تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر گاه بنده‏اى هنگام خوابش، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد، خداوند به فرشتگان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865909610




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نيويورك تايمز : سياست خاورميانه اي آمريكا بايد اصلاح شود


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: نيويورك تايمز : سياست خاورميانه اي آمريكا بايد اصلاح شود
روزنامه نيويورك تايمز، با نشانه شكست دانستن سياست هاي جرج بوش كه در سفر خاورميانه اي اخير وي آشكار شد نوشت: جانشين رئيس جمهوري كنوني آمريكا با مشكلات فراواني رو به رو خواهد بود.
به گزارش شبكه خبر ، شماره امروز اين روزنامه آمريكايي در مقاله اي، با اشاره به سخنراني جرج بوش در سرزمين هاي اشغالي و تاكيد دوباره وي بر راه حل تشكيل دو كشور مستقل كه در آن فلسطينيان و اسرائيلي ها در صلح در كنار يكديگر زندگي مي كنند، نوشت: از آنجا كه وي هفت سال (در دوره رياست جمهوري اش) به درگيري ها در اين منطقه بي توجهي كرده بود، مذاكره هايي كه در نوامبر گذشته (آبان 86) در "آناپوليس" آغاز كرد، پيشرفت اندكي داشت.

نيويورك تايمز افزود: جرج بوش حتي از سفر اخيرش به خاورميانه، براي فشار آوردن بر دو طرف براي دادن كمترين امتيازها، استفاده نكرد.

اين روزنامه، درباره موارد لازم جهت دستيابي به آنچه آمريكايي ها صلح ميان دو طرف درگير در فلسطين و اسرائيل مي نامند، نوشت: اسرائيلي ها بايد فعاليت شهرك سازي را متوقف كنند. فلسطيني ها هم بايد براي پايان يافتن حملات به اسرائيل تلاش كنند. آمريكا هم لازم است كه براي تحقق وعده ها، پافشاري كند، چيزي كه جرج بوش و وزير خارجه اش، كاندوليزا رايس، كمتر علاقه به انجام دادن آن نشان داده اند.

نيويورك تايمز در ادامه تاكيد كرد: جرج بوش پس از سه روز اقامت در قدس (اشغالي)، با محمود عباس، رئيس تشكيلات خودگردان فلسطيني در مصر - و نه در رام الله - ديدار كرد. حقيقتي كه فلسطينيان آن را به موقع و با خشم و نگراني گوشزد كردند.

روزنامه در ادامه اين مقاله، با ارائه پيشنهادهايي به رياست جمهوري آينده آمريكا نوشت: رئيس جمهوري بعدي آمريكا بايد پايبندي محكم تر و سريع تري به فرايند صلح داشته باشد؛ گروه هاي ماهرتر و خلاق تري از مشاوران را براي خود منصوب كند و
بايد راه حل ها را با حساسيت بيشتر و راستگويي بيشتر از بوش پيگيري نمايد.

نيويورك تايمز درباره هدف از سفر چند روز پيش بوش به عربستان سعودي نيز نوشت: دو ماه پس از اين كه ديك چني، معاون رئيس جمهوري آمريكا به عربستان سفر كرد تا از اين كشور افزودن بر توليد نفت خام را طلب كند، جرج بوش، به همين منظور به عربستان رفت.

سعودي ها نيز تا حدودي همكاري كردند و موافقت كردند كه توليد خود را مقداري بالا ببرند كه البته در كاستن از قيمت خرده فروشي بنزين در آمريكا و همچنين وابستگي آمريكا به واردات نفت تاثيري ندارد.

اين روزنامه با ناشايست خواندن چنين تقاضايي از سوي بوش به عنوان رئيس جمهوري آمريكا نوشت: رئيس جمهوري بعدي آمريكا بايد تلاش فراواني براي كاستن از سطح مصرف سوخت هاي فسيلي در آمريكا و وابستگي اش به عربستان انجام دهد.

نيويورك تايمز در زمينه موضوع گيري آمريكا درباره لبنان نيز كه در اين سفر مطرح كرد نوشت: در حالي كه بوش در منطقه حضور داشت حكومت غربگراي لبنان، بيش از گذشته عرصه را به "حزب الله" واگذار كرد.

بوش، فراتر از وعده سرعت دادن به انتقال كمك هاي نظامي آمريكا به لبنان و ترغيب كردن سران عربي براي هم پيمان شدن با جناح سنيوره، كمك اندكي به فواد سنيوره، نخست وزير اين كشور - فردي كه پيش از اين، نمادي از ادعاهاي رو به تشكيل بودن دموكراسي بوش بود - فراهم كرد.

اين روزنامه آمريكايي ادامه داد: اين در حالي است كه بوش همچنان با لجاجت، از گفتگو با طرفداران حزب الله - ايران و سوريه - خودداري مي كند و تمام آنهايي را كه بر گفتگوي مستقيم با اين طرف ها تاكيد مي كنند - در انتقادي شديد از باراك اوباما متهم كرد.

نيويورك تايمز در ادامه تاكيد كرد : بوش، با سياست شكست خورده خود در جنگ عراق، افراط گرايي در منطقه را افزايش داده است و نوشت: خودداري كردن بوش از مذاكره، باعث شده است تا ايران، آسان تر برنامه هاي هسته اي اش را پيگيري كند. رئيس جمهوري بعدي آمريكا در اين زمينه به راه بهتري نياز دارد.

اين روزنامه همچنين درباره سياست هاي آمريكا در برخورد با عراق، افغانستان و پاكستان تصريح كرد: در مصر، رئيس جمهوري آمريكا با رهبران اين سه كشوري كه بزرگ ترين چالش ها را براي جانشين وي ايجاد خواهند كرد، ديدار كرد: بحث برنامه ريزي و اجراي عقب نشيني زمانبندي شده از عراق و افغانستان، شكست دادن القاعده و طالبان در افغانستان و كمك كردن به پاكستان مسلح به توان تسليحاتي هسته اي، براي شكست دادن اين افراطي ها، وي در هيچ يك از اين جبهه هاي خطرناك، دستاورد و پيشرفتي نداشت.

نيويورك تايمز درباره در پيش بودن انتخابات رياست جمهوري آمريكا خاطرنشان كرد: راي دهندگان آمريكايي ها اكنون بايد به برنامه هاي نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري كشورشان، درباره اينكه چه طرح هايي براي وارونه كردن اين وضع فاجعه بار دارند، گوش دهند.
 سه شنبه 31 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 402]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن