تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر بنده «خدا» مى‏دانست كه در ماه رمضان چيست [چه بركتى وجود دارد] دوست مى‏داشت كه تم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820455607




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد قائمشهر:


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد قائمشهر:
خبرگزاري فارس: عضو باشگاه پژهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائمشهر گفت: ماهي سفيد در بازار تقاضاي بالايي دارد و مطلوب‌ترين و پر فروش‌ترين ماهي دريايي است.


به گزارش خبرگزاري فارس از بندر انزلي، مهرداد علي‌اصغري پيش از ظهر امروز در جمع پژوهشگران آبزي‌پروري اين شهرستان به اهميت اقتصادي ماهي سفيد درياي خزر و راهكارهاي محافظت از آن اشاره كرد و اظهار داشت: ماهيان استخواني درياي خزر از جمله منابع ارزشمند ملي و منطقه‌اي هستند كه از لحاظ بوم‌شناسي، زيست‌شناسي و اقتصادي اهميت دارند.

وي بر جايگاه ويژه ماهي سفيد تاكيد كرد و افزود: ماهي سفيد بيشترين مقدار صيد ماهيان استخواني در مازندران را به خود اختصاص داده است.

علي‌اصغري تقاضاي ماهي سفيد در بازار را بالا دانست و تصريح كرد: ماهي سفيد مطلوب‌ترين و پر فروش‌ترين ماهي دريايي است.

عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائمشهر با اشاره به ميزان صيد ماهي سفيد و درآمد حاصل از آن براي صيادان و فروشندگان در سال گذشته، خاطرنشان كرد: در مدت صيد شش ماهه از 20 مهر سال 1389 تا 20 فروردين سال جاري، حدود 6 هزار و 290 تن ماهي سفيد در استان مازندران صيد شده و 85 درصد مجموع صيد ماهيان استخواني را به خود اختصاص داده است.

وي ارزش اقتصادي ماهيان صيد شده مذكور را بالغ بر 361 ميليارد و 675 ميليون ريال برآورد كرد و بيان داشت: ميانگين قيمت فروش ماهي سفيد در مدت مذكور مبلغ 57 هزار و 500 ريال به ازاي هر كيلوگرم بود.

علي‌اصغري با بيان اينكه صيد ماهي سفيد منبع درآمد مهمي براي جامعه صيادي استان مازندران محسوب مي‌شود، يادآور شد: حدود 4 هزار و 200 نفر صياد در 55 شركت تعاوني صيادي پره فعاليت مي‌كنند.

وي افزايش آلودگي‌هاي زيست‌محيطي و بهره‌برداري گسترده از ذخاير را زمينه‌ساز كاهش جمعيت ماهي سفيد عنوان كرد و اذعان داشت: اعمال محدوديت زمان صيد و تكثير مصنوعي ماهي سفيد به حفظ ذخاير اين گونه كمك مي‌كند.

كارشناس پژوهشكده اكولوژي درياي خزر نيز در اين جلسه با اشاره به شناسايي برخي از انگل‌هاي شگ ماهي در حوضه جنوبي درياي خزر گفت: تعداد 10 قطعه شگ ماهي به صورت تصادفي از پره‌اي در غرب مازندران صيد شده و به آزمايشگاه انگل‌شناسي خيرود منتقل شد.

فرهاد عقلمندي افزود: ماهيان زيست‌سنجي شده و اندام‌هاي مختلف آنها از نظر آلودگي انگلي با استفاده از ميكروسكوپ و استريو ميكروسكوپ مطالعه دقيق شدند.

وي، بيشترين شدت آلودگي را مربوط به مونوژن مازوكريس آلوزا عنوان كرد و بيان داشت: كمترين شدت آلودگي مربوط به انگل روده‌اي مونوكوتيل بود.

انتهاي پيام/خ۲۰

يکشنبه|ا|9|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2084]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن