تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداوند روزه را واجب كرد تا به وسيله آن اخلاص خلق را بيازمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860723365




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام: مديريت كشور در برخي بخش‌ها دچار مشكلات واقعي است


واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام: مديريت كشور در برخي بخش‌ها دچار مشكلات واقعي است
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، تصريح كرد: «سالانه سه ميليون تن شكر وارد كشور مي‌شود اين در حالي است كه شكر توليدي با كيفيت مرغوب در انبارها مي‌ماند و اين نمونه‌اي از مشكلات مديريتي است».
آفتاب: رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه دانشگاه آزاد هميشه مزاحمان و حسوداني داشته است، گفت: «عده‌اي فقط براي كسب شهرت با دانشگاه آزاد مخالفت مي‌كنند».

به گزارش خبرنگار سياسي آفتاب، به نقل از فارس، آيت‌الله هاشمي رفسنجاني امروز در دانشگاه آزاد اسلامي واحد شوشتر گفت: «عملكرد و موقعيت كنوني دانشگاه آزاد بهترين گواه به حق بودن اين دانشگاه است».

وي تصريح كرد: «تأسيس دانشگاه آزاد از ابتدا بدون دردسر نبود و زمزمه‌هايي مبني براينكه خصوصي كردن در دانشگاه يك ارتداد است، شنيده مي‌شد كه برهمين اساس از نظر امام راحل (ره) استفاده و بدان عمل كرديم».

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: «به بركت رضايت امام از تأسيس دانشگاه آزاد و كمك يك ميليون توماني ايشان خيلي‌ها حاضر شدند در اين راستا اقدام و ما را همراهي كنند».
هاشمي‌رفسنجاني با بيان اينكه دانشگاه آزاد افتخار مي‌كند كه از منابع غيردولتي يك بدنه قوي را پايه‌گذاري كرده است، تصريح كرد: «دانشگاه آزاد كار را بزرگتر از اين مي‌داند كه اقدامات آن را فقط به بنده و آقاي جاسبي منتسب كنيد».

وي گفت: «اگر دانشگاه آزاد اين همه توسعه پيدا نمي‌كرد قطعا دانشگاه پيام نور هم اين همه گسترش نمي‌يافت و ما رقابت ايجاد شده بين دانشگاه‌هاي پيام نور و آزاد را رقابتي مقدس مي‌دانيم و به آن افتخار مي‌كنيم».

هاشمي رفسنجاني تأكيد كرد: «بگذاريم كشور به دانشگاه تبديل شود و رفاه، عظمت و توسعه را از طريق تحصيل به دست آوريم».

اگر قرار است دنيا‌داري كنيم بايد حمايت مردم از انقلاب را افزايش دهيم
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني همچنين امروز در نشست با نخبگان و فعالان سياسي استان خوزستان در اهواز با بيان اينكه با تكيه به زور نمي‌توان قدرت برتر شد، افزود: «ايران هميشه برادر بزرگ منطقه بوده است البته نه با زور بلكه با شايستگي».

وي مردم را اداره‌كنندگان واقعي انقلاب توصيف كرد و اظهار داشت: «اگر قرار است دنيا‌داري كنيم بايد مردم را به انقلاب نزديكتر كنيم و حمايت آنها از انقلاب را افزايش دهيم».

رئيس مجلس خبرگان رهبري به مشكلات مديريتي در كشور و استان خوزستان اشاره كرد و افزود: «اگر از ظرفيت‌هاي آب و خاك استان خوزستان به نحو مطلوب استفاده شود، فقر و بيكاري در اين استان ريشه‌كن

” رقابت ايجاد شده بين دانشگاه‌هاي پيام نور و آزاد را رقابتي مقدس مي‌دانيم و به آن افتخار مي‌كنيم... “

مي‌شود».

هاشمي رفسنجاني با بيان اينكه مديريت در كشور در برخي بخش‌ها دچار مشكلات واقعي است، تصريح كرد: «سالانه سه ميليون تن شكر وارد كشور مي‌شود اين در حالي است كه شكر توليدي با كيفيت مرغوب در انبارها مي‌ماند و اين نمونه‌اي از مشكلات مديريتي است».

وي افزود: «براي ساخت كارخانه‌هاي نيشكر و صنايع جانبي ميليون‌ها دلار هزينه شده در حالي كه از آن‌ها به نحو بهينه استفاده نمي‌شود و لازم است با كارآمدي و استفاده مطلوب، مانع زيان‌هاي اقتصادي شد».

هاشمي رفسنجاني با تأكيد بر وجود ظرفيت‌ها و نعمت‌هاي خدادادي فراوان در استان خوزستان به ويژه در آب، اراضي حاصلخيز كشاورزي، تصريح كرد: «خوزستان با همين امكانات و صنايع مادر و نفت و گاز و بنادر بزرگ، آماده براي يك رفاه واقعي است و لازمه دستيابي و تحقق اين رفاه، استفاده از فرصت‌ها و ظرفيت‌هاست».

وي با تاكيد بر اهميت توجه و استفاده از نظرات نخبگان و فرهيختگان درحل مشكلات گفت: «نخبگان استان در سخنان خود انتقادات و نگراني‌هايي را مطرح كردند كه نكات هشداردهنده و درخور توجهي است».

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: «بزرگترين شاخص توسعه، حضور و مشاركت در فضاي مناسب اظهارنظر است و انتقادات نخبگان فرصتي براي يافتن راه‌حل مشكلات محسوب مي‌شود».
 سه شنبه 31 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 361]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن