محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844439182
15 فروردین - 4 آوریل؛ در تاریخ چه گذشت؟
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: امروز در تاریخ
15 فروردین - 4 آوریل؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز 15 فروردین برابر با 4 آوریل تقویم میلادی است. روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است. به مرور برخی از این وقایع میپردازیم.
برترین ها: امروز 15 فروردین برابر با 4 آوریل تقویم میلادی است. روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است. به مرور برخی از این وقایع میپردازیم.
رویداد ها:
1307 - قتل مبهم اميرلشكر عبدالله خان
عبدالله خان
15فروردين 1307 اميرلشكر عبدالله خان وزير وقت فواعد عامه كه امور راهها را هم زير نظر داشت هنگام بازديد از جاده هاي لرستان و در مسير از خرم آباد به بروجرد هدف سه گلوله قرارگرفت و كشته شد. مقامهاي دولتي وقت، راهزنان را مسئول اين قتل كه انگيزه آن هنوز به درستي روشن نشده اعلام داشتند. پس از اشغال نظاني ايران در شهريور 1320، درباره قتل امير لشكر عبدالله خان شايعه هاي متعدد پراكنده شده بود و ....
1935 - ... و ناگهان پرشیا «ایران» شد
سفیران ایران در هفته آخر مارس 1935 و برخی در هفته یکم ماه اپریل این سال بخشنامه یکم فروردین 1314 وزارت امورخارجه ایران خطاب به ملل دیگر مبنی براینکه پرشیا، پرژیا، پرسا و پرسه را «ایران» و پرشیان و پرسان را «ایرانی» بنویسند و بگویند به دولت های محل ماموریت خود تسلیم و نیز در روزنامه های پُر مخاطب این کشورها به صورت اعلان (آگهی پولی) منتشر کردند.
در نوامبر این سال دولت وقت ایران گام دیگری در این راستا برداشت و اعلام داشت که پاکت هات پُستی وارده که به جای واژه ایران «پرشیا، پرسه و ...» را نوشته باشند توزیع نخواهد کرد و به فرستنده بازخواهد گردانید.
به باور برخی مورخان، این اقدام ضرورت نداشت زیراکه با شنیدن و یا خواندن واژه پرشیا، در ذهن خارجی یک امپراتوری بسیار وسیع توانمند از لیبی تا رود سِند و از مرز اوکراین امروز، داغستان روسیه و خجند (واقع در کنار رود سیحون = سیردریا) تا بحرین و عُمّان مجسم می شد و دعاوی احتمالی قابل توجیه بود. به علاوه، واژه ایران در آن زمان برای بسیاری از خارجیان نامأنوس بود. دولت های دیگر و برای مثال؛ مصر، یونان، چین، ژاپن و هند اصرار نکردند تا خارجیان نام های محلی این کشورها را بکار برند. براي مثال: يونان و گريس، آلمان و ژرماني، هند و اينديا، مصر و ايجپت، و ... و اعتراضي هم نيست. اين اقدام تنها دولت لندن (که نگران ادعای ایران بر افغانستان و هند غربی ـ پاکستان امروز است) و دولت [وقت] مسكورا كه بر بسياري از مناطق امپراتوري پارسيان کنترل دارد راضی کرده است و بنابراین انگیزه خارجی داشته است. دولت [وقت] تهران غافل از اين بوده است كه ذهن توده ها در خارج از ایران را با بخشنامه دولتي نمي شود تغيير داد و نوجوانان در مدارس ممالك ديگر و در كتب درسي كارهاي «امپراتوري پارسيان»، ادبيات پارسي، پرس پوليس و ... را مي خوانند و نامي از ايران نيست و در محاوره هم از پرشیان راگ (فرش ايراني)، پرشيان كَت (گربه ايراني)، پرشيان مِلون (خربزه ايراني)، پرشيان هَت (كلاه پوستي ايراني ـ کلاه افغانی) و ... نام مي برند و به تدريج فراموش مي كنند كه ايران همان «پرشيا» است كه 13 قرن تنها ابرقدرت و يا يكي از دو ابرقدرت جهان بود و آن ادبيات غني را داشت و زادگاه بسياري از فرضيه ها، علوم و فنون بود.
1942 - انتقال هزاران زن لهستاني به ايران
15 فروردين 1321(چهارم اپریل 1942) هزاران زن لهستاني كه پس از تصرف كشورشان به شوروي منتقل و سپس به عنوان آواره به ايران فرستاده شده بودند در «دوشان تپه» و چند نقطه ديگر در خارج از شهر تهران اسكان داده شدند. اين زنان سالها و برخي از آنان براي هميشه در ايران ماندند. از همین زمان کارکردن زنان در رستوران ها و بارهای ایران امری عادی شد زیرا بیشتر آنان به این کار روی آورده بودند.
آلمان در سپتامبر 1939 به لهستان لشکر کشیده بود تا آن قسمت از خاک آلمان را که قبلا «پروس» خوانده می شد و پس از جنگ جهانی اول به آن کشور ضمیمه شده بود پس بگیرد. دو هفته بعد مسکو نیز که با آلمان سازشنامه و معاهده داشت بخش دیگری از لهستان را متصرف شد و از آن زمان تا 1941 شماری زیاد از لهستانی های ساکن منطقه اشغالی خودرا به مناطق داخلی شوروی انتقال داد که بعدا بخشی از آنان به ایران که زیر اشغال نظامی متفقین بود فرستاده شدند.
از اواخر سده هجدم، این دومین بار بود که لهستان میان دولت های برلین و مسکو تقسیم شده بود.
1309 - زادروز وزارت اقتصاد ايران
امروز زادروز وزارت اقتصاد ايران است. اين وزارت 15 فروردين سال 1309 به نام «وزارت اقتصاد ملی» آغاز بكار كرد و محمدعلي فروغي وزير آن شد. فروغی که محمدعلی شاه قاجار در آبان 1286 لقب «ذکاء الملک» به داده بود قبل از انتصاب به وزارت اقتصاد؛ نماینده و رئیس مجلس، وزیر مالیه (دارایی)، وزیر عدلیه (دادگستری)، وزیر امور خارجه، با شهرت ادیب بودن وزیر جنگ!، سفیر ایران در ترکیه، نماینده ایران در جامعه ملل، کفیل نخست وزیری [زمانی که ژنرال رضاخان نخست وزیر بود]، نخست وزیر ایران پس از شاه شدن رضاخان. وی بعدا [پس از وزارت اقتصاد] تا زمانی که مورد بی مهری رضا شاه قرارگرفت سمت های متعدد دیگر داشت و بلافاصله پس از اشغال نظامی ایران در شهریور 1320 (آگوست 1941) نخست وزیر شد و طبق نظر لندن، راه را برای برکناری و تبعید رضاشاه هموار ساخت. مروری بر این سمت ها و مشاغل و کارها نشان می دهد که چرا وطن ما با داشتن مردمی با استعداد و باهوش و منابع سرشار رشد کافی نکرد.
1973 - زادروز سلفون (تلفن موبايل)
1973 - چهارم اپريل زادروز سلفون (تلفن موبايل) است. سلفون (نه، تلفن هاي بي سيم خانگي و راديو ـ تلفن هاي خودرو ها) توسط دكتر مارتين كوپر ساخته و روز چهارم آوريل سال 1973 به همان گونه كه در عكس پایین ديده مي شود در شهر نيويورك در معرض ديد همگان قرارگرفت. عكس، دكتر كوپر را در حال مكالمه با نخستين موبايل نشان مي دهد. اختراع آزمايشگاهي سلفون مربوط به سال 1947 است و 26 سال طول كشيد تا اين اختراع تکميل و مورد استفاده قرارگيرد. سلفون كه از آن پس در سراسر گيتي وسيعا عموميت يافته است وسيله اي است چندكاره. از آن مي شود براي مكالمه تا هر مسافت، انتقال پيام تكستي (تايپي)، ارسال و دريافت «اي ـ ميل»، ارتباط با كامپيوتر و اينترنت، گرفتن عكس و فيلم و انتقال آنها، ارسال پيام كوتاه (اس. ام اس.)، استفاده مولتي ميديايي (ام.ام.اس)، دريافت خبر راديويي و ... و از آغاز سال 2007 هم دريافت برنامه هاي تلويزيوني و «موبايل بنكينگ» استفاده كرد. استفاده تلويزيوني از سلفون، كار تازه اي نبوده است ولي وارد بازار شدن دستگاه مجهز به آن (TV - Cell) مربوط به مارس 2007 و احتمالا به مناسبت سي و چهارمين سال ساخت اين نوع تلفن است. سيتي بانك آمريكا اعلام داشته كه از طريق سلفون، "موبايل بانكينك" به راه انداخته و اين كار را از لس آنجلس آغاز كرده است. مشتريان مي توانند كه با سلفون بسياري از امور بانكي خود را از راه دور و بدون مراجعه به کامپيوتر خانگي (پي سي = دسک تاپ) انجام دهند و از وضعيت حسابهايشان آگاه شوند (همان كاري را كه با كامپيوتر و اينترنت انجام مي داده اند). به این ترتیب در دنیای امروز چیزی محرمانه باقی نخواهد ماند و اطلاع از رويدادها "آني و فوري" است و نياز نيست که 24 ساعت منتظر شد تا روزنامه ها چاپ کنند.
دكتر كوپر
1968 - روزي كه مارتين لوتر كينگ به قتل رسيد
چهارم اپريل (روزي چون امروز) سالگرد قتل دكتر «مارتين لوتر كينگ» رهبر جنبش حقوق مدني سياهپوستان ايالات متحده است كه بسال 1968 در شهر ممفيس ايالت تنسي هنگامي كه براي سحنراني آماده مي شد و به اتفاق «جسي جكسون» از مبارزان جنبش حقوق مدني به بالكن هتل محل اقامت خود رفته بود هدف گلوله قرار گرفت و كشته شد. قاتل كه مردي سفيد پوست و شيكپوش بود از ميان درختان مقابل هتل دست به تيراندازي زده بود و پس از شليك گلوله، تفنگ را در همانجا انداخته و با اتومبيل آبي رنگي كه در انتظارش بود فرار كرده بود.
عكس، بالا لحظه اي بيش از شليك گلوله از دكتر كينگ و جكسون گرفته شده بود. جكسون گفته است: اگر كينگ خم نشده بود كه به ابراز احساسات تني چند از هوادارش كه در خيابان ايستاده بودند پاسخ گويد، گلوله به صورت او اصابت نمي كرد و احتمالا زنده مي ماند.
تاثير سخنان دكتر كينگ بود كه اجتماع چند صد هزار تني شهر واشنگتن را به وجود آورده بود كه به تصويب قانون «رعايت حقوق مدني سياهپوستان» و رفع تبعيض از آنان منجر شد. وي در نطق و خطابت مهارت فراوان داشت.
1979 - روزي كه بوتو به دار آويخته شد
ذوالفقار علي بوتو
ذوالفقار علي بوتو كه دو سال رئيس جمهوري، چهار سال نخست وزير و سالها وزير امور خارجه پاكستان و به علاوه دبيركل حزب مردم اين كشور بود سحرگاه چهارم اپريل سال 1979 در 51 سالگي به دارآويخته شد. وي متهم شده بود كه نقشه قتل پدر رقيب انتخاباتي خود را كشيده بود. بوتو با اين كه يك اعيان زاده بود افكار سوسياليستي داشت و پس از جداشدن قسمت شرقي پاكستان (بنگلادش) از آن، دست به اصلاحات ارضي و محدود كردن مالكيت زمين و ملي كردن كارخانه ها زد كه پاكستان آمادگي قبول اين تحول را نداشت و غرب (متحد پاكستان) نيز از اين وضعيت راضي نبود. دولت بوتو در پنجم جولاي 1977 قرباني كودتاي ژنرال ضياء الحق شد و خود او به زندان افتاد و ....
تا آخرين لحظه به خانواده بوتو، زمان اعدام او را نگفته بودند. وي زماني اعدام شد كه دبيركل سازمان ملل و سران چندين كشور خواستار لغو مجازات اعدام او شده بودند. ضياءالحق نيز بعدا در يك سانحه هواپي كشته شد. بي نظير دختر بوتو بعدا رئيس دولت شد كه به همكاران او هم اتهامات متعدد وارد كردند و جانشينش نيز قرباني كودتا شد و ....
1288- به توپ بستن تبريز توسط نظاميان دولت قاجار در جريان محاصره اين شهر
پس از آن كه محمدعلي شاه قاجار در جريان مخالفت با نهضت مشروطه، مجلس شوراي ملي را به توپ بست و تعدادي از آزاديخواهان را قتل عام و سركوب نمود، مردم تبريز در اعتراض به اين حوادث، عليه حكومت مركزي قيام كردند. پيشرفتهاي مشروطهخواهان و عقبنشيني پياپي دولتيان، عين الدوله والي آذربايجان را به محاصره شهر تبريز وادار كرد. اين محاصره در حدود يازده ماه به طول انجاميد و چون راه رسيدن غله و آذوقه، توسط قواي دولتي مسدود شد، قحطي شديدي در شهر شايع گرديد. از اين روي مدافعين شهر در صدد يافتن راهي براي شكستن محاصره و دست يافتن به مواد غذايي بودند. اما قواي دولتي هوادار محمد علي شاه، شهر تبريز را به توپ بستند و تلفات و خسارات بسياري وارد آوردند. اين محاصره سرانجام در نهم ارديبهشت 1288 ش پايان يافت و شهر به دست روسها افتاد.
1949 - امضاي پيمان آتلانتيك شمالي "ناتو" توسط كشورهاي اروپاي غربي
پيمان آتلانتيك شمالي كه به اختصار ناتو ناميده ميشود اتحاديهاي سياسي - نظامي است كه در چهارم آوريل 1949م با عضويت كشورهاي بلژيك، فرانسه، لوكزامبورگ، هلند، انگليس، كانادا، دانمارك، ايسلند، ايتاليا، نروژ، پرتغال و امريكا در پايتخت امريكا شكل گرفت. به موجب اين پيمان، حمله به هر يك از كشورهاي عضو، حمله به تمام اعضا تلقي شده و بايد بقيه كشورها از آن كشور حمايت نمايند. سازمان آتلانتيك شمالي در آغاز براي جلوگيري از نفوذ كمونيسم و مقابله با تهديد نظامي شوروي در اروپا به وجود آمد و عامل مؤثري براي تثبيت سلطه و نفوذ امريكا در اروپا بود. اين سازمان بيشتر يك تشكيلات نظامي است كه داراي يك سازمان اداري و يك دبير كل غيرنظامي ميباشد. ولي بازوي اجرايى اين سازمان، ستاد فرماندهي مشترك نيروهاي پيمان است كه هميشه يكي از افسران ارشد امريكايى در رأس آن قرار دارد، زيرا قسمت اعظم بودجه اين سازمان را امريكايىها تأمين ميكنند و به همين جهت بود كه فرانسه در سال 1960م نيروهاي نظامي خود را از ناتو خارج ساخت. آلمان، يونان، اسپانيا و تركيه از ديگر كشورهايى بودند كه در مراحل بعدي به اين پيمان ملحق شدند. تشكيل پيمان ناتو، از نتايج جنگ سرد و واكنشي در برابر تهديدات احتمالي شوروي بود. اما با فروپاشي اتحاد جماهير شوروي و بلوك كمونيست و انحلال سازمان پيمان ورشو كه براي مقابله با ناتو به وجود آمده بود، سازمان پيمان آتلانتيك شمالي نيز هدف و ماهيت قبلي خود را از دست داد و بعضي از كشورهاي اروپاي شرقي و حتي خود روسيه نيز خواهان عضويت در اين سازمان شدند. با وجود اين، امريكا اصرار دارد كه سازمان در قالب پيشين خود هرچند با تشكيلات نظامي محدودتري باقي بماند. سازمان پيمان آتلانتيك شمالي، مهمترين عامل نفوذ و قدرت امريكا در اروپا به شمار ميرود و امريكايىها در پوشش اين سازمان، بيش از سيصد هزار نيرو و نيز پايگاههاي متعددي در اين قاره دارند. همچنين ناتو در بسياري از مواقع به عنوان بازوي نظامي اروپا و امريكا، اهداف سياسي اعضاي خود را نيز دنبال ميكند. مقر پيمان سازمان آتلانتيك شمالي در بروكسل پايتخت بلژيك است و تشكيلات اداري آن، تحت نظر يك دبير كل اداره ميشود.
زادروزها
۱۹۴۸ - عبدالله اوجالان رهبر حزب کارگران کردستان
۱۹۷۹ - هیث لجر، بازیگر و کارگردان.
عبدالله اوجالان
۱۳۲۰ - رضا شفیعیان، نوازنده سنتور
۱۳۲۴ - آتش تقیپور، بازیگر ایرانی تئاتر، سینما و تلویزیون
هیث لجر
1646 - تولد آنتوان گالان مستشرق فرانسوي و مترجم كتاب هزار و يك شب
آنتوان گالان
درگذشتها
۲۶۵ - ابوعلی محمدبن علی ابن حسین معروف به ابن مقله، از خوشنویسان نامدار، وزرا و ادبا. وزارت سه خلیفه عباسی (مقتدر، قادر و راضی) را عهدهدار بودهاست.
۱۰۹۳ - محمدصالح اصفهانی، خوشنویس دوره صفوی.
محمد علی شاه قاجار
۱۳۰۳ - محمد علی شاه قاجار، ششمین شاه قاجار.
۱۳۲۰ - پروین اعتصامی، شاعر زن ایرانی.
پروین اعتصامی
۱۳۷۷ - احمد آرام، مترجم آثار علمی.
1617 - جان نپر رياضيدان اسكاتلندي و واضع لُگاريتم در رياضي
احمد آرام
*****
منابع:
-پايگاه نوشيروان کيهاني زاده
-ویکی پدیای فارسی
-صفحه امروز در تاریخ در توئیتر
-راسخون
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]
صفحات پیشنهادی
6 فروردین - 26 مارس؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 6 فروردین - 26 مارس در تاریخ چه گذشت امروز 6 فروردین برابر با 26 مارس تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 6 فروردین برابر با 26 مارس ت5 فروردین - 25 مارس؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 5 فروردین - 25 مارس در تاریخ چه گذشت امروز 5 فروردین برابر با 25 مارس تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 5 فروردین برابر با 25 مارس ت3 فروردین - 23 مارس؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 3 فروردین - 23 مارس در تاریخ چه گذشت امروز 3 فروردین برابر با 23 مارس تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 3 فروردین برابر با 23 م1 فروردین - 21 مارس؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 1 فروردین - 21 مارس در تاریخ چه گذشت امروز 1 فروردین برابر با 21 مارس تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 1 فروردین برابر با 21فروش چای تاریخگذشته بهجای چای اعلا!
فروش چای تاریخگذشته بهجای چای اعلا ماموران پلیس آگاهی شهرستان آمل فردی را که اقدام به تهیه وتوزیع چای تاریخ گذشته در بسته بندی و تحت عنوان برندهای چای خارجی کرده بود دستگیر کردند تاریخ انتشار جمعه ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۲۲ ۵۰ به گزارش ایسنا چندی پیش در پی کسب خبری مبنی بر فعالتعدادبازدیدکنندگان آثارتاریخی مازندران ازمرز350 هزارنفرگذشت
تعدادبازدیدکنندگان آثارتاریخی مازندران ازمرز350 هزارنفرگذشت ساری-ایرنا-معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت از 28 اسفندماه سال گذشته تاکنون 353 هزار و 753 نفر از موزه ها سایت موزه ها بناها و اماکن تاریخی این استان بازدید کردند مهدی ایمهمترین وقایع قضایی و انتظامی فروردین ۹۳ درگذشت علی خلیلی و دستور رئیس دستگاه قضا برای حمایت از آمران به معروف
مهمترین وقایع قضایی و انتظامی فروردین ۹۳درگذشت علی خلیلی و دستور رئیس دستگاه قضا برای حمایت از آمران به معروف ضدونقیضها درباره شهادت داناییفردر گذشت طلبه ناهی از منکر علی خلیلی برخورد جدی دستگاه قضا با مفسدان اقتصادی و ضد و نقیضها درباره شهادت مرزبان ایرانی از مهمترین وقایعیک تن کالای تاریخ گذشته از یک قنادی در چهارمحال وبختیاری کشف شد
یک تن کالای تاریخ گذشته از یک قنادی در چهارمحال وبختیاری کشف شد شهرکرد - ایرنا- مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال وبختیاری از کشف یک تن و 200کیلوگرم کالای تاریخ گذشته و فاسد از یک واحد قنادی در استان خبرداد به گزارش عصر دوشنبه روابط عمومی تعزیرات حکومتی استان ولی دهبانی نژاد افزودعرضه سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته در ایستگاه راهآهن تهران
عرضه سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته در ایستگاه راهآهن تهران گشت مشترک اداره کل تعزیرات استان تهران با یک واحد غرفه عرضه فست فود در ایستگاه راهآهن تهران که سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته به مسافران عرضه میکرد برخورد و واحد صنفی متخلف را به پرداخت جریمهنقدی محکوم کرد به گزافروش چای تاریخگذشته بهجای چای اعلا! |اخبار ایران و جهان
فروش چای تاریخگذشته بهجای چای اعلا ماموران پلیس آگاهی شهرستان آمل فردی را که اقدام به تهیه وتوزیع چای تاریخ گذشته در بسته بندی و تحت عنوان برندهای چای خارجی کرده بود دستگیر کردند کد خبر ۴۸۳۳۳۵ تاریخ انتشار ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶ ۳۷ - 13 March 2015 ماموران پلیس آگاهی شهرس6 روز از توسعه دامنه جنوبی البرز گذشت / 13 فروردین مردم به دامن طبیعت کوچک می آیند
مختاری در مراسم احداث پروژه اراضی اطراف تهران مطرح کرد 6 روز از توسعه دامنه جنوبی البرز گذشت 13 فروردین مردم به دامن طبیعت کوچک می آیند مدیر عامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران با اشاره به دستورات مقام معظم رهبری در روز 17 اسفند مبنی بر حفظ و توسعه محیط زیست گفت در همی21 اسفند - 12 مارس؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 21 اسفند - 12 مارس در تاریخ چه گذشت امروز 21 اسفند برابر با 12 مارس تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 21 اسفند برابفرماندار خرمشهر: 12فروردین نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است
فرماندار خرمشهر 12فروردین نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است آبادان- ایرنا- فرماندار خرمشهر گفت 12 فروردین نقطه عطفی در تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی است به گزارش ایرنا ولی اله حیاتی روز چهارشنبه در جمع راهیان نور در زیارتگاه شهدای شلمچه 12 فروردین را ماندگارترین روز در تاری29 اسفند - 20 مارس؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 29 اسفند - 20 مارس در تاریخ چه گذشت امروز 29 اسفند برابر با 20 مارس تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 29 اسفند برابر ب22 اسفند - 13 مارس؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 22 اسفند - 13 مارس در تاریخ چه گذشت امروز 22 اسفند برابر با 13 مارس تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 22 اسفند برابر ب26 اسفند - 17 مارس؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 26 اسفند - 17 مارس در تاریخ چه گذشت امروز 26 اسفند برابر با 17 مارس تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 26 اسفند برابمادر رییسجمهور درگذشت / روحانی عزادار شد / اعلام تاریخ برگزاری مراسم ترحیم در سرخه و تهران
مادر رییسجمهور درگذشت روحانی عزادار شد اعلام تاریخ برگزاری مراسم ترحیم در سرخه و تهران مادر رییس جمهوری اسلامی ایران در آستانه سال نو درگذشت خانم سکینه پیوندی 86 ساله مادر حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیسجمهوری بر اثر بیماری و کهولت سن درگذشت به گزارش آخرین-
سبک زندگی
پربازدیدترینها