تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869748693




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهکارهای انجمن انبوه‌سازان برای رونق بازار مسکن


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رئيس انجمن انبوه‌سازان استان تهران تشریح کرد
راهکارهای انجمن انبوه‌سازان برای رونق بازار مسکن
رئيس انجمن انبوه سازان استان تهران با تاکيد بر کاهش نرخ سود بانکی از برنامه‌ها و طرح‌های پيشنهادی اين انجمن برای رونق بازار مسکن به دولت خبر داد.

راهکارهای انجمن انبوه‌سازان برای رونق بازار مسکن
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه اطلاع رساني صنعت ساختمان، مسکن، حمل و نقل ايران «صما»، حسن محتشم گفت: کاهش نرخ سود بانکي ، موجب خارج شدن سپرده ها از بانک ها و انتقال به بخش مسکن مي شود که در افزايش توليد، عرضه و کاهش قيمت تمام شده مسکن، موثر است.


محتشم همچنين به کاهش 70 درصدي احداث آپارتمان در سالهاي 92 و 93 اشاره کرد و گفت: در اين سالها سياست هاي انقباضي دولت باعث رکود در ساخت و سازها شد. بنابراين اگر دولت حداقل شرايط را براي گرفتن پروانه ساختماني براي احداث مسکن تسهيل کند ، مي توانيم به افزايش ساخت و ساز مسکن اميدوار باشيم.


وي افزود: افزايش ساخت و سازها در پايتخت قابل قبول نيست و افزايش بي رويه جمعيت در اين کلانشهر مشکلات متعددي براي شهروندان ايجاد کرده است.


نايب رئيس کانون سراسري انبوه سازان ايران با بيان اينکه کاهش ساخت مسکن در سال هاي اخير منجر به انباشت تقاضا شده است افزود : براي جلوگيري از جهش قيمت مسکن در سال هاي آينده به دولت پيشنهاد داده ايم که براي انبوه سازي مسکن برنامه ريزي کند.


محتشم با تاکيد بر رونق بخش مسکن اظهار داشت: رونق بازار مسکن به عنوان يکي از صنايع پيشران ، تاثير مستقيمي در رونق صنايع دارد و دولت بايد براي دستيابي به اين موضوع تلاش کند.


وي افزود: بستر سازي براي فعاليت و سرمايه گذاري شرکت ها و سرمايه گذاران خارجي در ساخت و ساز کشورمان نيز بايد در دستور کار دولت قرار گيرد.


وي با اشاره به اينکه دولت و مسئولان بايد به گونه اي عمل کنند که در صورت توافق نهايي با 1+5، کشور دچار شوک نشود ، گفت: براي فعاليت شرکت هاي ايراني در کنار شرکت هاي خارجي بايد شرايط فراهم ، و منابع مالي تامين شود.


محتشم توسعه صنعتي سازي مسکن را مستلزم ارائه تسهيلات قابل توجه براي ورود ماشين آلات لازم و مورد نياز دانست و تصريح کرد: دولت بايد درصدد حفظ و تقويت تجربه انبوه سازي در مسکن مهر باشد و با ارائه تسهيلات براي واردات تجهيزات لازم ، آن را گسترش دهد.


رئيس انجمن انبوه سازان استان تهران ، از سياست  شهرداري ها در فروش تراکم و ايجاد توجيه اقتصادي براي مالکان در افزايش طبقات ساختمان هاي خود نيز انتقاد کرد و گفت: تخريب ساختمان ها موجب  اتلاف سرمايه هاي ملي و تخريب ساختمانهايي مي شود که از استحکام کافي براي ادامه بهره برداري برخوردارند.


محتشم با بيان اينکه بهتر است در شهرهاي جديد فرصتهاي جذب جمعيت ايجاد شود افزود: اگر براي ساکنان شهرهاي جديدي که در اطراف تهران ساخته شده ، اشتغالزايي نيز ايجاد شود به گونه اي که ناچار به رفت و آمد به محل کار خود در تهران نباشد، بسياري از مشکلات برطرف خواهد شد و سطح کيفي زندگي مردم افزايش مي يابد.


انتهای پیام/



اخبار مرتبط

اردیبهشت، ماه طلایی خرید مسکن/ رونق بازار به معنای افزایش قیمت نیست
جزئيات مسكن اجتماعي تا پايان فروردين اعلام مي‌شود
حل معضل بیکاری کارگران ساختمانی در گرو رونق دهی "بازار مسکن"
نگرانی مستاجران از افزایش قمیت خانه‌های نقلی




۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن