تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):از كسانى مباش كه بى‏عمل، به آخرت اميد دارند... از گناه باز مى‏دارند، اما خود باز ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819409033




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چه افرادی در معرض ابتلا به مشکلات کلیوی هستند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چه افرادی در معرض ابتلا به مشکلات کلیوی هستند
کد خبر: ۴۸۶۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۶ - 31 March 2015


یک فوق تخصص ارولوژی به تشریح دلایل ابتلا به مشکلات و نارسایی کلیوی پرداخت و گفت: داروها در کلیه، کبد یا هر دو متابولیزه می‌شوند، اما مهمترین داروهایی که به کلیه صدمه می‌زنند مسکن‌ها و آنتی‌بیوتیک‌های نابه‌جا هستند.

به گزارش فارس، علیرضا قدیان در حاشیه همایش روز جهانی صرع در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس درباره داروهای روانپزشکی که در کلیه متابولیزه می‌شوند، اظهار داشت: مهمترین داروهایی که به کلیه صدمه می‌زنند مسکن‌ها هستند. داروهای بعدی به تناسب در کلیه، کبد یا هر دو متابولیزه می‌شوند، اما بیشترین صدمه را مصرف آنتی‌بیوتیک‌های نابجا و مسکن‌ها به کلیه وارد می‌آورند.

وی با بیان اهمیت رژیم غذایی در پیشگیری و درمان بیماری‌های کلیه گفت: رعایت رژیم کم نمک در پیشگیری از بیماری کلیوی مؤثر است. همچنین کاهش مصرف گوشت قرمز و حبوبات که اسید اوریک را بالا می‌برند و البته نوشیدن مقدار مناسب آب نقش مؤثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری کلیه دارد هر چند که مبتلایان به نارسایی کلیوی نباید زیاد آب بنوشند.

قدیان افزود: همچنین مصرف لبنیات در حد معمول اشکالی ندارد، اما افرادی که قرص‌های مکمل می‌خورند بیشتر در معرض ابتلا به مشکلات کلیوی هستند.

این فوق تخصص ارولوژی، اظهار داشت: نارسایی‌ کلیه طیف سنی گسترده‌ای را در بر می‌گیرد و ممکن است از کودکی تا کهنسالی ایجاد شود اما معمولا رنج سنینی که به دیابت و فشار خون مبتلا می‌شوند بیشتر مستعد ابتلا به نارسایی کلیوی هستند زیرا شایع‌ترین علت نارسایی کلیه دیابت و فشارخون است.

وی افزود: شیوع دیابت و فشار خون در دو جنس برابر است اما نوعی فشار خون با جنسیت ارتباط دارد و در زنان بیشتر از مردان است.

این فوق تخصص ارولوژی خاطر نشان کرد: وقتی سیاست‌های وزارت بهداشت و مجموعه‌هایی که در پیشگیری از بروز بیماری‌ها دخیل هستند مؤثر باشد بیماری‌ها نیز کاهش می‌یابند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن