تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821164728




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روحانی در افطار با فعالان اصلاح‌طلب و اصولگرا: تحمیل، تخریب و تفتیش راه به جایی نمی‌برد


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: روحانی در افطار با فعالان اصلاح‌طلب و اصولگرا: تحمیل، تخریب و تفتیش راه به جایی نمی‌برد

روحانی در افطار با فعالان اصلاح‌طلب و اصولگرا: تحمیل، تخریب و تفتیش راه به جایی نمی‌برد


  رئيس جمهور با بيان اينکه بايد با صبر، حوصله و متانت و با کمک همه و با حمايت و هدايت مقام معظم رهبري و کمک همه جناح‌ها و گروه‌هاي سياسي کار را به پيش ببريم اظهار کرد: نمي‌ پذيريم تأخير و يا تعجيل در مذاکرات به منافع کشور لطمه بزند و هر يک مي تواند هزينه هايي داشته باشد.
پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري: حجت‌الاسلام والمسلمين دکتر حسن روحاني چهارشنبه شب در ضيافت افطاري که با حضور جمعي از فعالين سياسي اصلاح‌طلب و اصولگرا برگزار شد، با بيان اينکه اميدوارم اين جلسه مقدمه‌اي براي برگزاري چنين جلساتي در آينده باشد تا بتوانيم از نظرات و تجربه‌هاي فعالان سياسي بهره‌مند شويم، گفت: امروز کشور در شرايط خاصي است و بايد با يکپارچگي تامين منافع ملي در اين شرايط را در نظر داشته باشيم.رييس جمهوري با تاکيد بر اينکه يک اصل مهم براي موفقيت تشخيص اهم بر مهم است، افزود: طبيعي است که در ميان مسايل متعدد و فراوان کشور، نمي‌توان همواره به اهداف صد در صدي دست يافت، لذا بايد مسايل را اهم و مهم کرد.

دکتر روحاني با بيان اينکه در جمهوري اسلامي اهداف مهم ديني و انقلابي و ملي داريم، اظهار داشت: بناي احزاب در فعاليت‌هاي سياسي نبايد بر اين باشد که يکي بر ديگري پيروز شود و يا يکي ديگري را حذف کند، چرا که همانگونه که انحصار در اقتصاد مخرب است و نفع عمومي ندارد، در دنياي سياست نيز به همين منوال است و احزاب بايد رقابتي سالم را بر مبناي ارايه برنامه‌هاي بهتر سامان دهند.رييس جمهوري با اشاره به اينکه در عرصه‌هاي مختلف سياسي، اقتصادي، اجتماعي، سرمايه‌گذاري، رسيدگي به معضلات زيست‌محيطي و آب و غيره برنامه‌ها و اهداف بلند و بزرگي داريم که بايد براي تحقق آنها تلاش کنيم، تصريح کرد: استمداد دولت در همه اين زمينه‌ها کمک‌ گرفتن از احزاب و گروه‌هاي مختلف سياسي است.

دکتر روحاني با بيان اينکه در شرايط فعلي کشور تحميل، تخريب و تفتيش در مسايل مختلف راه به جايي نمي‌برد، خاطر نشان کرد: بايد شرايطي را براي جامعه ايجاد کنيم که فضا براي اقناع نسل جوان در مسير آرمانها ايجاد شود.رييس جمهوري در ادامه سخنان خود با اشاره به اهميت مؤلفه قدرت ملي گفت: يکي از راه‌هاي ايجاد و ارتقاء قدرت ملي اين است که بتوانيم بر سر معضلات سياسي با دنيا گفتگو کرده و به تعامل برسيم چرا که قدرت تعامل يکي از مؤلفه‌هاي مهم قدرت ملي است.
نمي‌خواهيم صرفاً اعلام موضع کنيم، بلکه به دنبال مذاکره جدي و تفاهم منصفانه و عادلانه هستيم
دکتر روحاني اضافه کرد: ما امروز به دنبال آن هستيم تا در موضوع مذاکرات هسته‌اي به عنوان يک نمونه بزرگ از مسايل سياسي، حقوق ملت را از طريق گفتگو و تعامل تثبيت کنيم. همانطور که مقام معظم رهبري ديشب فرمودند بحث ما مذاکره است. ما نمي‌خواهيم صرفاً اعلام موضع کنيم، بلکه به دنبال مذاکره جدي و تفاهم منصفانه و عادلانه هستيم.

نمي‌ پذيريم تأخير و يا تعجيل در مذاکرات به منافع کشور لطمه بزند
رييس جمهوري با اشاره به اينکه نمي‌ پذيريم تأخير و يا تعجيل در مذاکرات به منافع کشور لطمه بزند و هر يک مي تواند هزينه هايي داشته باشد، اظهار داشت: بايد با صبر، حوصله و متانت و با کمک همه و با حمايت و هدايت مقام معظم رهبري که در هيچ عرصه‌اي از دولت دريغ نشده است، و با همدلي و همزباني و کمک همه جناح‌ها و گروه‌هاي سياسي کار را به پيش ببريم.

دکتر روحاني با بيان اينکه امسال درآمد نفتي ما نسبت به همه سال‌هاي دهه گذشته کمتر بوده است، تصريح کرد: شرايط تحريم نيز همچنان ادامه دارد و مشکلات منطقه‌اي بر مشکلات داخلي کشور ناشي از تحريم ظالمانه و کاهش درآمدها افزوده شده و در اين شرايط بيش از هميشه به انسجام و همراهي و همکاري همگاني در داخل کشور نياز داريم.

