واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: آمریکا و گسترش شبکههای اجتماعی وزیر خارجه آمریکا قول داد که تلاشهای کشورش برای حمایت از آزادی اینترنت در جهان افزایش یابد. همزمان با افزایش استفاده شهروندان از شبکههای اجتماعی مانند فیس بوک و توییتر برای سازماندهی تظاهرات در خاورمیانه و شمال آفریقا، هیلاری کیلنتون قول داد تلاشهای کشورش برای حمایت از آزادی اینترنت افزایش یابد.
اظهارات کلینتون در این شرایط به صورتی است که این آزادی به بهانه قیام کشورهایی است که بر علیه همدستان خود آمریکا انجام گرفته و این یا یک تاکتیک است برای فریب افکار عمومی و یا یک راه برای ایجاد فضایی تا بتواند با استفاده از فضای مجازی در قیام مردم انحراف به وجود اورد.کلینتون در دومین سخنرانی خود علیه محدودیتهای اینترنتی اظهار کرد: اعتراضات اخیر نشان میدهد تا چه حد فناوری میتواند به تسریع ایجاد تغییرات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کمک کند.او با اشاره ضمنی به مصر اظهار کرد: آمریکا به مردمی که در محیطهایی با محدودیت اینترنتی زندگی میکنند، کمک خواهد کرد تا همیشه یک قدم جلوتر از سانسورها، هکرها و محدودیتها بایستند و بتوانند از فیلترها عبور کنند.بیش از یک سال است که کلینتون رهبری تلاشهای دولت آمریکا برای ارتقای آزادی اینترنت در جهان را در دست گرفته است؛ در جریان اعتراضات مصر، کلینتون از دولت این کشور خواست تا ممنوعیت دسترسی به فیس بوک و توییتر را لغو کند. آمریکا به مردمی که در محیطهایی با محدودیت اینترنتی زندگی میکنند، کمک خواهد کرد تا همیشه یک قدم جلوتر از سانسورها، هکرها و محدودیتها بایستند و بتوانند از فیلترها عبور کننداو همچنین در سخنرانی خود گوگل را به خاطر مقاومت در برابر سانسورهای دولت چین مورد تحسین قرار داده است.اظهارات کلینتون در این شرایط به صورتی است که این آزادی به بهانه قیام کشورهایی است که بر علیه همدستان خود آمریکا انجام گرفته و این یا یک تاکتیک است برای فریب افکار عمومی و یا یک راه برای ایجاد فضایی تا بتواند با استفاده از فضای مجازی در قیام مردم انحراف به وجود آورد.
البته کمک به آزادی اینترنت و رفع محدودیت ها فارق از این کشور ها اقدامی برای بسط و توسعه جنگ نرم دشمن و استحاله فرهنگی انان می باشد وگامی در راستای پروزه جهانی شدن که سلطه کشورهای مستکبر را تقویت خواهد کرد.این در حالی است که چندی پیش مطلبی از همین درگاه با عنوان "همسراوباما:فیس بوك را ممنوع کردم" خدمتان تقدیم کردیم که اینگونه بیان می داشت که با اینکه شبکه های اجتماعی توسط آمریکا برای افراد دهکده جهانی توصیه می شود در داخل خانه خود رئیس جمهور این کشور ممنوع شده است. همسر اوباما با اشاره صریح به مخرب بودن فیسبوك گفته است كه وی به دخترانش اجازه دسترسی به اینگونه سایتها را نمیدهد. میشل اوباما از اینكه دخترانش به فیسبوك دسترسی ندارند ابراز خوشحالی كرده است. اما این نسخه مخرب برای دختران رئیس جمهور آمریکا به عنوان نسخه شفابخش برای سایر ملت ها به افکار عمومی تزریق می شود و این البته منکر کننده استفاده مفیدی که می شود از این رسانه داشت، نیست بلکه حاکی از حاکمیت اندیشه امپریالیستی است که در اذهان به وجود آورندگان می باشد و در راستای عملیاتی کردن آن است. فرآوری: امیر رضوانیبخش سیاستمنبع: ایسنافارس
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 499]