واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: اجرای 500 برنامه متنوع در هفته فرهنگی شهرستان خمین خبرگزاری پانا: فرماندار خمین با اشاره به اینکه هفته فرهنگی در این شهرستان آغاز و تا 27 فروردین ماه جاری ادامه دارد گفت: 500 برنامه مختلف، فرهنگی، اجتماعی و مذهبی با همکاری دستگاه های اجرایی در طول این هفته برگزار می شود.
۱۳۹۴ شنبه ۲۲ فروردين ساعت 08:51
سید مهدی ساداتی در گفت و گو با خبرنگار پانا، با بیان اینکه خمین در این هفته میزبان هفت جشنواره و همایش ملی و استانی است افزود: همایش سرمایه اجتماعی به همت سازمان بهزیستی کشور و جشنواره نشریات تجربی از سوی کانون فرهنگی - هنری مساجد از برنامه های مهم در این مدت است.
وی ادامه داد: برگزاری جشنواره میلاد دو نور به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و امام خمینی (ره)، همایش استانی نماز و رویش با همکاری دانشگاه های آزاد اسلامی و پیام نور استان مرکزی، همایش نقش فرهنگ دینی در امور خیریه و کنگره سرداران، فرماندهان و یک هزار شهید خمین از دیگر برنامه های شاخص هفته فرهنگی خمین بشمار می رود.
فرماندار خمین اظهار داشت: برنامه های جذاب با هدف معرفی آداب و رسوم، گویش ها، آثار تاریخی، مفاخر شهرستان و انعکاس عملکرد دستگاه های اجرایی و توانمندی خمین برای جلب مشارکت مردم و سرمایه گذاران در طول هفته فرهنگی اجرا و جلوه هایی از جایگاه هنری و فرهنگی زادگاه معمار انقلاب به نمایش گذاشته می شود.
ساداتی بیان کرد: برگزاری رقابت خوشنویسی با کتابت دیوان امام راحل، برپایی نمایشگاه صنایع دستی وسوغات، معرفی توانمندی های گردشگری خمین، تجلیل از نخبگان فرهنگی و هنری، تجلیل از خادمان ستاد نوروزی، برگزاری شب فرهنگی، اجرای بازی های بومی و محلی، غبارروبی آستان امامزادگان و برگزاری مسابقات فرهنگی از دیگر برنامه های فرهنگی وهنری تدارک دیده شده برای این هفته است.
وی تقویت و گسترش تعاملات میان هنرمندان همچنین بهره مند شدن هنرمندان جوان از تجربیات پیشکسوتان در رشته های مختلف فرهنگی و هنری، ایجاد روحیه نشاط و امید در بین هنرمندان و تولید آثاری فاخر و ماندگار را از اهداف برپایی هفته فرهنگی شهرستان دانست.
فرماندار خمین گفت: برگزاری هفته فرهنگی در سطح شهرستان یک حرکت ماندگار وبهترین فرصت برای انعکاس موفقیت ها، عملکرد دستگاه ها و رفع کمبودها است.
شهرستان خمین زادگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی - در جنوب استان مرکزی از شمال به اراک، از شرق به محلات، از جنوب به گلپایگان استان اصفهان واز غرب به الیگودرز استان لرستان محدود می شود، 110 هزار نفر جمعیت دارد و بیت تاریخی حضرت امام(ره) و قلعه سالار محتشم و حاج جلال لشگر، موزه مردم شناسی، سنگ نگاره های تیمره، تیمچه بازار، قلعه های تدافعی، کبوتر خانه ها، مسجد جامع و 34 بقعه متبرکه از داشته های تاریخی و فرهنگی این شهرستان است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]