تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداشناس ترين مردم پر درخواست ترين آنها از خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851566008




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دبير همايش نقش آموزش عالي در نوآوري و شكوفايي: اهتمام دانشگاه آزاد اسلامي در جذب اساتيد برجسته قابل ستايش است


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: دبير همايش نقش آموزش عالي در نوآوري و شكوفايي: اهتمام دانشگاه آزاد اسلامي در جذب اساتيد برجسته قابل ستايش است


تهران-خبرگزاري ايسكانيوز: دبير همايش نقش آموزش عالي در نوآوري و شكوفايي در همايش نقش آموزش عالي در نوآوري و شكوفايي گفت: اهتمام دانشگاه آزاد اسلامي در جذب اساتيد برجسته قابل ستايش است.

به گزارش روز يكشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" همايش نقش آموزش عالي در تحقق نوآوري و شكوفايي، با حضور جمعي از اساتيد واحدهاي مناطق 12 و 8 دانشگاه آزاد اسلامي در دانشكده علوم انساني واحد علوم و تحقيقات برگزار شد.
دكتر مهدي محقق، دبير همايش نقش آموزش عالي در نوآوري و شكوفايي به همراه پنج تن ديگر از استادان دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر مجتبايي، دكتر نعمتي، دكتر فياض زاهد، دكتر گلرد و دكتر ميرسارلو سخنرانان اين همايش بودند.
رئيس هيأت مديره انجمن مفاخر فرهنگي ايران، درباره زمينه هاي تحقق نوآوري در دانشگاه ها و منزلت علم و عالمان در تمدن اسلامي مطالبي را عنوان كرد.
وي مقدمه لازم براي تحقق نوآوري در دانشگاه را ايجاد محيط علمي پويا و شايسته براي دانشگاهيان دانست تا از اين طريق قادر باشند، در كنار آموزش دروس به انجام تحقيقات علمي و ارائه نتايج آنها در جهت شكوفايي همت گمارند.
استاد دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج با اشاره به تجربه تاريخي مسلمانان در ايجاد تمدن با شكوه اسلامي طي قرون اوليه پيدايش اسلام اين موفقيت را مرهون عواملي چون احترام و ارج نهادن به علم و عالم و عدم تعصب و قشرگري به ويژه در اقتباس معارف و روحيه تحمل و مدارا دانستند.
وي با اشاره به ضرورت دسترسي دانشجويان به منابع علمي مورد نياز براي پژوهش، پيشنهاد تشكيل كتابخانه بزرگ مركزي براي دانشگاه آزاد اسلامي را مطرح نمود.
رئيس انجمن آثار و مفاخر فرهنگي ايران با ابراز مباهات نسبت به برخورداري از 17 سال سابقه تدريس در دانشگاه آزاد اسلامي، اهتمام اين دانشگاه بر بهره مندي از استادان بزرگ و شناخته شده كشور را از افتخارات اين دانشگاه دانست.

** دكتر مجتبايي: آشنايي دانشجويان با زبان انگليسي براي پيشرفت و نوآوري الزامي است
دكتر مجتبايي به عنوان سخنران بعدي، برگزاري اين همايش را از آن جهت كه كوشيده است شعار نوآوري و شكوفايي را در سطح محيط هاي علمي و دانشگاهي مطرح سازد، گامي ارزنده در جهت تحقق عملي اين شعار دانست و نسبت به تداوم آن ابراز اميدواري كرد.
دكتر مجتبايي نوآوري را سنت غالب بر تحولات زندگي بشر از آغاز تاكنون ذكر كرد و ضمن تاكيد بر پيوستگي و ارتباط متقابل ميان نوآوري در عرصه فرهنگي و شكوفايي در حوزه اقتصادي، شرط تحقق و موفقيت نوآوري را اتكا به گذشته فرهنگي و هويت جامعه و مواجهه هوشمندانه با سنت ها و تلاش براي رفع موانع موجود در عين پرهيز از سنت شكني عنوان كرد.
اين استاد برجسته ادبيات و اديان كشور با اشاره به شرايط جديد جهاني و پيشرفت چشمگير فن آوري اطلاعات و ارتباطات، كه جهان را به يك دهكده تبديل كرده است، نوآوري در دانشگاه ها را بدون ارتباط روز آمد با ساير محافل پژوهشي حتي در زمينه علوم اسلامي و شرقي غير ممكن دانست.
وي با توجه به حضور هميشگي يك زبان علمي بين المللي در ادوار مختلف تاريخي آشنايي عميق دانشجويان امروز ايراني با زبان انگليسي را ضرورتي اجتناب ناپذير براي پيشرفت و نوآوري و شرط ورود به ساحت علم امروز قلمداد كرد.
مجتبايي فعاليت هاي فوق برنامه در سطح دانشگاه آزاد اسلامي در زمينه هاي علمي و پژوهشي را در قياس با ساير دانشگاه هاي كشور بي نظير خواند.

** دكتر نعمتي: دانشگاه آزاد اسلامي با كارآمدي، امروز مستغني از تعريف و دفاع است
دكتر نعمتي نيز با اشاره به سوابق تحصيلي خويش به عنوان نخستين دانش آموخته مقطع دكترا در رشته زراعت از دانشگاه هاي داخلي، پيشگامي دانشگاه آزاد اسلامي را در زمينه تاسيس مقطع دكترا در رشته زراعت شايان تقدير دانست.
وي افزود: دانشگاه آزاد اسلامي امروزه در نقطه اي قرار دارد كه مستغني از تعريف و دفاع از كارآمدي است به طوريكه بسياري از سرآمدان علمي و چهره هاي دانشگاهي متعلق به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي هستند.
نخستين دانش آموخته دكتراي زراعت از دانشگاه آزاد اسلامي، فارغ التحصيلان اين دانشگاه در رشته هاي كشاورزي را در قياس با ساير دانشگاه ها كارآمدتر و مجرب تر ارزيابي كرد.
وي افزود: توفيقات دانش آموختگان دانشگاه آزاد در راه اندازي بنگاه هاي اقتصادي نظير گلخانه ها و اشتغال در مسووليت هاي مديريتي شاهد اين مدعا است.
مجتبايي با تاكيد بر سرمايه گذاري سنگين مادي و معنوي كه آموزش عالي كشور براي تربيت بسياري از كارشناسان كشاورزي متحمل شده و به ويژه با توجه به شرايط خشكسالي در سالهاي پيش رو كه نياز كشور به بهره مندي از تخصص را به گونه اي مضاعف ايجاب مي كند، خواستار برنامه ريزي گسترده دولت براي ايجاد زمينه اشتغال در بخش كشاورزي شد.

** دكتر فياض زاهد: سطحي نگري و نگرش غير عقلاني در زمينه علوم انساني خطر آفرين است
دكتر فياض زاهد، عضو هيأت علمي واحد تهران مركز نيز به عنوان سخنران بعدي اين همايش، با نگاهي به گذشته تاريخي كشور، برخي از معضلات و نابساماني هاي فرهنگي و اجتماعي را كه به رغم آرمان هاي ترقي خواهانه و پيشرفته به ويژه پس از انقلاب مشروطه و نيز كوشش هاي جدي ايرانيان براي ريشه كني آنها طي ادوار تاريخي تداوم يافته است را ناشي از ماهيت ساختاري آنها دانست.
وي رهايي از سيكل باطل بازتوليد اين قبيل معضلات را كه جامعه ايراني، امروزه حتي با پشت سرگذاردن تجربه عظيم انقلاب اسلامي كماكان در عرصه هاي گوناگون زندگي اجتماعي با آنها دست به گريبان است، مستلزم آسيب شناسي جدي دانست.
اين استاد دانشگاه، با تاكيد بر اينكه دانشگاه را دنيايي نوين ناميده اند، رسالت اين نهاد را تحليل فرآيندي نسبت به نوآوري و شكوفايي در جامعه و شناخت مقدمات نظري و شرايط فرهنگي و سياسي لازم براي ايجاد تغييرات مطلوب ارزيابي كرد.
پژوهشگر نمونه واحد تهران مركزي با اشاره به منزلت والا و اهميت نقش استادان، شرط توفيق دانشگاه براي ايفاي رسالت خويش را تكريم بيش از پيش معلمان و اساتيد عنوان داشت و بر ضرورت اهتمام مسئولين به رفع كاستي هاي معنوي و مادي در اين زمينه تاكيد كرد.
فياض زاهد همچنين نسبت به خطر سطحي نگري و نگرش غير عقلاني در زمينه علوم انساني در سطح دانشگاه ها به ويژه برخورد تنگ نظرانه با مقوله ارتباط با مراكز علمي و دانشگاهي معتبر بين المللي هشدار داد و اين طرز تلقي را حاكي از عدم شناخت دنياي علم امروز مقتضيات آن تلقي كرد.
وي در ادامه سخنان خود به ضرورت كسب آگاهي از جهان پيرامون و شناخت مسائل و تحولات فكري و اجتماعي روز دنيا پرداخت و نسبت به حقانيت هر گونه ادعايي در باب ارائه راه حل براي مديريت بهتر جهان و رفع نابساماني هاي بشريت در غياب شناخت كافي و عيني از مسائل مبتلا به جوامع غربي و يا حتي تحولات فكري موجود در دنياي اسلام ابراز ترديد كرد.
كارآفريني و جايگاه آن در شكوفايي كشور موضوع سخنراني بعدي همايش نقش آموزش عالي در تحقق شكوفايي و نوآوري بود كه توسط خانم دكتر گلرد ايراد شد.
وي كه نخستين پايان نامه دكتراي دانشگاه هاي كشور درباره كارآفريني را تحت عنوان طراحي و توسعه كارآفريني در ايران ارائه نموده است، با پرداختن به موضوع بيكاري گسترده دانش آموختگان دانشگاه ها اذعان داشت: براساس تجربيات جهاني توسعه آموزش عالي و افزايش شمار دانش آموختگان همواره موجب كاهش نرخ بيكاري است و اين در حاليست كه در كشور ما اين نسبت به طور معكوس برقرار است.
وي راهكار غلبه بر روند ياد شده را ايجاد تحول و نوآوري در آموزش عالي كشور در مسير حلول روح و انديشه كارآفريني در دانشگاه ها دانست.
اين استاد مروج كار آفريني در دانشگاه آزاد اسلامي در ادامه با مرور اجمالي گفتمان هاي غالب بر دانشگاه ها در سطح جهاني طي دهه هاي اخير درباره رويكرد نوين آموزش عالي به سوي كارآفريني سخن گفت و بر ضرورت تجديد نظر اساسي در ساختار سنتي دانشگاه هاي كشور در جهت حذف نظام ديوانسالاري و استاد محوري و جايگزيني آن با نظام منعطف و تعاملي تاكيد كرد.

** دكتر گلرد: دانشگاه آزاد اسلامي محصول نو آوري و شكوفايي در عرصه آموزش عالي كشور است
دكتر گلرد در توضيح اين تبديل پارادايم، دانشگاه كارآفرين را برخلاف دانشگاه سنتي كه صرفاً به خلق ايده ها مي پردازد، محلي براي تبديل ايده ها به كسب و كار رايج معرفي كرد كه در يك ارتباط تعاملي با جامعه و محيط پيراموني ايده ها و مسئله هاي خود را از نيازهاي جامعه و صنعت اخذ و راه حل آنها درمحيط علمي و پژوهشي دانشگاه جستجو مي كند.
اين پژوهشگر پيشگام كشور در مسائل كارآفريني، دانشگاه آزاد اسلامي را محصول يك نوآوري در عرصه آموزش كشور دانست و آن را از حيث برخورداري از استقلال كامل مالي و طرز نگرش مشتري مدار نسبت به دانشجو واجد مميزه كار آفريني ارزيابي كرد.
وي همچنين توفيقات دانشگاه آزاد اسلامي را به رغم بي مهري هاي مسئولين و برخلاف آنچه برخي رسانه هاي دولتي بازتاب مي دهند، بسيار ارزنده و شايان تقدير دانست.
آخرين سخنران همايش استاد بسيجي دانشگاه آزاد اسلامي واحد شرق تهران خانم دكتر مير سارلو بود كه به تشريح ارتباط متقابل ميان نوآوري و توسعه ملي پرداخت.
وي با اشاره به پديده شكاف اطلاعاتي اصلي ترين نياز كشور را چه به لحاظ مقتضيات جهاني و نيز براساس سند چشم انداز توسعه دانايي محور و شكوفايي در توليد علم ارزيابي كرد.
صاحب عنوان بانوي نمونه ايثار كشور اذعان داشت: براساس تجربه تاريخي ايران هر گاه روند سياست هاي حاكم در جهت ترويج روحيه علمي و تكريم عالمان و مراقبت و توجه به نخبگان علمي بوده است، شاهد پيشرفت هاي عظيم بوده ايم و به همين قياس در مقاطعي كه با تسلط قشري گري و نگاه سياسي و جناحي با حوزه علم و دانش مواجه بوده ايم موجبات افول روند علمي فراهم شده است.
وي افزود: در حال حاضر نيز ايران داراي رتبه نخست شاخص مهاجرت نخبگان در سطح جهان است كه مبين عدم توجه شايسته به نخبگان علمي كشور است.
اين استاد دانشگاه، جلوه ديگري از اين بي عنايتي را برخوردهاي سياسي و تهاجمي با دانشگاه آزاد اسلامي دانست كه به رغم توفيقات آن در ارتقاي آموزش عالي و توسعه كشور و با انگيزه هاي سياسي صورت مي پذيرد.
استاد نخبه بسيجي برگزيده سال 86 كشور، در پايان سخنان خود، دانشگاه آزاد اسلامي را به عنوان بازوي خدمتگزار نظام كه با توجه به عمر اندك خود در مقايسه با ساير مراكز آموزش عالي پيشگام بوده و نيز به عنوان نهادي با كارنامه افتخار آفرين و شايسته هر گونه تقدير و پشتيباني از سوي مقامات و مسئولين كشور ارزيابي كرد.
همايش نقش آموزش عالي در نوآوري و شكوفايي با سخنراني اختتاميه دكتر محقق دبير همايش كه به جمعبندي مطالب و مباحث مطرح شده از سوي سخنرانان همايش اختصاص داشت، پايان يافت.
دكتر محقق در خاتمه ضمن تلقي دانشگاه آزاد اسلامي به عنوان يك نهاد برخاسته از نو آوري و شكوفايي كه موجب ارتقاي سطح علمي و فرهنگي جوانان ايراني در اقصي نقاط كشور را فراهم ساخته است، بر ضرورت حمايت از اين نهاد علمي تاكيد كرد./د/184/120
 يکشنبه 5 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1468]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن