوان كرد: حقوق مادام العمر براي كسي برقرار نمي شود و خوب است كه ملت بدانند كه برخلاف ساير مسووليت ها و كارها كه وقتي افراد چند سالي كار كردند حال چه رسمي باشند و چه بازنشسته مي توانند خريد خدمت داشته باشند در مجلس اوضاع اينگونه نيست.
نماينده مردم تهران در پاسخ به اين سوال كه برنامه مجلس هشتم بيشتر حول چه محورهايي خواهد بود گفت: بنده به عنوان نماينده مردم تهران ديگر اداره مجلس را به عهده ندارم و مانند ساير نمايندگان به ايفاي وظيفه نمايندگي خود خواهم پرداخت.
وي ادامه داد: درباره رياست جمهوري نيز تصميمي نگرفته و فكري نكرده ام و قبلا هم گفته بودم كه اصولا بيشتر به فكر اين هستم كه بتوانم در هر جايي هستم به مردم خدمت كنم.
حدادعادل درباره وضعيت مجلس هشتم و تعامل آن با دولت گفت: درباره اظهارنظر در اين باره نبايد تعجيل كنيم، آنچه مسلم است مجلس هشتم به نسبت در مقابل مجلس هفتم متكثر است و حضور جناح ها در آن بيشتر خواهد بود و طبعا يكي از مسايل مهمي كه اين مجلس پيش رو خواهد داشت تعامل با دولت است.
وي اظهار اميدواري كرد كه مجلس هشتم بتواند با دولت همكاري كند و افزود: اينكه اين تعامل به چه شكل و تا چه حد خواهد بود بايد اجازه بدهيم كه زمان بگذرد و اوضاع مشخص شود.
رييس مجلس هفتم شوراي اسلامي در پاسخ به اين سوال كه به نظر شما سرانجام كار مجلس هشتم چگونه خواهد بود گفت: من اينقدر، قدرت پيش بيني ندارم كه قبل از شروع كار يك مدير درباره پايان كار او صحبت كنم و تصور مي كنم كه اين سوال، سوال زودرسي است و بهتر است كه ما درباره شروع كار مجلس هشتم و لاريجاني سخن بگوييم تا نتيجه اين كار و اميدوارم كه اين شروع، شروع خوبي باشد.
نماينده مردم تهران درباره نشست روز گذشته اصولگرايان و تحليل اين وضعيت گفت: اين كار، كار دشواري است، من در مجلس هفتم اصرار داشتم كه مشي مستقلي داشته باشم و مي خواستم كه هم از حقوق مجلس دفاع كنم و هم حتي الامكان با دولت همكاري داشته باشم كه در خيلي از موارد هم دولت انتظار بيشتري داشت و هم نمايندگان از من انتظار بيشتري داشند.
وي ادامه داد: به هر حال دوران سختي بود و مي شود حدس زد كه اين مشي مستقل نتوانست رضايت همگان را تامين كند و اين برآورد من از آن چيزي است كه اتفاق افتاده است.
حدادعادل عنوان كرد: بنده لازم مي دانم درباره مشي سياسي خودم يك توضيحي بدهم و آن اين است كه به عنوان يك اصل معتقدم كه كاهش التهاب در فضاي سياسي را بايد بوجود بياوريم و تاكيد بر فكر كردن، انديشيدن و كار كردن دارم و هر كجا كه باشم در عرصه سياست تلاش مي كنم كه به التهاب سياسي دامن نزنم و فضا را براي كار كردن بيشتر مهيا كنم.
نماينده مردم تهران در مجلس هشتم با اشاره به تلاش هاي خود به عنوان رييس مجلس هفتم گفت: بايد تلاش كنيم كه فضا، فضاي تفاهم و كار باشد حالا اگر عده اي نپسنديدند و يا دوستان معتقد بودند كه كس ديگري بهتر مي تواند اين وظيفه را بهتر انجام دهد به خود آنها مربوط است.
وي ادامه داد: براي ماندن در رياست مجلس احساس وظيفه مي كردم وگرنه اصولا مي توانستم در انتخابات شركت نكنم و يا پس از راي بالايي كه مردم تهران به من دادند، نامزد رياست مجلس نشوم ولي من به دليل احساس تكليف وظيفه اي كه مي كردم و تصورم اين بود كه كشور به اين شيوه كار نيازمند است براي رياست مجلس نامزد شدم.
حدادعادل اظهار اميدواري كرد: آن كساني كه براي رياست مجلس راي دادند به وظيفه خود عمل كرده باشند.
رييس مجلس هفتم عنوان كرد: هر چه تفاهم بيشتر و نزاع كمتر باشد، اين امر هم به سود كشور است و چنين شيوه اي بايد در همه انتخابات و امور رخ دهد./01/120
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 357]