واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در مراسم گرامیداشت روز هنر انقلاب اسلامی بیان شد
آوینی پس از شهادت بار دیگر متولد شد
مراسم گرامیداشت روز هنر انقلاب اسلامی با تلاوت آیات قرآن در محل تالار اندیشه حوزه هنری آغاز شد.
به گزارش خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران مراسم گرامیداشت روز هنر انقلاب اسلامی با تلاوت آیات قرآن در محل تالار اندیشه حوزه هنری آغاز شد.
پس از نمایش تصاویری بیانات مقام معظم رهبری در خصوص هنر انقلاب اسلامی و پیام امام خمینی (ره) به هنرمندان انقلابی بخش اصلی مراسم آغاز شد.
رسالت بوذری مجری برنامه پس از عرض سلام و تبریک ولادت حضرت فاطمه به حضار گفت: امیدوارم که جشن انقلاب اسلامی و معرفی هنرمندان برتر انقلابی در کشور ما چارچوب خود را پیدا کند و به عادتی هر ساله تبدیل شود.
محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری در ادامه این مراسم خطاب به حضار گفت: در آستانه میلاد مبارک حضرت فاطمه (س) همچنین ولادت مسیح زمان امام خمینی (ره) که با آمدن خود هویت تازه به جهان و جهانیان بخشیدن پیش روی ماست.
سید مرتضی آوینی از آن دسته افرادی بود که با تاثیر پذیری از امام خمینی (ره) و راه ایشان جاودانه شد و در روزهایی که ادبیات هنر در غربت به سر میبرد با آثار با کیفیتش مشوق دیگران شد و پس از شهادت نه تنها از بین نرفت بلکه بار دیگر متولد شد.
وی در ادامه افزود: هنر انقلاب اسلامی از اندیشههای شهید آوینی مایه گرفت و اکنون به درخت پر ثمری تبدیل شده است که امیدوارم روز به روز رشد و ترقی کند، جا دارد در ابتدای جلسه از هنرمندان انقلابی که سالها پیش در کنار ما بودند و اکنون نیستند یاد کنم.
رئیس حوزه هنری اظهار داشت: انتخاب چهرههای برتر هنر انقلاب اسلامی به این گونه بود که مسئولان حوزه هنری در اقصی نقاط کشور فعالان سال 93 را که بیش از 60 نفر بودند به ما معرفی کردند. در داوری اولیه این تعداد به 40 و در مرحله دوم به یازده نفر رسید، سپس در جلسات متعددی که داشتیم بحثهای زیادی در خصوص نحوه انتخاب این افراد انجام شد و نهایتا پس از تبادل نظر بسیار این تعداد به پنج نفر رسید؛ ما قبل از عید برگزیدگان را انتخاب کرده بودیم اما به خاطر رسیدن افراد و عادلانهتر شدن داوری نتایج را امروز اعلام میکنیم .
وی ادامه داد: معیار ما برای انتخاب آثار برتر در برگیری تمام ابعاد گفتمان انقلاب اسلامی، آگاهی بخشی، امید بخشی، مردمی بودن، استکبار ستیزی و کرامتهای اخلاقی در آثار آنها بود جریان سازی و پر مخاطب بودن یکی از مهمترین ویژگیهایی بود که ما را به انتخاب اثری تشویق میکرد.
مومنی خاطر نشان کرد: پند عزیز به عنوان هنرمندان برتر انقلابی سال 93 انتخاب شدند شامل ابراهیم حاتمی کیا برای فیلم "چ" که به موضوع حساس و مردمی پرداخته بود و جایگاه رهبری انقلاب اسلامی در بحرانها را به خوبی نشان میداد شیار 143 نرگس آبیار که در ادبیات با داشتن بیش از سی کار چهره شاخصی به حساب میآید.
وی افزود: مسعود نجابتی که ضمن فعالیت بسیار در حوزه فرهنگی در روزگاری که توهینهای زیادی به پیامبر اکرم (س) میشد دفاع جانانهای از پیامبرش کرد؛ فاضل نظری شاعری که شعرهایش به لحاظ محتوا و زیبایی در اوج قرار دارد و کتاب ز آن سال گذشته بیش از ده بار منتشر شد و جایگاه ویژهای بین جوانان دارد و مرتضی سرهنگی که رهبر معظم انقلاب ارزش بسیاری برای ایشان قائل هستند و سرهنگی را کسی میداند که ادبیات ایران را از لحاظ بی نیاز کرد از برگزیدگان سال 93 انقلاب اسلامی هستند.
رییس حوزه هنری خاطرنشان کرد: لازم میدانم بگویم که مرتضی سرهنگی در پنج کتابی که جزو پر فروشترین و جریانساز ترین کتب سال 93 بودهاند تاثیر مستقیم داشته است.
مومنی عنوان کرد: در سال گذشته 115 اثر از آثار حوزه هنری در جشنوارههای مختلف افتخار آفرینی کرده است که به دلیل شرایط نمیتوانستیم در خدمت همهی آن عزیزان باشیم؛ به همین دلیل طی مراحل مختلف آثاری که در جشنوارههای مختلف خارجی و داخلی جایزه گرفته بودند را حذف کردیم و نهایتا توانستیم از سیزده نفر تقدیر کنیم؛ امیدوارم راهی که پیش گرفتهایم ادامه دار باشد و بتوانیم هر سال چهره موفقی را به جامعه در عرصه انقلاب اسلامی معرفی کنیم زمانی که میخواستیم از میان پنج نفر بهترین را انتخاب کنیم دوستان کار را به من واگذار کردند و من هم پس از بحث و فکر بسیار از تمام صاحب نظران کمک گرفتند.
خبر تکمیل میشود....
اخبار مرتبط
آوینی، حاتمیکیا را ققنوس سینمای ایران نامید/ حاتمیکیا شورشگر انقلابیِ سینما
حضور مسئولان و هنرمندان حوزه هنری بر سر مزار شهید آوینی
راز خون در قلم تو پنهان بود / از کامران تا مرتضی؛ از زمین تا آسمان
رونمایی از مستند «یزدان پرست» در دانشگاه علم و صنعت تهران
پرده برداری از ناگفتههای زندگی «نادر طالبزاده» برای اولین بار/پدر من در زمان کودتای 28 مرداد اصلاً در تهران نبود
طنز موجو د در "روباه" هوشمندانه است / داشتن انرژی هستهای به طور قطع لازم و خوب است
حديث لوح فاطمه (س) و نكته هايى در شرح آن
مصحف فاطمه(س) در چه زمانى نازل شد؟
۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]