تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اندكى حقّ، بسيارى باطل را نابود مى كند، همچنان كه اندكى آتش، هيزم هاى فراوانى را م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868308409




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دفن جسد زن رهگذر در ساختمان نيمه‌كاره


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دفن جسد زن رهگذر در ساختمان نيمه‌كاره
مرد افغان كه بعد از قتل زن ميانسال جسدش را در ساختمان نيمه‌كار‌ه‌اي دفن كرده بود، به زودي در دادگاه كيفري محاكمه مي‌شود.


به گزارش خبرنگار ما، ظهر روز پنج‌شنبه، 9 مردادماه سال گذشته قاضي بستان‌زاده، بازپرس ويژه قتل پايتخت از كشف جسد زن ميانسالي در ساختماني نيمه‌كاره حوالي تهرانپارس باخبر و در محل حاضر شد. نخستين بررسي‌ها نشان داد جسد زن 35 ساله از سوي مأموران كلانتري 144 تهرانپارس كشف شده است. در بررسي‌هاي بيشتر مشخص شد در ساختمان نيمه‌كاره دو مرد افغان به نام‌هاي باقر و بشير كه پسر عمو هستند، كار مي‌كردند. بشير وقتي مورد تحقيق قرار گرفت مدعي شد باقر بعد از قتل اين زن به سوي مرز افغانستان گريخته است.
كارفرماي ساختمان كه مردي ميانسال بود به مأموران گفت: مدتي است باقر و بشير در اين ساختمان كار مي‌كنند و شب‌ها هم در اين محل مي‌خوابند. چند شب قبل بود كه باقر تماس گرفت و از من خواست حقوقش را پرداخت كنم. او گفت پدرش فوت كرده و قصد دارد به افغانستان برود اما به او گفتم كه براي پرداخت حقوقش بايد چند روز مهلت بدهد كه عصباني شد و تلفن را قطع كرد. امروز كه به ساختمان آمدم بشير گفت پسرعمويش بدون اينكه حقوقش را بگيرد به افغانستان رفته است. من به او مشكوك شدم و خواستم تا واقعيت را بگويد. وقتي اصرار كردم گفت چند روز قبل باقر زن ميانسالي را كه در حال عبور از كنار ساختمان بوده به داخل ساختمان كشانده و بعد از سرقت اموالش او را به قتل رسانده و جسدش را داخل حياط دفن كرده است.
بشير در تحقيقات پليس حرف‌هاي كارفرما را تأييد كرد و گفت: من و پسرعمويم مدتي است در ايران كارگري مي‌كنيم. چند روز قبل متوجه شدم باقر خيلي ناراحت است. وقتي موضوع را از او پرسيدم گفت كه قرار است براي هميشه به افغانستان برود. براي همين قصد داشت تا با كارفرما تسويه‌حساب كند اما قبل از تسويه‌حساب تصميم به رفتن گرفت. وقتي موضوع را پرسيدم گفت كه زن ميانسالي را كشته و داخل حياط دفن كرده است. به همين خاطر براي فرار از دست پليس قصد دارد به افغانستان فرار كند.
سپس تيم جنايي تحقيقات گسترده‌اي را براي شناسايي افغاني فراري آغاز كردند تا اينكه در تجسس‌هاي خود دريافتند مرد افغان بعد از قتل براي فرار به يكي از شهرهاي مرزي رفته است. بنابراين با گرفتن نيابت به شهر مرزي رفتند و باقر را قبل از خارج شدن از مرز دستگير كردند.
متهم بعد از انتقال به اداره آگاهي تهران ابتدا منكر قتل شد اما وقتي با مدارك روبه‌رو شد به قتل زن ميانسال اعتراف كرد. وي گفت: روز حادثه خيابان خلوت بود و من جلوي در ساختمان ايستاده بودم كه متوجه شدم زن ميانسالي در حال عبور از خيابان است. به بهانه آدرس پرسيدن به او نزديك شدم و وقتي ديدم مقدار زيادي طلا و جواهرات دارد، وسوسه شدم و به زور او را به داخل ساختمان كشاندم. پس از اينكه او را به قتل رساندم وسايل قيمتي و طلاهايش را سرقت و جسدش را هم در داخل حياط دفن كردم و بعد به مرز گريختم كه قبل از خارج شدن از مرز شناسايي و دستگير شدم. بعد از اينكه بازپرس مرد افغان را به اتهام قتل عمد و سرقت مجرم شناخت، كيفرخواست از سوي قاضي سيفي، داديار ويژه اظهارنظر صادر شد. بنابراين متهم به زودي در دادگاه كيفري محاكمه مي‌شود.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن