واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ فروردين ۱۳۹۴ (۱۴:۱۰ب.ظ)
يک مقام مسئول تاکيد کرد: لزوم اصلاح فرآيند مصرف انرژي براي صنايع معدني موج - مديرکل دفتر صنايع معدني وزارت صنعت ،معدن و تجارت بر لزوم بهينه سازي مصرف سوخت و انرژي در واحدهاي صنايع معدني تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، سيدمحمد فاطميان گفت: اصلاح فرآيند مصرف انرژي به عنوان يک ضرورت اساسي در صنايع معدني محسوب مي شود که اين مهم با نصب تجهيزات و اعطاي تسهيلات لازم تحقق مي يابد.
به گفته وي، اکنون صادرات صنايع معدني در وضعيت مناسبي قرار ندارد و بايد بيش از اين با درخواست از بخش خصوصي نسبت به ارتقاي فعاليت در اين بخش اقدام شود.
فاطميان افزود: فروش محصولات صنايع معدني نبايد متکي به بازارهاي داخلي باشد، بلکه توجه اساسي به کسب بازارهاي هدف و افزايش تعداد آنها شايد با حضور موثر در نمايشگاههاي ملي و منطقه اي به ويژه در کشورهاي هدف صادراتي در صنايع معدني محقق شود.
وي گفت: طي سال 93 توليد محصولات صنايع معدني نسبت به 1392 افزايش داشت و رشد 7.4 درصدي فولاد خام ، 2.3 درصدي توليدات فولادي، 24.2 درصدي کاشي و سراميک، 2.2 درصدي شيشه جام و 8.5 درصدي کنسانتره زغالسنگ از جمله آنها محسوب مي شود.
فاطميان آمار توليدات سال گذشته براي فولاد خام 16 ميليون و 571 هزار تن، توليدات فولادي 16 ميليون و 949 هزار تن، کاشي و سراميک 410 ميليون مترمربع، شيشه جام يک ميليون و 221 هزار تن و کنسانتره زغالسنگ را يک ميليون تن اعلام کرد.
وي با بيان آنکه توليد صنايع معدني کشور با مازاد مصرف داخلي مواجه است، گفت: مهمترين راهکار براي اين موضوع دستيابي به بازارهاي خارج ازکشور و توليد بازارمحور است.
به گفته فاطميان، توسعه پايدار بخش صنايع معدني با رعايت اصول صنايع سبز و اصل پايداري بايد انجام شود، بنابراين با توجه به اينکه مواد اوليه مورد نياز صنايع معدني درکشور وجود دارد، بايد پيوستگي زنجيره ارزش افزوده در آن به خوبي حفظ شود.
وي خواستار تجهيز صنايع معدني کشور به فناوريهاي روز دنيا شد و افزود: توسعه اکتشافات معدني، تامين منابع مالي مورد نياز آنها و پيش روي به سمت عمق بيشتر براي دستيابي به ذخاير معدني با عيار بالا و مناسب موضوع کليدي و راهبردي در صنايع معدني محسوب مي شود.
فاطميان ايجاد زيرساخت هاي لازم از جمله تسهيل در حمل و نقل و جابه جايي محصولات توليدي صنايع معدني همچنين بهره گيري از دانش فني و فناوري روز دنيا ، در کنار بهره گيري از نيروهاي متخصص بومي در اکثر صنايع کشور، بخصوص صنايع معدني را موجب پيشرفت در اين بخش دانست.
ميزان صادرات سيمان و کلينکر ايران در سال گذشته به بيش از 18.9 ميليون تن رسيد و اين رقم نسبت به سال 92 افزايش نشان مي دهد، درعين حال بيش از دو ميليون تن فولاد کشورمان در سال گذشته صادر شد.
ميزان صادرات غيرنفتي کشور در سال گذشته 50 ميليارد دلار اعلام شد، درحالي که اين رقم در 11 ماهه پارسال 46 ميليارد و 300 ميليون دلار ثبت شده بود که در مقايسه با 11 ماهه 92 رشد 22 درصدي داشت.
علاوه براين طي 11 ماهه 93 واردات کشور 48 ميليارد و 200 ميليون دلار اعلام شده بود که نسبت به مدت مشابه در سال 92 رشد 12 درصدي را دارا بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]