رييس جمهوري با اشاره به برگزاري انتخابات مجلس شوراي اسلامي در سال جاري خاطر نشان کرد: بايد يک انتخابات رقابتي بسيار خوب با کمک همه برگزار کنيم تا مايه غرور و افتخار ملي ما باشد. بايد همه دولت و شوراي نگهبان را در برگزاري چنين انتخاباتي ياري کنيم تا آنچه خواست مردم است محقق شود.

دکتر روحاني با بيان اينکه بزرگان ما در سال‌هاي منتهي به پيروزي انقلاب اسلامي، بحث‌هاي زيادي کردند و افرادي مثل شهيد بهشتي و شهيد مطهري گفتگوهاي زيادي کردند تا ما به جمهوري اسلامي رسيديم، گفت: معني جمهوري اسلامي اين است که در کنار ارزش‌ها و اصول اسلامي، رأي مردم و صندوق‌هاي رأي حکم هستند و حال که اينچنين است بايد هدف ما در رقابت‌هاي سياسي و حزبي، جلب مشارکت حداکثري مردم باشد.

رييس جمهوري ادامه داد: اگر در رقابت‌هاي سياسي مشارکت حداکثري مردم و نشاط سياسي ايجاد شود موجب غرور و افتخار همه ماست.

ما آنقدر که نقاط اشتراک داريم، نقاط افتراق و اختلاف نداريم
دکتر روحاني اظهار داشت: ما آنقدر که نقاط اشتراک داريم، نقاط افتراق و اختلاف نداريم. بنده از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي هر جا که کار کرده‌ام با دو جناح کار کرده و مرتبط بوده‌ام و به خوبي مي‌دانم که اشتراکات ما بيشتر از اختلافات است. لذا مي‌توانيم به تفاهم برسيم و تفاهم به نفع ملت، مردم، اسلام و کشور است.

در ابتداي اين نشست آقايان دکتر حداد عادل، مهندس کرباسچي، دکتر کاظم جلالي، حجت‌الاسلام عليخاني، دکتر بادامچيان و دکتر الهه کولايي دقايقي به ايراد سخن پرداختند که ضمن تشکر از رييس‌ جمهوري براي فراهم آوردن فرصتي براي گردهم‌ آمدن فعالان سياسي دو جناح مطرح کشور، بر لزوم تداوم اينگونه جلسات براي رسيدن به حل مشکلات کشور و حصول تفاهم و انسجام ملي تأکيد کردند.

* حداد عادل: معيار وحدت ما تعلق به انقلاب اسلامي است
دکتر غلامعلي حداد عادل معيار وحدت همه گروه‌ها و جريانات سياسي کشور را تعلق به انقلاب اسلامي ذکر کرد و گفت: رقابت‌هاي سياسي در کشور بايد بر سر ارايه برنامه و مديريت بهتر و منطقي‌تر باشد تا بتوانيم در مقابل جبهه‌اي که در برابر ما ايستاده و مخالف حکومت ديني است، وحدت خود را بيشتر کنيم.

* کرباسچي: اقتدار ملي بدون گفتگو و وحدت ملي امکان‌پذير نيست
آقاي غلامحسين کرباسچي نيز در اين ديدار با بيان اينکه دولت يازدهم بيش و پيش از بحث‌هاي سياسي منافع ملي را مد نظر قرار داده است، پيشنهاد داد که يک مرکز گفتگوي ملي با حضور خبرگان سياسي داخلي تشکيل شود تا منشور منافع ملي کشور را تدوين کند. وي اظهار داشت: اقتدار ملي بدون گفتگو و وحدت ملي حاصل نمي‌شود و بدون اقتدار ملي نيز دفاع قاطعانه از منافع ملي ممکن نيست.

* کاظم جلالي: مزيت دولت فراجناحي ديده شدن آن است
دکتر کاظم جلالي رييس مرکز پژوهش‌هاي مجلس نيز با بيان اينکه شرايط سخت و دشوار کشور با توجه به منطقه آشوب‌زده و موقعيت بين‌المللي کشور سخت‌تر نيز شده است، تصريح کرد: اصلي‌ترين مزيت دولت يازدهم فراجناحي ديده شدن آن است و بايد از اين فرصت براي تدوين منشور وحدت کارآمد و آغاز مسير تفاهم و گفتگو براي حل و فصل مشکلات کشور استفاده کنيم.

* حجت‌الاسلام عليخاني: گروه‌هاي سياسي نيز دولت را در مسير اعتدال همراهي کنند
حجت‌الاسلام عليخاني نيز در سخنان خود دولت يازدهم را دولت اعتدال توصيف کرد و تأکيد کرد که ديگران نيز بايد همپاي دولت در مسير اعتدال قدم بردارند تا نداي واحد از ايران به گوش جهانيان برسد.

* بادامچيان: مقاومت مذاکره‌کنندگان در برابر زياده‌خواهي‌ها ارزنده است
دکتر بادامچيان سخنران بعدي مقاومت تيم مذاکره کننده در برابر زياده‌خواهي دشمنان را ارزنده توصيف کرد و گفت: خوب است دولت براي دو سال آينده خود کارگروهي متشکل از نخبگان سياسي مختلف تشکيل دهد تا بررسي شود که در دو سال گذشته چه ميزان از مشکلات مردم حل شده و از اين تجربه براي دو سال آينده بهره گرفته شود.

دکتر الهه کولايي نيز به عنوان آخرين سخنران با بيان اينکه موفقيت مذاکرات هسته‌اي با حمايت مقام معظم رهبري و تبحر ديپلمات‌ها به ارتقاء ملي و انسجام ملي کمک مي‌کند، ‌اظهار داشت: الگوي موفق مذاکرات هسته‌اي مي‌تواند در داخل کشور نيز در مسير ايجاد وحدت و انسجام ملي بيشتر بکار گرفته شود.





پنج شنبه, 04 تیر 1394 ساعت 03:12





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن