تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): کسی که از چیزی طرفداری مصرّانه و نابجا کند یا اینکه از جانب دیگران به نفع او طرفداری ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835831425




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شوخی ناخوشایند خارجی‌ها با ایران |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شوخی ناخوشایند خارجی‌ها با ایران
بهمن نامورمطلق گفت: یکی از مشکلات جدی در ایران که کمتر کشوری با آن مواجه است، تغییر مداوم مدیران بوده و این اتفاق برای ما ناخوشایند است، بطوریکه دیگر کشورهای عضو در نشست سالانه شورای جهانی صنایع دستی به شوخی آن را مطرح می‌کردند.
کد خبر: ۴۸۴۳۹۹
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۹ - 17 March 2015


بهمن نامورمطلق گفت: یکی از مشکلات جدی در ایران که کمتر کشوری با آن مواجه است، تغییر مداوم مدیران بوده و این اتفاق برای ما ناخوشایند است، بطوریکه دیگر کشورهای عضو در نشست سالانه شورای جهانی صنایع دستی به شوخی آن را مطرح می‌کردند.

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری در گفت‌وگو با ایسنا درباره دستاوردهای سفرش به هند و ترکیه بیان کرد: چند دستور جلسه در این سفر داشتیم. یکی از آنها تدوین دانشنامه صنایع‌دستی غرب آسیا بود که به ایران سپرده شد و احتمالا در دو جلد گردآوری می‌شود.

او با بیان اینکه کشورهایی از قبیل سوریه، عمان، کویت، عربستان، اردن و یمن در غرب آسیا قرار می‌گیرند، گفت: این کشورها دانشنامه صنایع دستی‌شان را برایمان می‌فرستند تا زیر نظر ایران تدوین شود.

دو نمایشگاه ویژه همزمان با نمایشگاه 20 خردادماه

معاون صنایع دستی ادامه داد: قرار است همزمان با نمایشگاه بین‌المللی صنایع‌دستی 20 خردادماه در سال آینده، نمایشگاه ویژه غرب آسیا هم برگزار شود. هر ساله ما از کشورهای خارجی دیگر هم برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی خرداد ماه دعوت می‌کنیم، اما امسال دو نمایشگاه ویژه داریم و از کشورهای عضو اکو و کشورهای غرب آسیا در این دو نمایشگاه دعوت می‌کنیم تا در پیست رقابت‌های جدی قرار بگیریم.

نامور مطلق افزود: در حال حاضر چین، هند، مالزی و استرالیا در آسیا بسیار فعال هستند و متاسفانه ایران جایگاه خودش را در سال‌های گذشته در نفوذ و سهم کشورهای آسیایی از دست داده است و به خاطر عدم حضور یا حضور بد در این حوزه، به روی ایران کمتر حساب می‌شده و هنوز هم این تردید کماکان وجود دارد.

اتفاقی که برای صنایع دستی گران تمام شد

او اضافه کرد: برای مثال در دولت قبل از ایران برای حضور در این نشست دعوت شد، اما مسئولان این حوزه دو روز مانده به شروع آن، اعلام کردند که ایران آمادگی حضور ندارد و این اتفاق برای صنایع دستی گران تمام شد. امسال هم با اکراه پذیرفتند که اجلاس 2016 در ایران برگزار شود که این وضعیت خوشایندی نیست.

معاون صنایع دستی با بیان اینکه مدیریت در صحنه جهانی و آسیایی را بد پیش بردیم اظهار کرد: متاسفانه هزینه عضویت در چنین نشست‌هایی را پرداخت می‌کنیم، اما از امتیازات آن استفاده نمی‌کنیم. ما سعی می‌کنیم حضور حقوقی و حقیقی پررنگی داشته باشیم؛ زیرا ایران در این اجلاس آسیایی هیچ عضو حقیقی ندارد، در حالی که هند سه عضو، مالزی دو عضو و کشورهای نپال، ژاپن و استرالیا هر کدام عضو حقیقی در این نشست دارند.

او افزود: عضویت من هم به دلیل جایگاه حقوقی‌ام است و بعد از مطالعه رزومه‌ام، من را به عنوان مدیر غرب آسیا پذیرفتن البته این مدیریت با عمان مشترک است.

قهرمان از دست دادن فرصت‌ها هستیم

رییس غرب آسیا در شورای جهانی صنایع‌دستی گفت: ما قهرمان از دست دادن فرصت‌ها در سازمان‌های بین‌المللی بودیم و امیدواریم بعد از این با سیاست مناسب خارجی و با تدبیر بیشتر، این جایگاه را برگردانیم. یکی از مشکلات جدی در ایران که کمتر کشوری با آن مواجه است تغییر مداوم مدیران بوده که این اتفاق برای ما ناخوشایند بود و اعضای دیگر در این نشست به شوخی آن را مطرح می‌کردند و می‌گفتند "مشخص نیست در سال 2016 با شما گفتگو کنیم؟!"

حیثیت ایران را لکه دار کردند

نامور مطلق تصریح کرد: مشکل دیگر ما در ایران این است که تصمیمات به افراد مربوط می‌شود. برای مثال مدیری در ایران برنامه‌ای را مشخص می‌کند و مدیر دیگری این حق را به خودش می‌دهد که برنامه قبل را لغو کند. در زمان ریاست بقایی در سازمان میراث فرهنگی برنامه‌ای که از پیش مشخص و برایش هزینه شده بود را لغو و به راحتی حیثیت ایران را در نشست جهانی صنایع دستی لکه دار کردند.

معاون صنایع دستی با بیان اینکه سیاست‌ها باید بر افراد اولویت داشته باشند، گفت: باید تصمیم‌ها با تغییرات مدیران پابرجا بمانند تا اعتمادسازی شود. امیدواریم بتوانیم میزبان خوب و شایسته‌ای در حد و اندازه کشورمان باشیم و بتوانیم این اعتماد را دوباره برگردانیم. نقشه‌های بسیاری برای وضعیت بین‌المللی خودمان داریم که امیدواریم بتوانیم این نقشه‌ها را اجرایی کنیم.

او همچنین در پاسخ به اینکه ایران هنوز دانشنامه‌ای برای صنایع دستی خودش تدوین نکرده، پس چطور می‌تواند دانشنامه صنایع دستی غرب آسیا را تدوین کند؟ اظهار کرد: فرآیندی تعریف شده است تا هر کشوری برای خودش اطلاعات گردآوری و برای ما ارسال کند و من با ویرایش اطلاعات، آن را به بخش آسیایی ارسال کنم. یکی از مشکلاتی که ما با آن مواجه هستیم و سعی کردیم آن را عقب بیاندازیم که متاسفانه نپذیرفتند، این بود که کشورهایی مانند هند، عمان و مالزی این اطلاعات را آماده کرده‌اند اما ما هنوز نتوانستیم چنین کاری را انجام دهیم تا آن را پایه و اساس قرار دهیم.

دو وظیفه مهم صنایع‌دستی

نامور مطلق با بیان اینکه باید دو وظیفه مهم را همزمان انجام دهیم، تصریح کرد: یکی مدیریت بخش داخلی برای تهیه و تنظیم دانشنامه ایرانی که تاکنون نداشتیم به ویژه اینکه باید این دانشنامه تا سال 2016 آماده شود و دیگری مدیریت بخش آسیایی است. خوشبختانه اساتیدی داریم که کتاب‌های گوناگونی در این حوزه نوشته‌اند و ما باید از آنها دعوت کنیم تا این کتاب‌ها را به صورت دانش‌نامه با ویرایش اول برای ما تعریف کنند و این کار پایه دانش‌نامه ایرانی شود.

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری همچنین درباره سفرش به ترکیه بیان کرد: به دعوت نمایشگاه بین‌المللی طلا و جواهرات در استانبول به ترکیه رفتم. متاسفانه در این زمینه چند مشکل اساسی داریم و ترکیه تا امروز نزدیک به 8 میلیارد دلار از طریق طلا و جواهر برای کشورش ارزآوری می‌کند که این رقم بسیار خوبی است. متاسفانه ما نه تنها تولیدکننده خوبی نیستیم، بلکه یکی از واردکننده‌های طلای دنیا به ویژه از ترکیه هستیم.

سودی که ترکیه از ایران می‌برد

رییس غرب آسیا در شورای جهانی صنایع دستی ادامه داد: حضور من در ترکیه برای بررسی این وضعیت بود و با بازدیدی که از شهرک طلای این کشور داشتم و همچنین با گفت‌وگو با اتحادیه طلا و جواهرات آنان، گزارشی را تهیه کردم تا در سازمان میراث فرهنگی مطرح شود و ببینیم چه باید کرد. متاسفانه خلاءهای زیادی در حوزه طلا و جواهر داریم و یکی از اقداماتی که ما برای رفع آن انجام دادیم، راه‌اندازی شورای عالی گوهر بوده است.

او اضافه کرد: ترکیه دارد گوی سبقت را حتی از ایتالیا هم می‌رباید و ایران وضعیت مناسبی ندارد که یکی از دلایل آن نامشخص بودن جایگاه تشکیلاتی طلا و جواهر در ایران است. طلا و جواهرات بین صنایع دستی و وزارت صنعت و معدن و تجارت مقداری در حالت تعلیق به سر می‌برد و این برای حوزه‌ی اشتغال‌زایی که دارای هویت فرهنگی است اصلا مناسب نیست.

نامور مطلق اعلام کرد: ترکیه با ارز آوری حدود یک میلیارد دلاری از ایران نزدیک به 200 میلیون دلار به خاطر اُجرت کارهایی که در ترکیه انجام می‌شود از ایران سود می‌برد و متاسفانه این کار اغلب به شکل قاچاق صورت می‌گیرد و تُجار ترک می‌گفتند این جواهرات را از راه‌های مختلف وارد ایران می‌کنیم. خروج ارز برای کشوری که خودش صاحب صنعت جواهر بوده است و شاید جز دو کشور مانند مصر و یونان قابل رقابت با پیشینه ما نباشند مناسب نیست.

شبی که به سختی گذشت

معاون صنایع دستی با اظهار تاسف بیان کرد: یکی از تاجران تُرک به من گفت 25 سال پیش ترکیه 25 سال از طلا و جواهر ایران عقب بود، اما در حال حاضر ما 25 سال از ترکیه عقب افتاده‌ایم. هنگامی که این اظهار دردناک را شنیدم، آن شب را بد خوابیدم. باید دید مسئول این شرایط ناگوار کیست و این مسئله آسیب‌شناسی و حل شود.

معاون صنایع دستی گفت: ما شرمنده هنرمندان‌مان هستیم که می‌توانند کارهای خوبی انجام دهند اما دست آنها را با شرایط سخت و بد کمرگی و مدیریت معیوب برای هدایت آنها بسته‌ایم که در عرض 25 سال فاصله‌ی 50 ساله‌ای با ترکیه پیدا کنیم. بسیاری از تاجران ترکی سود بسیاری از ایران بردند و از آن زندگی‌های آرمانی برای خود ساخته‌اند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن