تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه قرآن ظاهرش زيباست و باطنش عميق، عجايبش پايان ندارد، اسرار نهفته آن پايان نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849816482




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وظیفه جوانان در قبال شکاف نسلی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: وظیفه جوانان در قبال شکاف نسلی
کد خبر: ۴۸۶۰۵۸
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۴ - 27 March 2015


کارشناس ارشد روان‌شناسی بالینی گفت: شکاف نسلی یکی از موضوعاتی است که جوانان برای کاهش آن می‌توانند اقداماتی انجام دهند و یکی از این راهکارها خوب گوش دادن و پیدا کردن موضوعات مشترک برای گفت و گوست.

به گزارش ایسنا، سعید بی‌نیاز گفت: با پدر و مادر خود حرف بزنید.حتی اگر پدرتان برایتان سخنرانی می‌کند و مادرتان از زندگی شبکه‌ای چیزی نمیداند، با آن‌ها صحبت کنید. گفت‌وگو به هر نحوی از دیوار بلند سکوت بهتر است. برای اینکه گفتوگویتان به‌ قاعده باشد باید مهارت‌های ارتباط با دیگران را بلد باشید. این مهارت‌ها وقتی که طرف مقابل از نسل قبل باشد، سخت‌تر و سخت‌تر است.

به دنبال حرف مشترک بگردید!

وی تاکید کرد: یکی از اصول گفت‌وگوی به‌قاعده این است که هیچکدام از طرفین حوصله اش سر نرود. اگر می‌خواهید همینجوری با نسل قبلتان مراوده‌ای کرده باشید، موضوعی پیدا کنید که برای نسل قبلی هم دغدغه باشد. چنین موضوعاتی فراوان است. از وضعیت تیم ملی فوتبال بگیر تا گران شدن دلار و سکه می‌تواند برای هر دو نسل دغدغه باشد.

این روانشناس اضافه کرد: فقط یادتان باشد اگر طرف مقابل شروع به تعریف کردن از روزگار جوانی خود کرد باید تحمل کنید. پیدا کردن حرف مشترک و گفت و گو درباره آن احتمالا بهترین راه‌ حلی است که می‌توان برای حرف زدن با نسل قبل ارائه داد. در ضمن، تحقیقات بومی نشان می‌دهد در حوزه عمومی (یعنی چیزهایی که منافع عمومی را تامین می‌کند و ارزش‌هایی مثل آزادی، عدالت و دانش) اصلا بین دو نسل شکافی وجود ندارد و مسئله در مورد حوزه خصوصی مثل نحوه پوشش، علایق شخصی است.

همدل باشید

وی تاکید کرد: برای یک گفت‌وگوی به‌قاعده دومین اصل این است که بتوانید خودتان را جای طرف مقابل‌تان بگذارید؛ یعنی همان مهارت همدلی. اما وقتی که دو نسل در حال گفت‌وگو هستند، همدلی واقعا‌ سخت‌تر می‌شود. نسل قبل تجربه بیشتری دارد، جور دیگری به دنیا نگاه می‌کند، دغدغه‌هایش چیز دیگری است، بحران‌های عاطفی‌اش از جنس دیگری هستند و مهم‌تر از همه، فکر می‌کند که نسل جدید به خاطر تجربه کمترش از درک بعضی مسایل عاجز است. اما شما میت‌وانید با یک گفت‌وگوی همدلانه این فرض را بریزید به هم؛ یعنی جوری در مورد حرف‌های نسل قبل‌تان اظهار نظر کنید که او متوجه شود لااقل تا حدی توانسته‌اید حرفش را بفهمید.

وی افزود: برای این کار لازم است وقتی نسل قبلی دارد در مورد یک چیز عاطفی حرف میزند، مثلا دارد از مرگ پدرش می‌گوید، شما هم سوال‌های عاطفی کنید. مثلا این که «خیلی اذیت شدی، نه؟» و وقتی حرف‌های منطقی وسط بود، مثلا پدرتان داشت در مورد شرایط سیاسی در اول انقلاب تحلیل‌هایش را ارائه می‌داد، شما هم سوال‌های خردمندانه کنید.

گوش کنید

این روانشناس در ادامه گفت: اگر می‌خواهید گفت‌وگو با نسل قبل ادامه پیدا کند، باید به او ثابت کنید که حرف‌هایش فقط یک سری موج صوتی نیستند که از این گوش شنیده و از گوش دیگر خارج می‌شود. حتی اگر دارید واقعا به حرف‌های نسل قبل‌تان گوش می‌دهید اما ساکت مانده‌اید، راه‌حل خوبی را انتخاب نکرده‌اید. گوش دادن فعال یعنی اینکه شما با یک سری کلمه و حرکت بدنی نشان بدهید که دارید گوش می‌دهید. این ژست‌های بدنی از حرکات سر به شیوه مصاحبه‌کننده‌های تلویزیونی را شامل می‌شود تا برقرار کردن رابطه چشمی یعنی مستقیم توی چشم طرف نگاه کردن. کلمه‌های بازخوردی هم نشان می‌دهد که شما دارید فعالانه گوش می‌دهید، کلمه‌هایی مثل «تا اونجایی که من فهمیدم شما می‌گین ...». گوش دادن به حرف‌های نسل قبل خیلی سخت است. هر لحظه ممکن است به دام کسالت یا جسارت بیفتید.

خردمند باشید

بی‌نیاز در پایان مطلب خود در مجله سپیده دانایی اظهارکرد: گاهی اوقات لازم است آدم از شرایط سن خودش بیرون بیاید و به این فکر کند که مثلا 20 سال دیگر چه دغدغه‌هایی دارد، چه مسئولیت‌هایی دارد و دنیا را چطور نگاه می‌کند. این نگاه سالمندانه به زندگی هم مفهوم زندگی را در سرتان زیر و رو می‌کند و هم باعث می‌شود که حرف‌های نسل قبل‌تان را بهتر بفهمید.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن