واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
واکنش به خبر آلودگی آب تهران
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تاکید بر اینکه میتوان به آب 95 درصد از نقاط تهران با پایداری 50 ساله قسم خورد و نمیتوان بیش از 20 واحد نیترات در آن یافت، اظهار کرد: چندین بار از مسوولان محیط زیست دعوت کردیم که برای آزمایش کیفیت بیایند اما خبری نشد.
خبرگزاری ایسنا: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تاکید بر اینکه میتوان به آب 95 درصد از نقاط تهران با پایداری 50 ساله قسم خورد و نمیتوان بیش از 20 واحد نیترات در آن یافت، اظهار کرد: چندین بار از مسوولان محیط زیست دعوت کردیم که برای آزمایش کیفیت بیایند اما خبری نشد.
محمد پرورش با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت باید در مورد کیفیت آب اعلام نظر کند، در مورد سخنان برخی از مسوولان کمیسیون محیط زیست شورای شهر تهران در مورد کیفیت آب گفت: در 95 درصد استان تهران که 8 میلیون و 75 هزار نفر را پوشش میدهد میتوان بهترین آب دنیا را یافت.
وی با اشاره به اینکه هر کس باید در حوزه خود نظر دهد، گفت: در تهران پنج میلیون و 400 هزار مشترک آب و دو میلیون و 800 هزار مشترک فاضلاب داریم. سه میلیون و 800 هزار مشترک آب مربوط به تهران هستند که 800 هزار از این اشتراکها مربوط به غیر مسکونی میشوند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به اینکه 2.5 میلیون مشترک آب زیر 20 مترمکعب ماهانه مصرف دارند، گفت: 500 هزار مشترک بیش از 20 مترمکعب در ماه و 70 هزار مشترک بیش از 30 الی 35 مترمکعب آب مصرف میکنند. لذا با وجود اینکه سرانه آب در تهران بالا است، اما 70 هزار مشترک هستند که بسیار بیش از حد مصرف دارند.
ورود 2.5 مترمکعب در ثانیه آب از ماملو به تهران
پرورش با اشاره به اینکه در حال حاضر 1.5 مترمکعب آب در ثانیه از ماملو به تهران وارد میشود، گفت: در صددیم میزان آب ورودی را به 2.5 مترمکعب برسانیم.
وی با اشاره به اینکه پیش از این قرار نبود آب ماملو به عنوان آب جدید وارد تهران شود، گفت: به خاطر کمآبی مجبور شدیم یکسری خطوط را اجرا کرده تا از آب ماملو برای جبران کمبود منابع استفاده کنیم.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تاکید بر اینکه در حال حاضر تا میدان بهمن کیفیت آب بسیار عالی شده است، گفت: آب تهران از نظر کیفیت وضعیت خوبی دارد. پیش از این چندین بار همراه معاون وزارت بهداشت به صورت سرزده برای بررسی کیفیت آب مراجعه کردیم، لذا خواهشمندم دستگاههای نظارت با توجه به وظایف خود اعمال نظر کنند. به عنوان مثال وزارت بهداشت ناظر کیفیت آب است و محیط زیست در رابطه با فاضلاب رصدهای لازم را انجام میدهد.
پرورش در مورد وضعیت آبی و اعمال مدیریت فشار گفت: سناریوی مدیریت فشار را در تهران روی میز داریم. بسیاری از کارها را از بخش نیروهای مسلح، پارکها و غیره برای بهبود مصرف آغاز کردهایم، اما در حال حاضر فشار را کم نکردیم، بلکه به دلیل افزایش مصرف در آستانه سال نو در مناطقی از تهران مشترکین با کمبود فشار مواجه شدهاند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به اینکه متوسط مصرف آب در حال حاضر 2 میلیون و 640 هزار مترمکعب است، گفت: روز جمعه گذشته مصرف به دو میلیون و 850 مترمکعب برابر با 33 مترمکعب در ثانیه رسید.
بیش از 100 درصد آب تجدیدپذیر برداشت میشود
وی با بیان اینکه برداشت ایمن از آب تجدیدپذیر در دنیا به میزان 20 درصد است، گفت: در جاهایی که وضعیت در مرز خطر است 40 درصد از آب تجدیدپذیر برداشت میشود، اما میزان برداشت در کشورمان 85 درصد است و در برخی استانها بیش از 100 درصد از آبهای تجدیدپذیر برداشت میشود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تاکید بر اینکه نه تنها در بخش شرب بلکه ارزش اقتصادی آب در حوزه کشاورزی هم فراموش شده است، گفت: بسیاری از کشورها زمین کشوری دیگر را اجاره کرده و کاشتهای غیراستراتژیک را در آنجا انجام میدهد.
پرورش با اشاره به اینکه اکنون لازم است ببینیم مدارس، آموزش و پرورش، آموزش عالی، مساجد، حسینیهها، مراکز نظامی و انتظامی، پادگانها و غیره برای کاهش مصرف آب چه کاری انجام دادهاند، گفت: باید به فکر منابع آبی و وضعیت آن در سالهای آتی و بعد از سال 1394 باشیم.
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]