واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون رییس جمهوری : گردشگری موجب توسعه فرهنگی می شود ساری - ایرنا - معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رویکرد دولت تدبیر و امید، فارغ از قیمت نفت، توجه به حوزه گردشگری است و گردشگری از مهمترین ابزارهای صدور انقلاب و ارزشهای آن است و گردشگری موجب توسعه فرهنگی می شود.
به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی استانداری مازندران مسعود سلطانی فر در جلسه صمیمی با سرمایه گذاران حوزه گردشگری در ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران با بیان اینکه اگر مشکلات ریشه یابی نشود بخش گردشگری نمی تواند بهبود یابد، گفت: مقام معظم رهبری در برنامه ششم یک ردیف مهم برای گردشگری کشور معین کردند که بسیار مطلوب است و به ما برای رفع مشکلات کمک کند.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت های گردشگری ما به گونه ای است که جزو 15 کشور دنیا قرار گرفته ایم و در سال 2012 رتبه ایران به 112 و در 2013 به رتبه 98 رسیده است، تصریح کرد: امیدواریم رتبه ما در سال 2012 به رتبه 70 تا 80 ارتقا یابد.
سلطانی فر با اشاره به اینکه از محل گردشگری خارجی در سال 92 درآمد 6 و نیم میلیارد دلاری داشتیم، ادامه داد: درآمد ما در این حوزه، نیم درصد کل کشورهای جهان بوده است.
وی با بیان اینکه سهم ما از 1250 میلیارد دلار درآمد گردشگری خارجی دنیا باید سه درصد باشد، خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم که بتوانیم مشکلات حوزه سرمایه گذاری گردشگری را رفع کنیم.
این مسئول با اشاره به اینکه در سال های گذشته گردشگری در کشور، از هم گسیخته شد، گفت: گردشگری به جای داشتن یک متولی، چندین متولی در کشور دارد.
سلطانی فر با بیان اینکه باید نهادینه شود که گردشگری نه تنها باعث تخریب فرهنگی نیست بلکه توسعه فرهنگی را به همراه دارد، افزود: از موثرترین راه های صدور انقلاب، جذب گردشگر خارجی است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه ورود قطار گردشگران خارجی، توریست های متمول را وارد کشور کرد، ادامه داد: متقاضیان زیادی در این زمینه داشتیم که با دو قطار، چهار تور اروپایی وارد کشور شدند و هیچ اتفاقی هم نیفتاد.
وی با بیان اینکه از مصاحبه این افراد در بازگشت به کشورهای خودشان، کتاب تهیه کردیم، تصریح کرد: وقتی یک گردشگر اروپایی به ایران سفر می کند با واقعیت ها مواجه می شود و 99 درصد از گردشگرانی که به کشور آمدند از این سفر راضی بودند.
سلطانی فر با اشاره اینکه گردشگری را باید همگانی کنیم، افزود: تفاهمنامه ای مبادله می کنیم تا مشکلات قوانین و مقررات حوزه گردشگری تسهیل شود.
وی با بیان اینکه امیدواریم هستیم مذاکرات منتج به احقاق حقوق جمهوری اسلامی شود، افزود: محدودیت ها برطرف شود و بتوانیم مشکلات را رفع کنیم.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه نیازمند گسترش آموزش کارکنان مراکز اقامتی هستیم، اظهار کرد: عزم و اراده جدی و گسترده اگر روی این موضوع متمرکز شود چند سال طول می کشد تا نیروی انسانی مورد نیاز این حوزه را آموزش دهیم.
وی با بیان اینکه در یک هتل باید حداقل 17 تخصص داشته باشیم تا یک هتل مدیریت شود، ادامه داد: هتل های با گریدهای بیشتر، تا 38 مورد تخصص لازم دارند.
معاون رییس جمهوری با اشاره به اینکه معجزه اقتصادی صورت گرفته که تورم بیش از 40 درصدی را به 15 درصد کاهش دادیم، گفت: به خاطر سقوط ارزش پول ملی، سفر برای گردشگران خارجی در ایران ارزان بود.
وی با بیان اینکه امسال دولت بنا دارد با اتخاذ تدابیر لازم، سود تسهیلات را کاهش دهد، ادامه داد: در این زمینه سود سپرده ها هم باید کاهش یابد.
سلطانی فر با اشاره به برداشت ها و برخوردهای منطقه ای و خاص، تصریح کرد: بنا داریم این مشکلات را رفع کنیم و از قوانین یکپارچه استفاده شود.
در این نشست استاندار مازندران نیز گزارشی در مورد وضعیت سرمایه گذاری در بخش گردشگری و مشکلات موجود ارائه نمود.
استاندار مازندران نیز در جمع سرمایه گذاران بخش گردشگری مازندران با اشاره به جاذبه های بکر گردشگری در مازندران، گفت: زیرساخت گردشگری در مازندران توسعه یاید.
ربیع فلاح جلودار در این نشست اظهار داشت: در حال حاضر همه دستگاه های اجرایی استان از بخش های خصوصی در استان حمایت می کنند.
وی حوزه گردشگری را یکی از محور های مهم توسعه استان مازندران دانست، افزود: سال گذشته در زمینه گردشگری خوب مورد حمایت قرار نگرفتیم.
استاندار مازندران افزود: طرح های جنگلداری کشور برای جذب گردشگر و توریست به سمت و سوی طبیعت گردی و گردشگری سوق داده شود.
فلاح با اشاره به برگزاری همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری در استان،گفت: توسعه گردشگری باید در اولویت سرمایه گذاری در استان قرار گیرد.
وی با بیان اینکه تورهای گردشگری باید در استان راه اندازی شود، افزود: هنوز رونق گردشگری در مازندران به وجود نیامده است که باید در این خصوص تصمیم جدی صورت گیرد.
استاندار مارندران با بیان اینکه بخش خصوصی باید به قطب توسعه اقتصادی استان تبدیل شود، افزود: از محل صندوق توسعه ملی به سرمایه گذاران بخش خصوصی تسهیلات ارزان قیمت پرداخت می شود.
در این نشست مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران از آغاز گردشگری دریایی از تیرماه امسال در استان خبر داد.
دلاور بزرگ نیا گفت : استان مازندران سه بندر فعال دارد و در حال حاضر تردد در هر سه بندر جریان دارد.
وی افزود: در حال حاضر حدود 20 پروژه در حوزه گردشگری با پیشرفت فیزیکی 30 درصدی در استان داریم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران افزود: اگر اماکن گردشگری مازندران برای گردشگران اروپایی معرفی شود می تواند مقصد سفر نخست گردشگران اروپایی در استان باشد.ک/1
6097
12/01/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]