تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خدا داناست به هر رازى كه مردم در دل نهان داشته اند، و به نجواى آهسته رازگويان و به هر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819247298




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دونهاد مهم در اجتماعی کردن افراد!


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: یک جامعه‌شناس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
دونهاد مهم در اجتماعی کردن افراد!
یک جامعه‌شناس گفت: در دورانی از زندگی فرد مجبور به دوباره اجتماعی شدن می‌شود به عبارت دیگر ناچار به تغییر در رفتار و یادگیری بعضی از هنجارها می‌شود.
امان‌الله قرائی مقدم جامعه‌شناس و آسیب شناس اجتماعی در گفتگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران  با بیان اینکه مهارت‌های اجتماعی غالبا از طریق خانواده به افراد آموزش پیدا می‌کند اظهار کرد: دو نهاد مهم در اجتماعی کردن افراد تأثیرگذار هستند نخست خانواده است که آموزش‌های آن تا زمان به بلوغ رسیدن فرد به طول می‌انجامد و سپس مدرسه است که وظیفه خانواده را ادامه خواهد داد. 
وی ادامه داد: یکی از وظایف مدرسه اجتماعی کردن نوجوانان است که این کار را از طریق کتاب‌های درسی، آموزشی مهارت‌ها، ارزش‌ها و رفتارها به آنها انجام می‌دهد. 


تبریزی با بیان اینکه اجتماعی کردن کودک و به رنگ جامعه درآوردن مهارت‌ها و رفتارهای او از لحظه‌ تولد آغاز می‌شود تصریح کرد: این مهارت‌ها اعم از دین آموزی، آداب غذا خوردن، نحوه سخن گفتن و رعایت سایر هنجارها است که خانواده نقش مهمی در یادگیری این آموزه‌ها دارد. 


وی افزود: جامعه نیز مهارت‌های اجتماعی را به فرد آموزش می‌دهد و همیشه فرد را در چنگال خود نگه می‌دارد و لحظه‌ای از خود رها نمی‌کند به عبارت دیگر جامعه شخص را از گهواره تا گور سوسیالیزشین یا اجتماعی می‌کند. 
تبریزی عنوان کرد: هنگامی که یک فرد خارجی وارد ایران می‌شود جامعه‌پذیر است درحالی که شخصی که در این کشور زندگی می‌کند اجتماعی‌پذیر است به این معنا با فرهنگ این جامعه آشنایی دارد و آن را یاد گرفته است. اما در دورانی از زندگی فرد مجبور به ریسوسیالیزیشن یا دوباره اجتماعی شدن می‌شود به عبارت دیگر در زندگی او تغییری حاصل نشده و مجبور می‌شود یکسری از رفتارها و هنجارها را یاد بگیرد مانند زمانی که وارد مدرسه می‌شود یا هنگامی که ازدواج می‌کند. 


این جامعه‌شناس در پایان گفت: در طول زندگی فرد مرتبا درحال بازآموزی رفتار مناسب و اجتماعی شدن است که جامعه او را مجبور به یادگیری می‌کند و اگر فرا نگیرد او را به عنوان مجنون و دیوانه مطرح می‌سازد زیرا این شخص قاعده‌های رفتاری را بلد نیست. 


انتهای پیام/



اخبار مرتبط

نقدپذیری و نقدگویی اساس توسعه‌یافتگی در جوامع
تقارن نداشتن تحصیلات شغلی دل‌زدگی از شغل را به همراه دارد




۲۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن