تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):غذا خوردن نزد مصيبت‏زدگان و با خرج آنان، از رفتارهاى جاهليت است و سنّت پيامبر صلى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868706814




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

-استقرار ساختار جدید تامین اجتماعی در سال ۹۴


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد استقرار ساختار جدید تامین اجتماعی در سال ۹۴ مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت:‌ در سال ۹۴ ساختار جدید سازمان تامین اجتماعی مستقر خواهد شد.
 

سیدتقی نوربخش ضمن تبریک فرارسیدن بهار طبیعت و سال 1394 به تمامی مردم ایران به ویژه بیمه شدگان، مستمری بگیران، کارفرمایان و کارکنان سازمان تامین اجتماعی، تقارن این بهار با ایام فاطمیه را تسلیت گفت.

وی بهترین ملاک برای ارزیابی فعالیت های سازمان تامین اجتمای در سال 93 را پارامترهای نامگذاری این سال به نام سال "فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی" از سوی مقام معظم رهبری برشمرد و افزود: این سازمان در سال 93 به مهمترین تولید خودش یعنی ایجاد امنیت اجتماعی نایل شد و ملاک این موضوع ارزیابی​های مختلف مسئولان قوای سه گانه از عملکرد این سازمان در سال 93 است.

نوربخش احیای مجدد معاونت فرهنگی و اجتماعی، انتشار نشریات مختلف و تولیدات فرهنگی، برگزاری جلسات و همایش های متعدد فرهنگی، برقراری تعاملات سازنده با شرکای اجتماعی و راه اندازی تورهای سیاحتی و زیارتی برای بیمه شدگان و مستمری بگیران را از مهم ترین اقدامات فرهنگی سازمان تامین اجتماعی در سال گذشته عنوان کرد و گفت: در زمینه تحول نظام سلامت کشور به عنوان مهم ترین راهبرد دولت تدبیر و امید نیز این سازمان به عنوان مهم ترین تامین کننده منابع بخش درمان کشور بیش ترین مساعدت و همکاری را در این راه انجام داد که در نهایت این موضوع منجر به کاهش پرداخت از جیب مردم شد و این پرداختی ها از بیش از 50 درصد به کمتر از 6 درصد کاهش یافت.

رئیس سازمان تامین اجتماعی گفت: درمان هزینه های بیماری های سرطانی و مزمن که به اذعان وزیر بهداشت دولت دهم به بالای 7 درصد رسیده بود به کمتر از یک درصد در دولت تدبیر و امید تقلیل پیدا کرد.

نوربخش وضعیت معیشتی و درمانی بیمه شدگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی در سال 93 را مطلوب تر از سال 92 دانست و تصریح کرد: در سال 93 میزان مستمری ها بنا به پیشنهاد این سازمان بیش از تورم واقعی سال که 15.8 درصد اعلام شده بود، به میزان 25 درصد افزایش یافت.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: جای شک و تردید نیست که علیرغم این افزایش مستمری ها، به دلیل انباشت مشکلات قبلی مستمری بگیران و بیمه شدگان، این سازمان گام بزرگی در این رابطه برداشته است که انشالله این حرکت ها تدوام داشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: علیرغم تحریم های ظالمانه که به دلیل ایستادگی ملت ایران برای حفظ عزت ملی و اعتقادات دینی به اقتصاد کشور وارد شد و کاهش 50 میلیارد دلاری از منابع کشور به جهت کاهش قیمت نفت را در برداشت اما با همت دولت تدبیر و امید، تورم در سال 93 کاهش پیداکرد و با وجود تاثیرگرفتن منابع این سازمان از و ضعیت اقتصادی کشور و علیرغم همه این مشکلات، مستمری ها بدون حتی یک روز تاخیر پرداخت شد.

نوربخش اضافه کرد: عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران مانند سال گذشته در بهمن پرداخت شد و همچنین پرداخت به موسسات طرف قرارداد بر اساس شرایط قانونی حاکم بر روابط این سازمان با موسسات طرف قرارداد به عنوان یک راهبرد اصلی این سازمان تا پایان آذر پرداخت شد که این امر منجر به افزایش اعتبار دفترچه های درمانی و کرامت بیمه شدگان شده است.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در بخش دیگری از پیام نوروزی خود پاکدستی و سلامت اقتصادی در واحدها و بنگاه های اقتصادی این سازمان را مهمترین راهبرد اقتصادی این سازمان عنوان کرد و گفت: علیرغم همه مشکلاتی که در بخش سرمایه گذاری و بازار بورس در سال 93 وجود داشت این مژده را به بیمه شدگان می دهم که در راستای حفظ ذخایر بیمه شدگان، این سازمان بیشترین بهره وری را داشته است و در جهت صیانت از اموال این سازمان و ورود به پرونده های حقوقی که از سال های قبل این موضوع در این سازمان مطرح بود در ماه های پایانی سال تعیین تکلیف شد و بعضاً بسیاری از این اموال با مساعدت قوه قضاییه به این سازمان برگشت داده شد که همه این دستاوردها با تلاش مجاهدانه کارکنان سازمان تامین اجتماعی تحقق گرفت.

نوربخش در ادامه این پیام نوروزی اضافه کرد: در سال 93 برنامه راهبردی این سازمان تدوین شد و در آخرین روزهای همین سال بودجه سال 94 نیز به تصویب هیئت امنای این سازمان رسید بنابراین در سال 94 این سازمان بر خلاف سال های قبل هم دارای یک برنامه راهبردی و استراتژیک و هم بودجه مصوب خواهد بود.

وی افزود: در سال 94 ساختار جدید سازمان تامین اجتماعی که از قبل کار کارشناسی آن انجام شده مستقر خواهد شد که امیدوارم با تلاش مضاعف همکاران این سازمان در بخش های مختلف بیمه ای، درمانی و اقتصادی شاهد خلق حماسه دیگر از سوی کارکنان این سازمان باشیم.

در پایان این پیام نوروزی نوربخش از درک عمیق پرسنل سازمان تامین اجتماعی از مشکلات اقتصادی کشور و مشکلات معیشتی و درمانی بیمه شدگان و مستمری بگیران و حرکت مجاهدانه آنان برای انجام تعهدات این سازمان تا حد ممکن و بدون تحمیل هزینه مالی برای دولت تقدیر کرد و سالی توام با توفیق، سلامت و سعادت برای تمامی کارکنان این سازمان، بیمه شدگان، مستمری بگیران، کارفرمایان و خانواده های آنان برای سال جدید آرزو کرد. (تسنیم)


 


شنبه 1 فروردین 1394 ساعت 13:31





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن