محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843396141
سالی نا مهربان را داشتیم/ تلویزیون احتیاج به یک خانه تکانی اساسی دارد
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: داریوش فرهنگ : سالی نا مهربان را داشتیم/ تلویزیون احتیاج به یک خانه تکانی اساسی دارد خبرگزاری پانا: داریوش فرهنگ بازیگر و کارگردان باسابقه سینما، تلویزیون و تئاتر از اوضاع فعلی هنر راضی نیست.
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ اسفند ساعت 09:55
به گزارش سرویس فرهنگی پانا؛ داریوش فرهنگ بازیگر و کارگردان باسابقه سینما، تلویزیون و تئاتر از اوضاع فعلی هنر راضی نیست. حرفهای بسیار و تحلیلهای هوشمندانه از فضای امروز دارد و اعتماد مدیران به هنرمندان را راهی برای حل این شرایط میداند. با این کارگردان در آخرین روزهای اسفندماه درباره سالی که گذشت و امیدها و آرزوهایش برای سال تازه صحبت کردیم. خواندن این گفت و گوی صریح و صادقانه را از دست ندهید.
سال ۹۳را در مجموع چگونه دیدید؟
داریوش فرهنگ: الان اسفندماه ۹۳ هستیم. یک سال نامهربان، زشت و بیهوده را پشت سر گذاشتیم. نامهربانی در رکود اقتصادی، فرهنگی، جامعه ، روح و روان، لبخند، نشاط، امید ،شعف سالی بد ،گرفتار تحریمها، بی پولی عمومی مردم، بی رونقی اقتصادی، فرهنگی، مرگ و میر های پی در پی دوستان ، سرطان های غیر طبیعی و پشت هم برای همکاران و هموطنانم. در عوض تا دلتان بخواهد اختلاسهای پی در پی میلیاردی در میلیاردی که هیچکدام نه به آن سرطان های عجیب و غریب انجامید که چه هستند از کجا می آیند و چرا انقدر زیاد بود و نه پیگیری این اختلاس ها به جایی رسید که ما اگر هر روز در سال خبر نمیشنیدیم تعجب می کردیم تقریبا دیگر عادت کرده بودیم. فکر نمی کنم هیچ جای جهان به اندازه مردم نجیب و مظلوم ما این همه رنج و دزدی و اختلاس بشنود و باز هم مهربان بماند. در چنین شرایطی چه توقع که از مردم بخواهیم لبخند بزنند؟ امیدوارم سال ۹۴ بارقههای امید سراغ مان بیاید و لبخند های فراموش شده و چشمان پرفروغ مردم دوباره برگردد.
تغییرات مدیریتی که هم در سینما و هم تلویزیون داشتیم چه کمکی به زنده شدن بارقه های امید میکند؟
تغییر و تحولات در کشور ما به شخص خیلی مربوط نمی شود. مدیرها فقط جابجا می شوند اما نگاه چه در وزارت ارشاد چه تلویزیون همان است. تا زمانی که یک خانه تکانی اساسی رخ ندهد اتفاقی نمی افتد. در شرایطی که هم ارشاد هم تلویزیون رنج بی پولی ۳ چهارساله دارد چکار می تواند بکند؟ اگر پولی هم دستش بیاید باید تقاص این چندسال را بدهد یعنی برگردد ترمیم کند و خرابکاری ها را سامان دهد . تا زمانی که استقلال مالی و اجتماعی نباشد با تعویض و تغییر مدیران راه به جایی نمی بریم.
کمکاری شما در تلویزیون هم تحت تاثیر مسایل مدیریتی بود؟
در این سه چهار سال هرچه بگردید هیچ هنرپیشه، کارگردان، صدابردار… سراغ نخواهید داشت که طلبکار نباشد . خیلی ها از جمله خود من کار نمیکنند چون تلویزیون هنوز به طلب های قبلی پاسخی نداده است. برنامه ها هم کیفیتی ندارند. به نظر من هیچ ضرورتی برای حضور ده ها شبکه وجود ندارد وقتی همه تکراری اند. شبکه نمایش یک سریال ده سال پیش را مدتی نشان میدهد و بعد میدهد به شبکه نسیم، آنجا هم یک دوره پخش میشود می رود آی فیلم . همه برنامه ها دست به دست میچرخند چون تلویزیون بی پول است و تولیدی وجود ندارد . کل بودجه تلویزیون در سال مثلا اگر ۱۰۰۰ میلیارد تومان باشد تازه به فرض مثال که این رقم در برابر اختلاسها پشه ای مقابل فیل است، تنها ۶ درصد آن صرف تولید میشود.
قطعا این مساله در فیلمسازی شما هم تاثیر گذاشته است؟
درباره کارگردانی یک مقدار زیادی تعمد شخصی هم دخیل است. من سریال ها و فیلم های سینمایی متعددی ساختم در این بین ۴کار تجاری هم کردم که اصلا از انجام شان پشیمان نیستم ولی اعتراف می کنم فیلم من نبودند. الان دلم می خواهد فیلمی با اندیشه و منش خودم بسازم. سال گذشته کاری که دوست داشتم را پیدا کردم اما چون موتور قصه را ماجراهای ۸۸ روشن می کرد بدون اینکه نگاهی از سر تایید یا تکذیب داشته باشد امکان تولیدش نبود الان روی موضوع دیگری کار می کنم و امیدوارم سال آینده بتوانم به اجرا درآورم.
هنرمندان چطور میتوانند به این نگاه انتقادی پایان دهند؟
خوشبختانه چون جزو شورای مرکزی کانون کارگردانان سینمای ایران هم هستم از علاقه دوستانم به اهداف راهبردی آگاهم. ما هر سال در جلسات هفتگی از زوایای مختلف نکات، معضلات، پیشرفت و دورنگری را بررسی می کنیم تا بشود قدمی برداریم اما وقتی که مسئولان به هنرمندان اعتماد کنند و بدانند هنرمندان از همه محدودیت ها آگاهند فکر نکنند فقط خودشان خط قرمز می شناسند. یک هنرمند از تمام این نمایندگان مجلس که بسیاری ممکن است یک فیلم هم ندیده باشند اما راجع به فیلم اظهار نظر می کنند و برای بودجه تصمیم میگیرند بیشتر اطلاع دارند. آنها قبول کنند امروز پایان تک گویی است و تا اعتماد دو طرفه بین هنرمندان و کارگزاران فرهنگی نباشد هیچ اتفاق فرهنگی رخ نمیدهد. هنرمندان همیشه مورد اعتماد مردم بودند چون این طیف را از خودشان میدانند اما هیچ سینمایی بدون حمایت دولت نمی تواند کار کند.
شما روزی که خانه سینما بازگشایی شد جمله معروفی در رسانه ها ثبت کردید: من قفل این خانه را با کلید روحانی باز میکنم…
آن موقع قضیه کلید آقای روحانی مد بود، ولی ایشان هم یک کلیدش تبدیل به صدها کلید شد چون قفل های خیلی زیادی را باید باز میکرد. امیدوارم با همکارانش و دولتی که دارد تعداد قفل ها را کم کند. قدر مسلم همه قفل ها از بین نخواهد رفت چون نود درصدشان زنگ زده است و با کلید باز نمی شود باید آنها را شکست. یک ده سالی کار داریم تا جبران شود و سر جای معقول برگردیم. بعد از آن باید به بازسازی فکر کنیم. متاسفانه انقدر مساله و مشکل و هزار تو پیش رو داریم که اول بهتر است روی قدم های کوتاه متمرکز شویم، قدم بلند و دورپروازی با شرایط مالی موجود جور در نمیآید و همه چیز در حد شعار باقی میماند. من سیاسی نیستم علاقه ای هم به آن ندارم. کار ما فرهنگ پروری و فرهنگ سازی است، آن هم در سالی که به واسطه رهبری نامگذاری شد. ولی من رونقی ندیدم، چون این رونق وابستگی تفکیک ناپذیری با رونق اقتصادی دارد، اگر این چرخ لنگان اقتصاد به حرکت در بیاید چرخ لنگان فرهنگ هم میچرخد.
بررسی این مسایل در سطح خُرد چگونه کاربردیتر می شود؟
مشکل اصلی تلویزیون و سینما این است که استقلال ندارد چون مجبور است وابسته باشد. نگاه کنید به کشورهای همسایه که در این ۲۰ سال از نظر اجتماعی،اقتصادی و فرهنگ به کجارسیدهاند. حالا خودمان را ببینیم. راه حل همیشه با ترمیم درست نمیشود یک جایی باید جراحی کرد. تلویزیون چگونه می تواند جلوی ماهواره را که در هر خانه همه بیننده سریال ترکیاش هستند بگیرد؟ من در ترکیه فیلم ساختم و میدانم تا ۱۰سال پیش در این عرصه هیچ حرفی برای گفتن نداشته، همین الان هم به ندرت فیلم سینمایی خوب میسازند اما با این سریال ها نه تنها در کل خاور میانه که در چین و ماچین هم تجارت میکنند.
کیفیت خوب یا بدش اصلا برایم مهم نیست این رونق و چرخش اقتصادی هنری است که مطرح میشود. ما برای مقابله با این هجوم فرهنگی و نشان دادن شخصیت و هویت خودمان چه کردیم؟ هنرمندان ما نه تنها کمتر از آنها نیستند بلکه در هر زمینه استانداردند و با شرایط نرمال کار بین المللی میکنند اما مجبورند به کاری تن دهند که در حدشان نیست. من به دلیل تجربه و سابقه ای که در سینما و تلویزیون دارم میتوانم با محبت مدیران فرهنگی کارم را سریعتر انجام دهم که بعد از ۴۸ سال سابقه عجیب هم نیست، اما جوان باانگیزه خلاق تا بخواهد کاری ارائه دهد مانع سر راهش زیاد است. مثلا ۴ سال پیش یک ایده خوب داشته اما چون در تنگناها میماند معلوم نیست آن ایده دیگر قابل بیان باشد یا نه.
فیلمسازان بخش خصوصی چقدر میتوانند به این چرخه لنگان اقتصاد کمک کنند؟
سینما هنر گرانی است که باید بازدهی داشته باشد. تهیه کنندگان خصوصی که با مشقت فیلم می سازند باید یک چشم به فیلم و چشمی به بازگشت سرمایه داشته باشند، اما چون در شرایط فعلی این اتفاق نمی افتد از آن ها هم کاری بر نمیآید. در نتیجه فیلم ها هم همه فضایی از یاس و تلخکامی دارند که این روزها به واژه زشت سیاهنمایی معروف شده. همه چیز ناشی از شرایط است ما عملا بخش خصوصی نداریم هیچ کمپانی فعال سینمایی در کشور نیست. یک عده با مشقت پولی جور میکنند، درصدی هم از فارابی میگیرند و با سختی فیلم میسازند. به نظر من با گدابازی نمیشود فیلم ساخت.
در بین این مباحث بد نیست از حضورتان در پروژه «محمد (ص)» هم بشنویم؟
درباره این کار باید مفصل صحبت کرد. «محمد (ص)» اثری است با ابعاد، بودجه، افراد و نگاهی بینالمللی و از همه اینها مهمتر درباره پیامبر اسلام (ص) است. ساخت این فیلم در برابر این موج وحشیگری و خشونت جهانی بیدلیل نبود. من هم در این کار سهمی داشتم و مشتاقم زمانی دربارهاش حرف بزنم که مردم کار را دیده باشند و همراه ما به درک درستی از این گفت و گو برسند.
کلام آخر؟
بشر به امید زنده است و تنها امید میتواند آن چرخ لنگان را به حرکت در آورد. من هم امید دارم سال آینده بهتر باشد، اگر نه بعضی، از خدا میخواهند درش را ببندند بفروشند و به برج تبدیل کنند. دولت اگر اجازه میداد از این ۳۰۰ سینما ۲۵۰ تا همین الان بسته شده بود. در برخورد اجتماعی با مردم میتوان فهمید آنها رغبتی به تلویزیون و سینما ندارند. این عبارت «پربیننده ترین برنامه فلان شبکه» شوخی است. همه سریال ترکی میبینند ما باید بپذیریم جهان عوض شده، با افکار دیروز نمیتوان امروز را ساخت. مردم توقع صداقت دارند دلشان میخواهد برنامه های سینما و تلویزیون آیینه ای از اجتماع باشد . امیدوارم سال آینده جریان به سمتی برود که همه چیز بهتر از این باشد. محیا رضایی
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
- خانه تکانی دل با یک پلاک
خانه تکانی دل با یک پلاک تهران - ایرنا - اگر در این ایام به فکر خانه تکانی هستید به گرد و خاک های دل خود نیز توجه کنید که در بسیاری موارد دیده هم نمی شود به گزارش خبرگار فرهنگی ایرنا از ابتدای ماه اسفند مردم کم کم خود را برای نوروز آماده می کنند تا با دلی شاد و خاطری با نشاطفرصت خوب اخراج دجال از منزل در خانهتکانی نوروز
ماهواره وصله ناجور منازل فرصت خوب اخراج دجال از منزل در خانهتکانی نوروز وجود ماهواره در منزل و استفاده از آن با رشد معنوی در تضاد است و مسلمانان مؤمن نباید خود را در معرض امواج زیانبار و فاسد این دجال زمانه قرار دهند به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز خانهتکانی یکی ازروایت چند بازیگر زن از خانهتکانی نوروزی: به این سنت علاقهمندیم
در تکاپوی سال نو روایت چند بازیگر زن از خانهتکانی نوروزی به این سنت علاقهمندیم تاریخ انتشار پنج شنبه 14 اسفند 1393 ساعت 17 25 | شماره خبر 1856213703791442523 تعداد بازدید 34 پ پ بازیگران زن مثل دیگر زنان ایرانی در آستانه عید به فکر خانه تکانی میافتادند آنها با توجه به د5 نکته اساسی در خانه تکانی
5 نکته اساسی در خانه تکانی خانه تکانی یکی از آیینهای باستانی ایرانیان است که رعایت نکات اصولی دو چندان اهمیت پیدا میکند دکتر اکبرزاده متخصص ارتوپد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص آسیبهای مخرب فعالیتهای زیاد در خانه تکانی گفت با توجه بهخانه تکانی را سمی نکنید!
خانه تکانی را سمی نکنید توصیه میشود خانواده ها در خانه تکانی از اختلاط مواد شیمیایی مانند جوهرنمک با فرآوردههای سفیدکننده جداً خودداری کنند زیرا بخارها و گاز کلر حاصل از این مخلوط بسیار سمی و خفهکننده است به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران اغلب زنان برای ضدعفونی کردنپايان خانهتكاني منزل و آغاز خانهتكاني دل
پايان خانهتكاني منزل و آغاز خانهتكاني دل فصل بهار مثل واژهاش بسياري از زيباييها شادابي و طراوت را به كوچه خيابان و خانهها وارد ميكند بهار نویسنده زهرا شكوهيطرقي براي ما ايرانيان نويدبخش جشن ملي نوروز است كه از اعياد زيبا پر از روشنايي و عشق است و قدمصدور مجوز فعالیت ۲۲ نگارخانه در سالی که گذشت
صدور مجوز فعالیت ۲۲ نگارخانه در سالی که گذشت شناسهٔ خبر 2518540 یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۰ هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی مجوز ۲۲ نگارخانه جديد تهران در سال ۱۳۹۳ صادر شد و در سالی كه گذشت ۲۰ نگارخانه جديد در تهران فعاليت خود را آغاز كردند به گزارش خبرگزاری مهر در سال ۹۳ مجوز- خانه تکانی نظام بانکی در روزهای حساس پایانی سال
خانه تکانی نظام بانکی در روزهای حساس پایانی سال تهران - ایرنا - نظام بانکی کشور در روزهای اخیر و همزمان با روزهای پایانی سال شاهد انجام تغییرات در بالاترین سطح بود به نحوی که در پایان هفته گذشته مدیران عامل سه بانک به صورت همزمان تغییر کردند به گزارش ایرنا البته گمانه زنی ها برنکته اخلاقی مهم برای خانه تکانی هایمان!!
این روزها همه سخت مشغول کارند دیوارها پنجره ها فرش ها کف و سطوح ظرف های درون کابینت ها همه نیاز دارند که تمیز شوند اما این همه کار را چطور باید انجام داد از کجا باید شروع کرد دوده های در و دیوار خودنمایی می کنند خاک های نشسته بر وسایل همه چیز نیاز دارد که تمیز شود و چخانه تکانی دیجیتالی در سازمان سیا
خانه تکانی دیجیتالی در سازمان سیاسازمان جاسوسی سیا به منظور هماهنگ شدن با تحولات عصر فناوری و بهره مندی از تازهترین دستاوردهای دنیای دیجیتال در ساختارهای قدیمی خود تجدیدنظر می کند به گزارش فارس به نقل از سی نت سیا به طور علنی و رسمی اعلام کرده که در قالب بخشی از برنامه های خودخانه تکانی و تغذیه
در ماههای آخر سال مردم کارهای عقب مانده زیادی دارند که برای استقبال از سال جدید باید آنها را به پایان برسانند از آنجا که یکی از اساسی ترین مشکلات بخصوص برای خانم خانه انجام کارهای مربوط به خانه تکانی است در این وقتها که کارهای زیادی را انجام می دهیم کالری زیادی هم می سوزانیخانه را بتكانيد، سلامتي را نه!
خانه را بتكانيد سلامتي را نه در روزهاي پاياني هر سال و مقارن با نظافت منازل در اين ايام با عنوان معمول خانهتكاني مواردي از مسموميت با مواد شوينده به علت استفاده نادرست نویسنده ميترا دهباشي در روزهاي پاياني هر سال و مقارن با نظافت منازل در اين ايام با عنخانهتکانی رسانه ملی به کجا خواهد رسید؟
خانهتکانی رسانه ملی به کجا خواهد رسید افزایش برنامههای کمجذابیت با محتوای ضعیف در حالی است که صدا وسیما در حوزه سریالسازی به شکل مقطعی و در مواردی موفق عمل کرده است و تعداد سریالهای موفق نسبت به چند سال اخیر کمتر شده است مسئلهای که برخی هنرمندان بدحسابی و عدم پرداختهنگام خانهتکانی پوست خود را چرب کنید
هنگام خانهتکانی پوست خود را چرب کنید یک متخصص پوست گفت تماس پوست با شویندهها میتواند باعث بروز حساسیتهای پوستی شود لذا بهتر است افراد حین استفاده از شویندهها کمترین تماس پوستی را با این مواد داشته باشند دکتر حسین کاووسی گفت رعایت نکردن موازین بهداشتی و شستوشوی غیراستاندرژیم غذایی مناسب برای روزهای خانهتکانی
روزهای آخر سال چه غذایی بخوریم که تناسب انداممان حفظ شود رژیم غذایی مناسب برای روزهای خانهتکانی جام جم سرا در ماه پایانی سال اسفند بسیاری از افراد با حجم بالایی از برنامهها روبرو میشوند خرید عید خانه تکانی و از آنجا که یکی از مهمترین دغدغهها بالاخص برای خانم خانههفت مرحله برای خانه تکانی شب عید
هفت مرحله برای خانه تکانی شب عید خانه تکانی شب عید از کارهاییست که برخلاف اسمش نباید شب عید انجام شود بلکه باید از مدتها قبل از رسیدن لحظات سال تحویل انجام شده باشد به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران خانه تکانی از رسوم بسیار قدیمی آماده شدن برای عید نوروز است و هرچند کاز هر شویندهای برای خانهتکانی استفاده نکنید
از هر شویندهای برای خانهتکانی استفاده نکنید جام جم سرا یک متخصص پوست به افرادی که قصد خانه تکانی در ایام نوروز دارند توصیه کرد از شویندههای استاندارد استفاده کنند مهرداد ملک با اشاره به آغاز خانه تکانیهای نوروز گفت افرادی که قصد خانه تکانی دارند باید از شوینده-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها