محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855572649
17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010
واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010
1) 17خرداد سال 1354 هجري شمسسي : سومين يورش نظامي حكومت ستمگر پهلوي به مدرسه فيضيه قم صورت گرفت. در آن ايام رژيم پهلوي تبليغات عوام فريبانه گسترده اي در راه رسيدن به دروازه هاي تمدن بزرگ به راه انداخته بود و در همين مسير حزب دستاخيز را تشكيل داد . امام خميني(رحمة الله علیه) به مناسبت برگزاري مراسم بزرگداشت دوازدهمين سالگرد شهداي 15 خرداد 1342 اعلاميه اي صادر فرمودند كه در آن ضمن تحريم حزب رستاخيزازروحانيون و طلاب خواسته بودند تا مراسم اين روزرا هرچه با شكوه تر برگزار كند . ازاين جهت روز 15خرداد جنب و جوش وتظاهرات در اطراف و داخل مدرسه فيضيه آغاز شد؛ و سرانجام روز 17 خرداد نيروهاي پليس و ساواك ضمن محاصره مدرسه، پس ازقطع جريان آب و برق آن مكان، به درون مدرسه هجوم بردند و جمعي را مضروب و دستگير ساختند. در اين ميان عده اي هم به شهادت رسيدند. مطبوعات خارجي تعداد شهدا را در اين روز 45 تن و مجروحان را بسيار زياد و دستگيرشدگان را 500 تن ذكر كردند . 2) 17خرداد سال 1380 هجري شمسي : بنابر تصميم شوراي انقلاب، كليه بانكها در كشور ملي اعلام شد . به دنبال اين تصميم 24بانك خصوصي و بانكها مختلط به صورت ملي درآمدند.قبل ازپيروزي انقلاب اسلامي بانكها درايران به عنوان شريانهاي حياتي ابرقدرتها عمل مي كردند وبا افزايش قيمت نفت و نفوذ سرمايه هاي خارجي رشد فراوان يافتند. اين رشدبي رويه بيانگر ميزان وابستگي اقتصادي رژيم حاكم،به امپراياليسم خارجي بود. پس از ملي شدن بانكها تحولات مثبتي در اقتصاد داخلي و خارجي كشور پديد آمد.
3) تحريم هر گونه ارتباط با رژيم صهيونيستي از جانب "امام خميني" (1346 ش): در اوايل خرداد ماه سال 1346 ش، رژيم صهيونيستي اسرائيل به جنگي فراگير از زمين و هوا و دريا عليه كشورهاي همسايه فلسطين دست زد كه به نام جنگ شش روز معروف شد. حضرت امام خميني، رهبر نهضت اسلامي ملت مسلمان ايران كه همزمان با مبارزه با رژيم منحوس پهلوي و تبعيد در نجف اشرف، بر ضدّ موجوديت اسرائيل و رژيم صهيونيستي نيز فرياد ميكشيدند، با صدور بيانيهاي، امت اسلام را به اتحاد و نبرد سرنوشت ساز براي ريشهكن كردن صهيونيسم و آزادي فلسطين فرا خواندند. ايشان در اين بيانيه، ضمن اشاره به اينكه بارها دولتها را از همكاري با اسرائيل بر حذر داشتهاند، آمده است: "اين ماده فساد كه در قلب ممالك اسلامي جايگزين شده است، بايد با همت و همكاري ممالك اسلامي ريشهكن گردد." حضرت امام در اين بيانيه تصريح كردهاند: "كمك به اسرائيل، چه فروش اسلحه و مواد منفجره و چه فروش نفت، حرام و مخالفت با اسلام است. رابطه با اسرائيل و عمّال آن، چه رابطه تجاري و چه رابطه سياسي، حرام و مخالفت با اسلام است و بايد مسلمين از استعمال كالاها و اجناس اسرائيل خودداري كنند." بيانيه امام خميني(ره) به زبان فارسي و عربي از راديوي عراق پخش گرديد و مرهمي بر دردهاي دروني مسلمين نهاد . 4) درگذشت بانوي عالمه حاجيه خانم " ربابه الهي" شاگرد بانو مجتهده امين (1359 ش): حاجيه خانم ربابه الهي در سال 1294 ش (1335ق) در شهر اصفهان و در خانوادهاي متدين به دنيا آمد. وي از كودكي به فراگيري علوم اسلامي پرداخت و بيشتر تحصيلات مقدماتي خود را در محضر پدرش ميرزا محمد رضا الهي كه از عالمان شهر بود، گذراند. خانم الهي مدارج بالاتر علمي را در نزد شيخ مرتضي اردكاني طي كرد و پس از آن، به مدت چندين سال از محضر پرفيض حاجيه خانم مجتهده امين بهرهمند گرديد تا به مدارج بالاي علمي دست يافت. ايشان سپس محفل درسي خود را برپا كرد و طي ساليان متمادي، با رونق بخشي به حوزه علميه خواهران، زنان فاضلي پرورش داد. از حاجيه خانم الهي آثار متعددي بر جاي ماند كه الجَنّةُ و الرّضوان، چهل حديث لؤلؤ و مرجان و الدُّرِّ و الياقوت از آن جملهاند وي همچنين دوباره، قرآن كريم را تحرير كرد. حاجيه خانم ربابه الهي سرانجام پس از 65 سال عمر بابركت در هفدهم خرداد 1359 برابر با 23 رجب 1400 ق به علت ابتلا به بيماري سرطان درگذشت و در جوار پدر در تخت فولاد اصفهان به خاك سپرده شد.
5) صدور پيام امام خميني(رحمة الله علیه) به دنبال تهاجم رژيم صهيونيستي به جنوب لبنان (1361 ش): در حالي كه عملياتهاي مبارزان فلسطيني بر ضد مزدوران رژيم صهيونيستي شدت ميگرفت و در شرايطي كه لبنان انتخابات رياست جمهوري را پيش رو داشت، دولت غاصب اسرائيل با دو هدف عمده نابود كردن ماشين جنگي مقاومت فلسطين و روي كار آوردن دولتي هم پيمان و تابع اسرائيل در لبنان، مقدمات حمله به جنوب لبنان را تدارك ديد. از اين رو در شانزدهم خرداد 6 ( 1361 ژوئن 1982) هواپيماهاي رژيم صهيونيستي به بمباران مواضع فلسطينيان پرداخته و ارتش اسرائيل نيز با عبور از مرز لبنان، وارد جنوب اين كشور گرديد. با اين حال گرچه خاك يك كشور اسلامي - عربي مورد تهاجم قرار گرفته بود، اما هيچ اقدام عملي نه قبل و نه بعد از آن از سوي دولتهاي به ظاهر مسلمان و حتي حاميان جامعه عربي به عمل نيامد. در اين حال و در شرايطي كه ايران به تازگي خرمشهر را از چنگال مزدوران بعث عراق خارج ساخته بود و مناطق مسكوني ايران زير بمباران وحشيانه رژيم عراق قرار داشت، حضرت امام خميني(رحمة الله علیه) ، با صدور پيامي خطاب به ملت ايران، لبنان و مسلمانان جهان، در 17 خرداد 1361 ناراحتي و تاثر شديد خود را از بيتفاوتي و سكوت دولتهاي اسلامي ابراز داشتند. ايشان در اين پيام كه آن را با آيه شريفه "انا للَّه و انا اليه راجعون" آغاز كرده بودند، فرمودند: "من كلمه مباركه استرجاع (انا للَّه و انا اليه راجعون) را نه براي جنايات اسرائيل و آسيب مردم مسلمان جنوب لبنان، و نه براي آواره شدن هزاران فلسطيني و نه براي شهادت جمعي از هم وطنان در جريان بمباران رژيم بعث عراق ميگويم گرچه اين موارد استرجاع هم دارد، بلكه براي بيتفاوتي كشورهاي اسلامي يعني حكومتهاي آنها استرجاع ميكنم و اي كاش فقط بيتفاوتي بود. من و هر مسلماني در هر جا هست بايد استرجاع كنيم براي كمكهاي مادي و معنوي دولتهاي كشورهاي اسلامي به آمريكا رأس جنايتكاران و اسرائيل و بعث عفلقي عراق".
6) شهادت حجتالاسلام "عباس شيرازي" قائم مقام سازمان تبليغات اسلامي (1364 ش): حجت الاسلام عباس شيرازي از فضلاي مبارز حوزه علميه قم بود كه پس از پيروزي انقلاب اسلامي، در پستهاي تبليغي خدمات ارزندهاي انجام داد و از دو سال قبل، در سمت قائم مقام سازمان تبليغات اسلامي مشغول انجام وظيفه بود. وي همچنين از اعضاي شوراي عالي تبليغات به شمار ميرفت و سرانجام در سفري كه به منظور بررسي مسائل تبليغي رزمندگان اسلام، به جبهههاي جنوب داشت، بر اثر سانحه تصادف جان به جان آفرين تسليم كرد و در حرم مطهر حضرت معصومه (سلام الله عليها) در قم به خاك سپرده شد. 7) عمليات ايذايي ظفر يك در منطقه عملياتي جزيره مينو توسط ارتش (1364 ش): پس از عمليات بدر در بهمن ماه 1363، جمهوري اسلامي ايران به عمليات گشتي رزمي محدود و نفوذي با استعداد يك گردان اقدام كرد. مهمترين دليلي كه باعث انتخاب اين منطقه عملياتي شد، فراهم آوردن زمينه مناسب براي انجام عمليات بزرگ والفجر 8 بود. رزمندگان اسلام در جهت ايجاد زمينه براي انجام عمليات سرنوشت ساز والفجر 8 و شناسايي راه كار دشمن، به اجراي چند عمليات تاكتيكي كوچك دست زدند. براي رسيدن به اين مهم، سلسله عملياتهاي كوچك قدس و عاشورا توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و سلسله عمليات ظفر توسط ارتش جمهوري اسلامي ايران به اجرا درآمدند. اهداف اين عملياتها، آزادسازي مناطقي از خاك ميهن اسلامي، ايجاد تحرك در جبههها، قرار دادن دشمن در حالت ياس و نوميدي، مختل كردن ماهوارههاي اطلاعاتي، فريب و گمراه كردن نيروهاي دشمن و پراكندن يگانهاي آنان، جلوگيري از تمركز دشمن در نقاط حساس، شناسايي مناطق عملياتي و نشان دادن عزم راسخ رزمندگان در تعقيب جنگ و مجازات متجاوز بود. در اين راستا بود كه عمليات ايذايي ظفر يك در شامگاه هفدهم خرداد 1364 در منطقه عملياتي جزيره مينو، توسط ارتش اسلام و با هدف انهدام بخشي از نيروهاي دشمن به اجرا درآمد. در اين حمله ، تلفات و خساراتي بر دشمن وارد شد و تعدادي از سنگرهاي انفرادي و اجتماعي دشمن منهدم گرديد.
8) روز بزرگداشت حاج ملا هادی سبزواری 9) درگذشت "يحيي بن قاسم ثَعْلَبي" ملقب به "ابوزكريا" اديب و شاعر مشهور عرب(616 ق): ابوزكريا، يحيى بن قاسم ثَعْلَبي، فقيه، قاري، مفسّر، نحوي، لغوي، عروضي و شاعر ماهر بود. او سالها در مدرسهي نظاميهي بغداد به تدريس اشتغال داشت و شاگردان زيادي پرورش داد. از ابوزكريا كه در ميان اعراب بيشتر به عنوان اديب و شاعر مطرح ميباشد، ديوان شعري به جاي مانده است. سرانجام ابوزكريا در سال 616 ق در 95 سالگي بدرود حيات گفت.
10) تولد فقيه و مرجع بزرگوار تقليد حضرت آيتاللَّه "حاج شيخ محمدعلي اراكي" (1312 ق) 11) رحلت آيتاللَّه "شيخ مرتضي حائري يزدي" فرزندِ موسس حوزهي علميهي قم(1406 ق) : شيخ مرتضي فرزند ارشد آيتاللَّه شيخ عبدالكريم حائري يزدي موسس حوزهي علميهي قم در 1334 ق در اراك به دنيا آمد. وي پس از اتمام دروس مقدماتي، به محضر درس اساتيد بزرگ حوزه از جمله آيات عظام: گلپايگاني، سيدمحمدتقي خوانساري، محقق داماد، حجت كوه كمرهاي، بروجردي و امام خميني راه يافت و نيز از درس والد خود، خوشهها چيد. ايشان بيش از چهل سال در حوزهي علميهي قم به تدريس پرداخت و شاگردان زيادي تربيت نمود. در زمان حكومت طاغوت، با قوانين ضد خدايي شاه مخالفت ميورزيد و با آن مبارزه ميكرد. اين عالم رباني سرانجام در 25 اسفند 1364 ش درسن 72 سالگي به لقاي معبود شتافت و در پايين پاي پدر بزرگوار خود آرميد.
12) ارتحال عالم بزرگ آيتاللَّه "سيدمحمدرضا گلپايگاني" زعيم حوزهي علميهي قم(1414 ق): سيدمحمدرضا فرزند سيدمحمدباقر موسوي گلپايگاني در سال 1316 قمري در "گوگد" گلپايگان ديده به جان گشود. پس از چندي جهت فراگيري علوم اسلامي به اراك عزيمت نمود و از محضر آيتاللَّه شيخ عبدالكريم حائري بهره جست. پس از تأسيس حوزهي علميهي قم، به اين شهر مهاجرت نمود و بعد از درگذشت آيتاللَّه حائري، به تدريس خارج فقه و اصول پرداخت. معظم له از آغاز نهضت 15 خرداد 1342 تا پيروزي انقلاب اسلامي همراه امام خميني(رحمة الله علیه) بوده و از پشتيبانان آن امام محسوب ميشد. پس از رحلت امام خميني(رحمة الله علیه) ، از بزرگترين مراجع تقليد شيعيان به حساب ميآمد. آيت اللَّه گلپايگاني بيش از هفتاد و پنج سال بر مسند تدريس تكيه زد و شاگردان بيشماري را به جامعهي اسلامي عرضه نمود. حضرات آيات مرتضي حائري يزدي، عبدالرحيم رباني شيرازي، مرتضي مطهري، محمدعلي قاضي طباطبايى، سيداسداللَّه مدني، محمد مفتح، سيدمحمد بهشتي، علي مشكيني، ناصر مكارم شيرازي، جعفر سبحاني، لطف اللَّه صافي گلپايگاني، احمد جنتي و دهها نفر از علما و فضلاي حوزه، از جمله شاگردان اين مرجع بزرگوار تقليد ميباشند. آيت اللَّه گلپايگاني داراي تاليفات و تقريرات متعددي نيز ميباشند كه كتاب الحج، كتاب القضا و الطهاره و... از آن جملهاند. اولين مدرسهي علوم ديني به سبك جديد، اولين موسسهي بزرگ قرآني در قم، اولين فهرست بزرگ فقهي و حديثي بااستفاده از دانش و اختراعات جديد بشري و تاسيس و ساخت صدها مدرسه، مسجد، موسسهي ديني در كشور و خارج ازكشور از جمله خدمات اين عالم رباني ميباشند. سرانجام اين فقيه جليل و مرجع كبير در 18 آذر 1372 ش در 96 سالگي بدرود حيات گفت و در كنار اساتيد بزرگ خود در مسجد بالاسر حرم حضرت معصومه(سلام الله عليها) مدفون شد. 13) 7 ژوئن سال 1879 ميلادي : هرتسفلد مستشرق و ايرانشناس معروف آلماني بدنيا آمد . وي به لحاظ شناخت خطوط وزبانهاي مردم قديم و نيز احاطه بر تاريخ ايران باستان و عراق نابغه اي كم نظير به شمار مي رفت. هرتسفلد حدود يكصد و نود كتاب،رساله ومقاله درباره تاريخ زبان و دين ايران ،كلده و عيلام قديم به رشته تحريردرآورد و كتيبه هاي تخت جمشيد را نيزخواند. كتاب ايران و مشرق قديم از كتب مهم او درباره فيروزآباد ويافتن كتيبه هايي در نزديكي كازرون از جمله اقدامات اكتشافي مهم هرتسفلد ذكر شده اند . 14) 7ژوئن سال 1796 ميلادي : به دستور پل اول تزار روسيه تحول فرهنگي ـ اجتماعي اين سرزمين پهناور آغاز شد . اين امر به تقليد از رنسانس و تحول فرهنگي اروپائيان در روسيه صورت گرفت. اما درنهايت منجر به برخي تغييرات ظاهري گرديد و هيچ گونه تحول عميق فرهنگي را دربرنداشت. 15) روز استقلال "واتيكان" از ايتاليا (1929م): واتيكان كوچكترين كشور مستقل دنيا و در عين حال يكي از با نفوذترين قدرتهاي معنوي جهان به شمار ميآيد. دولت - شهر واتيكان با انعقاد قرار داد لاتْران ميان واتيكان و ايتاليا، رسماً استقلال يافت. واتيكان تا قبل از نيمه دوم قرن نوزدهم ميلادي، بخش كوچكي از مملكت ايتاليايى پاپ يا ممالك كليسا محسوب ميشد و مركز اين ناحيه رُم بود. در پي تشكيل ايتالياي واحد در سال 1870، نيروهاي اين كشور، سرزمينهاي كليسا را تصرّف كردند. اما پادشاه ايتاليا از بيم خشم كاتوليكهاي جهان، تعهد كرد كه قصر واتيكان را به پاپ واگذار كند تا مركز حكومت مذهبي وي باشد. قرارداد لاتْران در هفتم ژوئن 1929م به اين تعهد رسميت بخشيد و در سال 1947م، اين قرارداد به صورت يكي از موارد قانون اساسي ايتاليا در آمد. حكومت پاپ علاوه بر كاخ واتيكان در رم، داراي سيزده بنا و ساختمان مختلف است كه آنها هم در قلمرو پاپ هستند. بدين ترتيب دولت - شهر واتيكان منحصر به مقر پاپ و كليساي پاپي است و بعضي ادارات و دفترهاي ملحق به آن و چندين كليساي جامع نيز كه در قلمرو واتيكان نيستند، جزئي از اين كشور پاپي محسوب ميشوند. قانون واتيكان برتر از هر چيز، مقر حكومت مركزي كليساي كاتوليك رومي است و اين اصطلاح براي خود دولت واتيكان به كار ميرود. قدمت و اهميت دربار پاپ، به آن رنگ و خصوصيت دربارهاي سلطنتي بخشيده و تشريفات درباري و انجام مراسم با لباسهاي خاص و نظاير اين امور، به صورتي دقيق مراعات ميشود. اداره امور داخلي واتيكان به عهده يك كميسيون پنج نفره است كه همه آنها از سوي پاپ منصوب ميشوند و در مقابل او پاسخگو هستند. موزههاي واتيكان از مهمترين موزههاي جهان به شمار ميروند و دربهاي آن در سراسر سال به روي ديداركنندگان و گردشگران باز است. ايستگاه راديويى پرقدرت واتيكان نيز به پخش برنامههاي مخصوص واتيكان به 37 زبان دنيا اشتغال دارد. ضمناً بيش از 60 كشور از جمله جمهوري اسلامي ايران در اين كشور سفارت دارند. رئيس فعلي حكومت واتيكان، بِنِديكت شانزدهم است كه در روز فوريه 2005م به اين مقام منصوب شد و اين روز به عنوان روز ملي واتيكان نيز به شمار ميرود. واتيكان واقع در رُم پايتخت ايتاليا، در جنوب اروپا قراردارد و با كمتر از نيم كيلومترمربع مساحت كوچكترين و با هزار نفر جمعيت، كمجمعيتترين كشور جهان است. سكنه واتيكان محدود به اسقفها و كشيشان و خدمه تشكيلات اداري پاپ است. مردم واتيكان داراي زبان رسمي ايتاليايي و اكثريت آنها پيرو آيين كاتوليك هستند. واحد پول اين كشور كوچك، ليره ايتاليا بود كه پس از رواج يافتن پول واحد اروپايي، يورو جايگزين آن گرديد. 16) برگزاري نخستين انتخابات آزاد اندونزي پس از 35 سال استبداد (1999م): كشور اندونزي بعد از جنگ جهاني دوم، در سال 1945م استقلال خود را اعلام نمود، اما در 28 دسامبر 1949م به استقلال كامل دست يافت و دكتر احمد سوكارنو كه از رهبران استقلال طلب در جريان حاكميت هلنديها بود، به رياست جمهوري رسيد. اما در سال 1965م ژنرال سوهارْتو با كودتايى خونين روي كار آمد و از آن پس به مدت 33 سال به طور مطلق حكومت كرد. وي در اين مدت طي هفت نوبت اقدام به برگزاري انتخابات رياست جمهوري نمود و به عنوان تنها كانديدا بيشترين آراء را به خود اختصاص ميداد. با اين حال در مارس 1998م پارلمان اندونزي براي هفتمين بار اين ژنرال سالخورده را در مقام خود ابقاء نمود، اما اعتراضات گسترده و شورش فراگير مردمي باعث شد تا در ماه مه همان سال، سوهارتو از كار كنارهگيري كند و معاون وي، يوسف حبيبي به رياست جمهوري دست يابد. ولي ادامه حضور كارگزاران سوهارتو باعث تداوم اعتراضات شد. سرانجام در 7 ژوئن 1999م اولين دور انتخابات آزاد براي رياست جمهوري پس از 40 سال در اين كشور برگزار شد و حزب دموكراتيك اندونزي به رهبري مگاواتي سوكارنو پوتري يك سوم كرسيهاي پارلمان را به دست آورد. در اين مجلس عبدالرحمان وحيد رهبر گروه اسلامي و نهضت العلماء به عنوان رئيس جمهور برگزيده شد و مگاواتي سوكارنو، دختر نخستين رئيس جمهور اندونزي به معاونت وي انتخاب گرديد. (ر.ك: 17 اوت) 17) روز مقدس مسيحيان و عيد گلريزان به مناسبت نزول روحالقدس بر حواريون
18) تولد لیام نیسن (1952) بازیگر ایرلندی 19) تولد چارلز مکینتاش از بنیانگذاران مکتب گرافیک گلاسکو 1868 /ن
#سرگرمی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 313]
صفحات پیشنهادی
17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010
17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010 1) 17خرداد سال 1354 هجري شمسسي : سومين يورش نظامي حكومت ستمگر پهلوي به مدرسه فيضيه قم صورت گرفت.
17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010 1) 17خرداد سال 1354 هجري شمسسي : سومين يورش نظامي حكومت ستمگر پهلوي به مدرسه فيضيه قم صورت گرفت.
11 خرداد 1389 / 18 جمادی الثانی 1431 / 1 ژوئن 2010
11 خرداد 1389 / 18 جمادی الثانی 1431 / 1 ژوئن 2010 1) كاشتن اولين بذر توتون سيگار توسط حكيم فانوس ... vazeh.com 03:02:24 04:47:49 11:59:07 19:08:28 19:29:48 6:29 مانده تا غروب خورشید ..... 17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010 ...
11 خرداد 1389 / 18 جمادی الثانی 1431 / 1 ژوئن 2010 1) كاشتن اولين بذر توتون سيگار توسط حكيم فانوس ... vazeh.com 03:02:24 04:47:49 11:59:07 19:08:28 19:29:48 6:29 مانده تا غروب خورشید ..... 17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010 ...
13 خرداد 1389 / 20 جمادی الثانی 1431 / 3 ژوئن 2010
13 خرداد 1389 / 20 جمادی الثانی 1431 / 3 ژوئن 2010 1) سخنراني تاريخي عصر عاشوراي امام خميني(رحمة الله ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ..... 17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010 ...
13 خرداد 1389 / 20 جمادی الثانی 1431 / 3 ژوئن 2010 1) سخنراني تاريخي عصر عاشوراي امام خميني(رحمة الله ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ..... 17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010 ...
14 خرداد 1389 / 21 جمادی الثانی 1431 / 4 ژوئن 2010
14 خرداد 1389 / 21 جمادی الثانی 1431 / 4 ژوئن 2010 1) ارتحال جانسوز حضرت امام خميني(رحمة الله علیه) ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ..... 17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010 ...
14 خرداد 1389 / 21 جمادی الثانی 1431 / 4 ژوئن 2010 1) ارتحال جانسوز حضرت امام خميني(رحمة الله علیه) ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ..... 17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010 ...
12 خرداد 1389 / 19 جمادی الثانی 1431 / 2 ژوئن 2010
12 خرداد 1389 / 19 جمادی الثانی 1431 / 2 ژوئن 2010 1) رحلت آيتاللَّه العظمي سيدمحسن حكيم زعيم حوزه علميه نجف ... 17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010 ...
12 خرداد 1389 / 19 جمادی الثانی 1431 / 2 ژوئن 2010 1) رحلت آيتاللَّه العظمي سيدمحسن حكيم زعيم حوزه علميه نجف ... 17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010 ...
20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی 1431 / 10 ژوئن 2010
20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی 1431 / 10 ژوئن 2010-20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید .... روي داد، قواي دولتي شكست خورده و طرف پيروز در 24 جمادي الثاني 1327 رو به تهران نهاد. ... 7) 10 ژوئن سال 1794 ميلادي : دوره ترور يا وحشت در فرانسه آغاز شد .
20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی 1431 / 10 ژوئن 2010-20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید .... روي داد، قواي دولتي شكست خورده و طرف پيروز در 24 جمادي الثاني 1327 رو به تهران نهاد. ... 7) 10 ژوئن سال 1794 ميلادي : دوره ترور يا وحشت در فرانسه آغاز شد .
22 خرداد 1389 / 29 جمادی الثانی 1431 / 12 ژوئن 2010
22 خرداد 1389 / 29 جمادی الثانی 1431 / 12 ژوئن 2010 1) 22خرداد سال 1358 هجري شمسي : رژيم بعثي عراق اقدام به دستگيري آيت الله سيد محمد باقرصدر نمود. زيرا وجود ...
22 خرداد 1389 / 29 جمادی الثانی 1431 / 12 ژوئن 2010 1) 22خرداد سال 1358 هجري شمسي : رژيم بعثي عراق اقدام به دستگيري آيت الله سيد محمد باقرصدر نمود. زيرا وجود ...
16 خرداد 1389 / 23 جمادی الثانی 1431 / 5 ژوئن2010
16 خرداد 1389 / 23 جمادی الثانی 1431 / 5 ژوئن2010 1) 16 خرداد سال 1368 هجري شمسي : پيكر مطهر حضرت امام ... 17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010 ...
16 خرداد 1389 / 23 جمادی الثانی 1431 / 5 ژوئن2010 1) 16 خرداد سال 1368 هجري شمسي : پيكر مطهر حضرت امام ... 17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010 ...
24 خرداد 1389 / 1 رجب المرجب 1431 / 14 ژوئن 2010
24 خرداد 1389 / 1 رجب المرجب 1431 / 14 ژوئن 2010 1) 24 خرداد سال 1364 هجري شمسي : عمليات قدس يك با ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید .... 7) ميلاد "امام محمدباقر"(علیه السلام) بنا به روايتي(57 ق): بنا به روايتي حضرت امام ..... 23 خرداد 1389 / 30 جمادی الثانی 1431 / 13 ژوئن 2010 ...
24 خرداد 1389 / 1 رجب المرجب 1431 / 14 ژوئن 2010 1) 24 خرداد سال 1364 هجري شمسي : عمليات قدس يك با ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید .... 7) ميلاد "امام محمدباقر"(علیه السلام) بنا به روايتي(57 ق): بنا به روايتي حضرت امام ..... 23 خرداد 1389 / 30 جمادی الثانی 1431 / 13 ژوئن 2010 ...
توزیع کتب درسی طلاب حوزه های علمیه خواهران آغاز شد
17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010 در آن ايام رژيم پهلوي تبليغات عوام فريبانه گسترده اي در راه رسيدن به دروازه هاي تمدن ... آن ضمن تحريم حزب ...
17 خرداد 1389 / 24 جمادی الثانی 1431 / 7 ژوئن 2010 در آن ايام رژيم پهلوي تبليغات عوام فريبانه گسترده اي در راه رسيدن به دروازه هاي تمدن ... آن ضمن تحريم حزب ...
-
سرگرمی
پربازدیدترینها