تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه  الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837387754




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پیش نیازهای عبور از نوجوانی


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: پیش نیازهای عبور از نوجوانی  بلوغ مرحله تغییر و تحول بدنى و روانى است که دختر ناگهان خود را در حالت قاعدگى و پسر خود را در حالت احتلام میابد.
دوران بلوغ
بروز این حالت براى افرادى که زمینه ی  آن را ندارند، موجب نوعى حالت بهتزدگی، تعجب، شرم و کمرویى و زمانى هم احساس گناه و تصمیمگیرى هاى خطرآفرین است. براى برخى دیگر امرى عادى و توأم با احساس نشاط از این امر است که مرد یا زنى کامل شده اند و این مواضع به نحوه تربیت، آداب و فرهنگ خانواده و جامعه بستگى دارد.   ویژگیهاى مرحله بلوغ نوجوان دوره اى پر از تب و تاب و توأم با اضطراب است. امر بلوغ در دختران و پسران یکباره بوجود نمی آید و یکباره هم تثبیت نمى شود. دخترى که براى اول بار حائض مى شود، ممکن است دوره حیض او یکى دو روز طول بکشد، در ماه بعد اتفاقى نیفتد، و ماه پس از آن دورهاش 3 تا 4 روز باشد و ... براى اینکه این دوره بصورت یک سیکل 28 روزه در آید ( که 8 روز آن در حالت حیض و 20 روز آن در پاکى است ) 4 تا 6ماه و گاهى تا 2 سال طول مىکشد.  در پسران این بروز و ظهور وصفى ثابت ندارد. در شرایط عادی، در هر 12 تا 14 روز ممکن است بروز کند. دورى و نزدیکى وقوع آن به عوامل متعددى بستگى دارد که از جمله عامل بیمارى یا سلامت، وضع اضطراب و عصبیت، دیدنها، شنیدنها، رؤیاها و تخیلات و ... است.  آموزشهاى مربوط به مرحله بلوغ چه بسیارند آموزشهاى شرعی، اخلاقی، اجتماعی، و حتى شیوه هاى خودکنترلى که در این مرحله از عمر باید به نوجوان داده شوند. برخى از آنها عبارتند از:   * آموزشهایى در جنبه نظافت و رعایت بهداشت، مثل دوش آب ولرم گرفتن و ...  *آموزشهاى اخلاقى در جنبه پاسدارى از شرافت خود، نشست و برخاستها و ... *آموزش دینى از غسل، نماز، روزه، محرم ، نامحرم ، حرام و غیر حرام و ...  *آموزشها در عرصه معاشرتها و آمد و شدها، لمسها و اختلاط ها و ...  * آموزشهاى سیاسى و انضباطی، در عرصه عضویتها، مشارکتها و ....  * آموزش مواضع فرهنگی، درعرصه آداب، رسوم، هنر، فلسفه حیات، تشکیل خانواده و ...  بلوغ  براى افرادى که زمینه آن را ندارند، موجب نوعى حالت بهتزدگی، تعجب، شرم و کمرویى و زمانى هم احساس گناه و تصمیمگیرىهاى خطرآفرین است. براى برخى دیگر امرى عادى و توأم با احساس نشاط از این امر است که مرد یا زنى کامل شدهاند و این مواضع به نحوه تربیت، آداب و فرهنگ خانواده و جامعه بستگى داردمواضع والدین در قبال نوجوان در مرحله بلوغ  *موضع پذیرش، انس و صفا، خیرخواهی، همدلى و همراهى و همکارى در حل مشکل است.  *موضع هدایت و کمک به او در انطباق با شرایط زندگى است.  * اصل کجدار و مریز را از یاد نمى بریم و در آنگاه که او خشمگین است، حتى از صحنه درگیرى کناره گیرى مى کنیم و در آنگاه که او آرام شد به تذکر و موعظه وى مى پردازیم. *موضع ما، موضع رعایت است و نگهبانی، مراقبت است و کنترل غیرمستقیم.  *موضع تعدیل است از طریق غذاها، تذکرها و نزدیک کردن او به خود.  * والدین فرزندان خود را وزیر خود بگیرند و بکوشند تا حدود امکان او را با خود همراه کنند. به عبارت دیگر نوعى کارآموزى زندگى در این مرحله باید وجود داشته باشد.  *در این مرحله روابط خاص، درگیرى ها، بحثها و جدالهاى والدین باید به دور از چشم و گوش فرزندان باشد.    بخش خانواده ایرانی تبیانمنبع : آفتاب   :10مشکل دوره ی نوجوانی دوران سرکشیدوست نوجوان خود باشیمچگونه به فرزندمان كمك كنیم تا بحران نوجوانی را پشت سر گذارد؟چه كنیم تا جوان و نوجوانمان به انحراف كشیده نشود؟





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 440]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن