تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851124727




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

لئو، راه را نشان مي‌دهد


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: لئو، راه را نشان مي‌دهد


فوتبال- مزدك ميرزايي:
عدد 13 براي لهستاني‌ها عدد شانس است.آنها بعد از سال‌ها سرانجام در سيزدهمين تلاش موفق شدند جواز حضور در جام ملت‌هاي اروپا را به دست آورند.

در طول سال‌هاي گذشته لهستان حتي در سال‌هاي درخشش لاتو، ژارساخ، دينا و بونيك، هرگز نتوانسته بود از دور انتخابي فراتر برود! در سال 1980 نيز چيزي نمانده بود لهستان جواز حضور در مرحله نهايي بازي‌ها را به دست آورد، اما اين تيم با اختلاف فقط يك امتياز پشت سر هلند قرار گرفت و حذف شد. البته فراموش نكنيم كه در آن زمان فقط 8 تيم جواز حضور در مرحله پاياني بازي‌ها را كسب مي‌كردند.

فوتبال لهستان همچون بسياري از كشورهاي اروپاي شرقي، در رقابت‌هاي المپيك نسبت به ديگر مسابقات موفق‌تر عمل كرده است. مدال طلاي فوتبال در المپيك مونيخ در سال 1972 نقطه اوج‌گيري نسل طلايي دهه 70 اين كشور بود. در جام جهاني 1974 لهستان سوم شد و در المپيك مونترال در سال 1976 مدال نقره نصيب لهستان شد.

جام‌جهاني 1978 براي لهستان چندان خوش‌يمن نبود و آنها با تمام ستارگانشان در مرحله دوم حذف شدند. بعد از كسب مجددا عنوان سوم در جام جهاني 1982 فوتبال لهستان وارد مرحله تازه‌اي شد كه در آن تا 10 سال هيچ خبري از كسب افتخار نبود.

در المپيك بارسلونا در سال 1992 تيم لهستان با شايستگي به فينال رسيد، اما نتوانست از پس اسپانياي ميزبان برآيد. لهستان در دو جام جهاني اخير هم به جايي نرسيده است و در همان دور مقدماتي حذف شده ولي به هر حال بهتر از دهه 90 بوده كه اصلاً رنگ جام جهاني را نمي‌ديد.

بعد از جام جهاني 2006 تمام پيش‌بيني‌ها مبني بر حذف لهستان در دور انتخابيه يورو 2008 بود. اما پاول يافاس مربي لهستان، جاي خود را به لئوبين هكر كهنه‌كار داد كه در جام جهاني مربي تيم ملي ترينيداد و توباگو بود. لهستان بازي اول را در خانه 1-3 به فنلاند واگذار كرد، اما در پي آن سرنوشت خود را عوض كرد و هرچه كه بازي‌ها جلو رفت، بهتر از قبل ظاهر شد. كليد صعود لهستان تساوي 2-2 در ليسبون با پرتغال بود. در پايان رقابت‌ها لهستان بالاتر از پرتغال صدرنشين گروه A شد و تيم‌هاي صربستان، فنلاند، بلژيك، قزاقستان، ارمنستان و آذربايجان همگي حذف شدند. اين گروه تنها گروه 8 تيمي رقابت‌ها بود.

اين موفقيت آنقدر براي لهستاني‌ها بزرگ و شادي‌بخش بود كه لئوبين هكر از سوي مجله پروست كه يك مجله وزين در لهستان است، به عنوان مرد سال اين كشور انتخاب شد. البته اين همه ماجرا نبود. بين هكر در تاريخ 85 ساله لهستان نخستين مربي خارجي بود و در آغاز انتصابش با انتقادهاي زيادي مواجه شد. مطبوعات كشور هلند هم به اين موضوع دامن مي‌زدند. آنها معتقد بودند سال‌هاي طلايي بين هكر سپري شده است. زبيگنيو بونيك ستاره لهستان در جام جهاني 82 گفت: اين يك تصميم كشنده بود. لاتو هم گفت: ما بايد ايده مربيگري لهستاني خود را حفظ كنيم.

به هر حال در پي كسب نتايج مطلوب، اين منتقدان ساكت شده‌اند. خود بين هكر مي‌گويد: اين دوره لذت‌بخش‌ترين دوره مربيگري من است. راستش در ابتدا فكر مي‌كردم با عده‌‌اي بازيكن دونده و غيرخلاق روبه‌رو هستم، اما لهستاني‌ها روزبه‌روز پيشرفت كردند و خيلي سريع چيزهايي كه مي‌خواستم را ياد گرفتند و نظر من را عوض كردند.

اولين كاري كه بين هكر كرد كنار گذاشتن يرزي دودك دروازه‌بان نه چنان مطمئن لهستان بود. جاي وي ابتدا به ووژيك كوالفسكي سپرده شد ولي بين هكر خيلي سريع مرد مورد اطمينان خود را يافت. آرتور بوروك 28 ساله با بازي‌هاي خوبي كه براي سلتيك انجام داده بود، جاي هيچ‌گونه ترديدي باقي نگذاشت. بوروك به قدري خوب بود كه مورد توجه تيم ميلان قرار گرفته بود تا جاي ديدا را پر كند ولي مسئولان سلتيك براي حفظ او تا سال 2011 قراردادش را تمديد كردند. بوروك اكنون تجربه ليگ قهرمانان اروپا را هم دارد.

بين هكر در طول دو سال گذشته از 3 روش 2-4-4، 1-5-4 و 3-3-4 استفاده كرده است. اساس تيم لهستان بر پايه قدرت بدني است. ماريوژ يوپ و ژاكه باك دو مدافع كناري لهستان هستند كه هر دو از جمله بازيكنان باتجربه اين كشور هستند. باك،‌ قديمي‌ترين يار تيم لهستان است كه 92 بازي ملي دارد و به دليل بازي كردن در آسترياوين، با كشور اتريش كه ميزبان بازي‌هاي لهستان است به خوبي آشنا است. گرزگرز برنوويكي و داريوژ دودكا مدافعان مياني لهستان هستند كه برخلاف مدافعان كناري جوان هستند. در ميانه زمين ميشل زولاكف، هافبك باتجربه المپياكوي يونان و ماريوش لواندوفسكي كه با شاختاردونتسك در ليگ قهرمانان بازي‌هاي خوبي را به نمايش گذاشته است، هافبك‌هاي دفاعي هستند. مارك ساگانوفسكي كه در تيم ساتهمپتون انگليس بازي مي‌كند تهاجمي‌تر بازي مي‌‌كنند ولي بازيسازي تيم بر عهده ژاكه كرژي نووك بازيكن باشگاه وولفسبورگ است.

در حمله هم ابي اسمولارك فرزند ولادزيمير اسمولارك بازيكن سابق تيم ملي لهستان كه فصل بسيار خوبي را با راسينگ سانتاندر پشت‌سر گذاشت، مهره كليدي است ماسيج در كنار وي بايج زورافسكي كهنه‌كار و رادوسلاو ماتوسياك جوان براي پر كردن مكان يازدهم رقابت مي‌كنند.

با اين بازيكنان كه زياد هم سرشناس نيستند، بين هكر سعي كرده تيمي هماهنگ و يكدست بسازد و تا حدودي موفق هم بوده است. از شانس خوب لهستان، آنها در آسانترين گروه مسابقات قرار گرفته‌اند، اما مسلما صعود از اين گروه هم براي لهستان تيم ساده نخواهد بود. اگر لهستان بتواند در بازي اول آلمان را متوقف كند، شايد تصور صعود اين تيم كار سختي نباشد.

لهستان در آخرين ديدارهاي دوستانه‌اش ابتدا فنلاند را يك بر صفر شكست داد و در پي آن دوبرد مشابه دو بر صفر برابر جمهوري چك و استوني كسب كرد تا لهستاني‌ها را اميدوار كند، اما با شكست خانگي سه بر صفر برابر آمريكا، بسياري در شايستگي‌هاي لهستان ترديد كردند.

ستاره؛ ژاكه كرژي‌نووك

متولد 15 مي 1976 است. در شروع كارش استعداد وافرش را در تيم‌هاي كشورش بروز داد و در تيم رادومسكو نامش را بر سر زبان‌ها انداخت. از همان موقع قدرت شوت‌هاي ويرانگر او باعث توجه ساير تيم‌ها به او شد و بعد از حضوري سه ساله در تيم‌هاي زستوچوا و بلچاتوف مورد توجه تيم نورنبرگ آلمان قرار گرفت و در سال 1999 با اين تيم قرارداد بست. در همان سال، اولين بازي ملي‌اش را برابر اسكواكي انجام داد و به وسيله ژرزي انگل مربي وقت تيم ملي به بازيكن محوري تيم لهستان مبدل شد. مقصد بعدي او بايرلوركوزن بود. در اين تيم باشكوه‌ترين لحظه دوران ورزشي‌اش رقم خورد و در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا در فصل 2005-2004 ضربه راكت‌مانندش را وارد دروازه رئال‌مادريد كرد. اين گل يكي از زيباترين گل‌هاي آن فصل ليگ قهرمانان لقب گرفت.

در سال 2006 به تيم وولفسبورك رفت و گفته مي‌شود در پايان يورو 2008 با قراردادي 2/1 ميليون يورويي به تيم المپياكو منتقل مي‌شود. كرژي نووك 75 بازي ملي انجام داده و 14 گل براي كشورش به ثمر رسانده است.

مربي؛‌ لئوبين هكر

وي در دوم آگوست 1942 در روتردام هلند به دنيا آمد. او در سال‌هاي گذشته از سرشناس‌ترين مربيان جهان بوده است. بين هكر از دهه 70 به مربيگري روي آورد در حالي كه هرگز يك بازيكن فوتبال حرفه‌اي نبوده است.

نتايج خوبي كه با تيم‌هاي گمنام كشورش گرفت، وي را در اواخر دهه 70 به نيمكت آژاكس رساند. تيم‌هاي رئال‌ساراگوسا و وولندام مقصدهاي بعدي او بودند. اوج كار وي در دهه 80 بود كه مدتي مربي تيم ملي هلند شد و بعد از عدم موفقيت در رساندن تيم كشورش به جام جهاني 86 به مدت سه سال مربي رئال‌مادريد شد و بعد دوباره به آژاكس بازگشت.

جالب اينكه اين داستان بار ديگر براي او تكرار شد. بعد از قهرماني هلند در يورو 88 و كناره‌گيري وينوس ميشل‌، او دوباره مربي نارنجي‌پوشان شد و در جام جهاني 90 با ستارگان نامدارش به دست آلمان مغلوب و حذف شد. مقصد بعدي رئال‌مادريد بود و در سال 1992 با كنار گذاشته شدن از رئال‌مادريد به تيم‌هاي كوچكتر رفت.

او در 16 سال اخير از تركيه گرفته تا مكزيك و ترينيداد و توباگو مربيگري كرده است و يك مرد سرد و گرم چشيده است. بين هكر به زبان‌هاي هلندي، انگليسي، آلماني، ايتاليايي، پرتغالي و اسپانيايي صحبت مي‌كند و اخيرا يادگيري زبان لهستاني را آغاز كرده است.

تاريخ درج: 5 خرداد 1387 ساعت 14:03 تاريخ تاييد: 5 خرداد 1387 ساعت 16:10 تاريخ به روز رساني: 5 خرداد 1387 ساعت 16:05
 دوشنبه 6 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن