واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: فرمانده نيروي انتظامي : شك جامعه نخبگان به طرحها از مشكلات جامعه است
اجتماعي
فرمانده نيروي انتظامي يكي از مشكلات موجود در جامعه ايران و خصوصا جامعه نخبگان را بياعتمادي به تمامي طرحهاي در دست اجرا دانست و گفت : اين افراد نسبت به هر كاري كه در دست مجريان قرار ميگيرد شك داشته وبه طرحها ي در دست اجرا حمله كرده و طرح را اسير نقد ميكنند.
سرتيپ پاسدار اسماعيل احمدي مقدم طي سخناني در نخستين همايش علمي تخصصي بررسي ابعاد جامعه شناسي و روان شناختي طرح امنيت اجتماعي ، دفاع از حريم خصوصي و آزاديهاي فردي و برخورد با مزاحمان نواميس و اعصاب و روان مردم را جزو اهداف ناجا اعلام كرد و گفت: در طرح امنيت اجتماعي در پي تامين حقوق شهروندي هستيم تا مردم از حقوق قانوني خود بهره مند شوند.
وي با بيان اينكه در طرح امنيت اجتماعي نيز وضع همين گونه است، گفت: طرح امنيت اجتماعي در ابتدا با نقدهاي بسياري از سوي صاحبان رسانه مواجه بود ولي اكثر كساني كه با اين طرح به مخالفت برخاستند از نزديك اين مشكلات را لمس نكرده بودند.
فرمانده نيروي انتظامي افزود: قبل از اجراي اين طرح شرايطي را فراهم كرديم كه اين افراد مشكلات موجود را از نزديك لمس كنند.
وي با اشاره به موضوع كنترل شركتهاي خصوصي ادامه داد: وقتي بحث كنترل شركتهاي خصوصي نيز مطرح شد منتقدان سريع بحث حريم خصوصي را مطرح كردند ولي بايد اين افراد به ديدار دختراني ميرفتند كه در اين شركتها اغفال شده بودند.
احمدي مقدم يكي از مشكلات در اجراي قوانين را سياست زدگي در كشور عنوان كرد و گفت: هر اقدامي كه ميخواهد در كشور شروع شود همواره توسط برخي از افراد تحليل شده و به آن ابهاماتي القا ميشود و آن را به خط و خطوط سياسي ربط ميدهند.
وي با تاكيد بر اينكه در نيروي انتظامي ديدگاههاي سياسي هيچ دخالتي در اجراي قانون ندارد، ادامه داد: آنچه نيروي انتظامي در طرح امنيت اجتماعي به دنبالش بود قانون شهروندي است و تبليغاتي كه عليه نيروي انتظامي در اين طرح ميشود متفاوت از اهداف موردنظر نيروي انتظامي بوده است.
وي با طرح اين سووال كه آيا كمال علمي بشريت در تعارض با امنيت اجتماعي است گفت: افزايش علم و دانش و توسعه، باعث فروپاشي اخلاق و بنيان خانواده ها نيست بلكه اين دو با يكديگر سازگاري دارند و مكمل يكديگر هستند.
وي در ادامه گفت :امنيت ، در امنيت عمومي كه ناجا متولي آن است خلاصه نمي شود بلكه با توسعه علم به امنيت فرهنگي و قضايي هم رسيده است .
احمدي مقدم تصريح كرد: امنيتي كه به جامعه وعده داده شده است ، امنيت فراگيري است كه در آن ديگر هيچ فردي در جامعه خوف و وحشت نداشته و خود را قادر به عبور از چالشها و مشكلات بداند.
وي ادامه داد: اين امنيت بسترساز تمام مسايل ديگر است و در صورت تحقق آن اگر به وجود آيد زمينه لازم را براي بندگي خدا نيز به وجود خواهد آمد .
فرمانده ناجا با اشاره به اينكه پيشرفت بشري با امنيت در تعارض نيست گفت : در كشورهاي غربي اين دو در تعارض با يكديگر بوده كه نشانه وجود مشكل در جايي است .
وي با تاكيد بر اينكه تامين الگوهاي غربي در كشور ما با بسترهاي ديني متفاوت بود ه و نشدني است گفت : بنابراين بايد الگوهاي بومي را مبتني بر پيشرفت علمي ايجاد كرد.
فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به سارقان نرم افزاري تصريح كرد: امروز سارقان نرم افزاري به راحتي به خانههاي مردم نفوذ كرده و آبروي مردم را به باد ميدهند و با نفوذ به عمق زندگي مردم اسرار آنها در اختيار نامحرمان قرار داده و يا از آنان به عنوان ابزاري براي اخاذيها و تهديدهاي جنسي استفاده ميكنند.
وي در ادامه با اشاره به دلايل وجود احساس ناامني در يك كشور گفت: احساس ناامني يا به علت وجود يك تهديد و يا عدم وجود قدرت و احساس ضعف در برابر تهديدات به وجود ميآيد كه اين احساس ناامني در ميان زنان بسيار بيشتر از مردان است.
چهارشنبه 1 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 245]