واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: راهپیمایی فلسطینیان در سالگرد روز زمین تهران - ایرنا - فلسطینیان امروز (دوشنبه) سی و نهمین سالگرد "روز زمین" را در شرایطی که توطئه های رژیم صهیونیستی برای مصادره سرزمین ها و تنگ کردن حلقه محاصره آنها را همچنان ادامه می دهد، راهپیمایی های جداگانه ای در مناطق الجلیل و نقب در شمال و جنوب فلسطین برگزار می کنند.
به گزارش روزنامه اردنی الغد، مردم فلسطین با برگزاری راهپیمایی در سی و نهمین سالگرد روز زمین در سرزمین های اشغالی 1948 حامل این پیام به حکام رژیم صهیونیستی هستند که آنها هرگز در برابر توطئه های تبعیض نژادی این رژیم سکوت نخواهند کرد.
فلسطینیان ساکن مناطق اشغالی هر ساله با برپایی راهپیمایی، سالگرد روز زمین و اشغالی سرزمینشان را احیا می کنند.
مردم فلسطین این روز در سال 1976 با برپایی اولین اعتصاب سراسری خود از سال 1948 ، در اعتراض به تصمیم رژیم صهیونیستی به مصادره بخش های گسترده ای از زمین های کشاورزی منطقه البطوف در روستاهای سخنین، عرابه و دیرحنا که بعدها به روستاهای مثلث معروف شدند، این روز را روز زمین نامیدند .
رژیم صهیونیستی در اولین روزهای اشغال این مناطق، اقدام به مصادره اراضی فلسطینی نشین کرد. در سرزمینهای اشغالی این روز "روز نکبت" نامیده می شود.
در سال 1948 اشغالگران بیش از 95 درصد از اراضی فلسطینیان را مصادره کرد.
بر اساس آخرین برآوردها، تنها سه درصد از اراضی اشغال شده در سال 1948 در مالکیت فلسطینیان باقی مانده است .
روز زمین آغاز مبارزه فلسطینیان با رژیم صهیونیستی است که پس از روز نکبت ( اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی) آغاز و تاکنون در سخت ترین شرایط ادامه داشته است .
در سال 1975 کمیته دفاع از زمین با حضور شخصیت های فلسطینی تشکیل شد و تصمیم به اعتصاب سراسری در این روز را گرفت.
نظامیان رژیم صهیونیستی در روز 30 ماه مارس سال 1976 تظاهرات فلسطینی ها را در مناطق الجلیل و المثلث که در اعتراض به سیاست مصادره اراضی عربی برگزار شده بود، سرکوب کردند. در این حادثه شش فلسطینی ساکن مناطق مذکور از جمله روستای عرابه از توابع شهر الطیبه به شهادت رسیدند.
روزنامه الغد افزود که مردم فلسطین امروز نیز با برپایی راهپیمایی چند کیلومتری بر مزار شهدا در شهرها و روستاهای فلسطینی به ویژه روستای البطوف حاضر می شوند.
این راهپیمایی از شهر سخنین به سمت روستای عرابه تا مقبره شهدا با حضور هزاران فلسطینی به سمت روستای دیر حنا محل برگزاری جشنواره مرکزی تا بعد ازظهر ادامه می یابد.
همچنین یک جشنواره دیگر در یکی از شهرک های صحرای نقب با حضور هیات های مختلف مناطق اشغالی در سال 48 برای بیان همبستگی و وحدت ملی فلسطینیان و مقابله با توطئه رژیم صهیونیستی جهت مصادره هزاران کیلومتر از سرزمین های فلسطینی و ویران کردن بیش از 30 روستا توسط این رژیم و محکومیت آوارگی بیش از 40 هزار فلسطینی و محاصره روستاهای آنها که فاقد امکانات حیاتی است، برگزار می شود.
در چهار روز گذشته روستاهای فلسطینی در 100 کیلومتری قدس که در اشغال رژیم صهیونیستی هستند، شاهد برگزاری راهپیماییهایی بود .
مهم ترین مراسم روز زمین ظهر امروز در شهر سخنین در شمال فلسطین اشغالی برگزار می شود. این شهر یکی از کانون هایی بود که جرقه اولین تظاهرات 34 سال پیش فلسطینیان در آن بر زده شد.
راهپیمایی فلسطینیها در این شهر در برابر یادمان شهدای روز زمین پایان می یابد.
مراسمی هم در روستای العراقیب در نقب برگزار می شود. این روستا به همراه 45 روستای دیگر در نقب از سوی اسرائیل به رسمیت شناخته نمی شود، بنابر این رژیم صهیونیستی در صدد تخریب همه این روستاها و اسکان دادن ساکنان آنها در هشت مجتمع مسکونی است. این در حالی است که روستاهای یاد شده حتی قبل از اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی وجود داشته اند.
از کل 220 هزار فلسطینی که در نقب زندگی می کنند، 80 هزار نفر ساکن روستاهای یاد شده اند.
مراسم روز زمین علاوه بر گرامیداشت شهدای این روز، برای اعتراض به سیاست های تبعیض نژادی و نژادپرستی اسرائیل علیه فلسطینی های این مناطق برگزار می شود. در واقع اعتراض فلسطینی ها فقط به مصادره اراضی آنها از سوی رژیم صهیونیستی نیست، بلکه آنها سیاست مصادره هویت عربی و تاریخ خود را نیز محکوم می کنند.
اکنون یک میلیون و 250 هزار فلسطینی در سرزمین های اشغالی 1948 در حالی زندگی می کنند که انواع تبعیض در همه امور زندگی علیه آنان اعمال می شود.
روستای مجد الکروم در الجلیل یکی از روستاهای فلسطینی نشین است که 53 درصد خاک آن برای احداث یک شهرک یهودی نشین مصادره شد و از 20 سال پیش تا کنون رژیم صهیونیستی هیچ مجوزی برای توسعه این روستا صادر نکرده است. به همین دلیل بسیاری از ساکنان روستا به دلیل افزایش جمعیت و گسترش خانواده های خود، منازلی را بدون مجوز احداث کرده اند.
هم اکنون 400 واحد مسکونی این روستا با خطر تخریب مواجه هستند. از این گذشته رژیم صهیونیستی نه تنها اجازه احداث هیچ مجتمع مسکونی عربی را از زمان اشغال فلسطین در سال 1948 تاکنون نداده، بلکه بیش از 15 قانون برای مصادره اراضی عربی تصویب کرده است.
رژیم صهیونیستی فقط سه درصد سرزمین های اشغالی 1948 را برای فلسطینی های ساکن این سرزمین ها باقی گذاشته و بیش از 40 هزار واحد مسکونی فلسطینی ها در الجلیل، مثلث و نقب با خطر تخریب مواجه است .
هدف رژیم صهیونیستی از این تخریب های مداوم، محدود و محصور کردن فلسطینی ها در مناطق کوچک جدا از هم است تا رشته های ارتباطی جامعه فلسطینی در داخل سرزمین های اشغالی 1948 را به طور کامل قطع کند.
رژیم صهیونیستی بر همین اساس می کوشد حتی ساختمان هایی را ویران کند که پیش از اشغال فلسطین بنا شده بود.
رژیم صهیونیستی قوانین زیادی را تصویب کرده که اعراب را از برگزاری مراسم سالروز اشغال فلسطین توسط صهیونیست ها، محروم می کند.
خاورم** 1453**1651
10/01/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]