تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):در تفسير آيه «با مردم به زبان خوش سخن بگوييد» فرمود: يعنى با همه مردم، چه مؤمن و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834274042




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بلومبرگ: امید ایران به شورای امنیت است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: بلومبرگ: امید ایران به شورای امنیت است
بلومبرگ نوشت: محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران می گوید به منظور جلوگیری از تلاش قانونگذاران آمریکا برای برهم زدن هرگونه موافقتنامه درخصوص محدود شدن برنامه هسته ای ایران در ازای لغو تحریم های اقتصادی علیه این کشور ، به شورای امنیت سازمان ملل متحد امید بسته است.
به گزارش نامه نیوز، ظریف در مصاحبه با هفته نامه ایرانی « صدا » گفت هرگونه موافقتنامه آمریکا و پنج قدرت دیگر جهان ( انگلیس ، فرانسه ، چین ، روسیه و آلمان ) با ایران از طریق یک قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد به تصویب خواهد رسید تا به یک موافقتنامه بین المللی تبدیل شود و اجرای آن برای همه کشورها الزام آور باشد.


وی افزود به این ترتیب دولت های کنونی و آینده ایران و آمریکا ملزم به اجرای مفاد چنین موافقتنامه ای خواهند بود.

این اظهارات ظریف محرکی جدید برای کشمکش بین باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا و قانونگذاران جمهوریخواه آمریکا برسر اختیارات وی برای انعقاد یک موافقتنامه با ایران بود و درعین حال منجر به سردرگمی برسر نقش احتمالی شورای امنیت سازمان ملل متحد در این موافقتنامه شد.

ژرار آرو سفیر فرانسه در آمریکا روز پنجشنبه در صفحه توییتر خود نوشت مذاکره کنندگان از آغاز مذاکرات با ایران یک قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد را برای لغو برخی تحریم های شورای امنیت علیه ایران و مجوز برای جمهوری اسلامی به منظور ادامه بخشی از فعالیت غنی سازی اورانیوم خود پیش بینی کرده اند.

سه دیپلمات شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز که براساس پروتکل دیپلماتیک خواستند نامشان فاش نشود این مسئله را تایید کردند.

ظریف برای عمل به وعده خود درخصوص اقدام سازمان ملل متحد برای الزام آور شدن هرگونه موافقتنامه بین ایران و گروه پنج به اضافه یک باید از آمریکا و پنج قدرت دیگر که در حال مذاکره با آنهاست بیشتر زرنگی به خرج دهد و یک قطعنامه جامع و الزام آور سازمان ملل متحد یا دست کم قطعنامه ای را تضمین کند که در آن بیان شده باشد هرگونه عدم پایبندی آمریکا به یک موافقتنامه نقض حقوق بین الملل است.

«نامه جمهوریخواهان »

ظریف در واکنش به نامه سرگشاده 47 سناتور جمهوریخواه که در آن به مقامات ایران در مورد هرگونه موافقتنامه با دولت اوباما هشدار داده شده بود به قدرت سازمان ملل متحد متوسل شد.

این سناتورهای جمهوریخواه به مقامات ایران هشدار دادند کنگره ممکن است از اختیارات خود براساس قانون اساسی برای برهم زدن هرگونه موافقتنامه با ایران که دولت اوباما بدون تایید کنگره امضا کرده باشد استفاده کنند و اینکه رئیس جمهور بعدی آمریکا نیز می تواند چنین موافقتنامه ای را نادیده بگیرد و از اجرای آن خودداری کند.

دست کم برخی از سناتورهای جمهوریخواه که این نامه را امضا کرده اند اکنون می گویند از نوشتن این نامه خطاب به مقامات ایران متاسف هستند. این ابراز تاسف آنها پس از آن مطرح شد که اوباما گفت به نظر می رسد قانونگذاران می خواهند با تندروها در ایران همصدا شوند.

باب کورکر سناتور جمهوریخواه آمریکا از ایالت تنسی و رئیس کمیته روابط خارجی سنا که این نامه جمهوریخواهان را امضا نکرده است روز پنجشنبه به دولت در مورد افتادن در آنچه یک دام ایرانی در سازمان ملل متحد نامید ، هشدار داد.

کورکر در نامه ای به اوباما نوشت متقاعد کردن سازمان ملل متحد به بررسی یک موافقتنامه یا بخشی از آن آنهم در حالی که اقدام مشابه کنگره ممکن است با وتو دولت روبرو شود یک توهین مستقیم به مردم آمریکا است و می تواند باعث تضعیف نقش کنگره شود. کاخ سفید اعلام کرده است اوباما قانونی را که کنگره را ملزم خواهد کرد هرگونه موافقتنامه با ایران را بررسی کند ، وتو خواهد کرد.

جنیفر ساکی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه در مصاحبه با خبرنگاران در واشنگتن گفت اگر موافقتنامه ای با ایران وجود داشته باشد ابتدا برای تایید ، در شورای امنیت سازمان ملل متحد به رای گذاشته خواهد شد و پس از آن تحریم های شورای امنیت در ارتباط با برنامه هسته ای ایران به تدریج لغو خواهد شد. این اقدامات هیچ تاثیری بر تحریم های آمریکا علیه ایران نخواهد داشت.

وی افزود :« دیدگاه و هدف ما این است که شورای امنیت سازمان ملل متحد تعهدات الزام آور جدید برای آمریکا تعیین نکند که منجر به محدود شدن انعطاف پذیری ما در واکنش به عدم پایبندی ایران به یک موافقتنامه در آینده نشود.»

جان بلینگر که از سال 2005 تا 2009 در زمان ریاست جمهوری جرج دبلیو بوش مشاور حقوقی وزارت امور خارجه آمریکا بوده است گفت اظهارات ظریف که نشان می دهد موافقتنامه نهایی شامل نقشی برای شورای امنیت سازمان ملل متحد خواهد بود باعث خشم جمهوریخواهان در آمریکا شده است.

وی افزود غیر ممکن است چنین چیزی اتفاق بیفتد.

جان کری وزیر امور خارجه آمریکا می گوید واشنگتن از همان آغاز در این زمینه شفاف بوده است که در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به طرحی الزام آور به لحاظ قانونی نیست.

بلینگر تصریح کرد در یک موافقتنامه ممکن است بیان شود پنج کشور عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد از لغو تحریم های شورای امنیت علیه ایران حمایت خواهند کرد.

شورای امنیت سازمان ملل متحد از سال 2006 چهار مرحله تحریم ها را برسر برنامه های هسته ای و موشکی بالستیک و همچنین صادرات تسلیحات ایران ، علیه این کشور اعمال کرده است. شورای امنیت در شدیدترین تحریم ها علیه ایران که اتحادیه اروپا و آمریکا اعمال کرده اند و بر صادرات نفت و درآمدهای این کشور تاثیری جدی داشته ، نقشی نداشته است.

ریان گودمن استاد حقوق بین الملل از دانشگاه نیویورک گفت کری برای آنچه ممکن است بعدا در شورای امنیت سازمان ملل متحد رخ دهد ، فضای مجالی را برای خود باقی گذاشته است.

مایکل گلنون استاد حقوق بین الملل از ماساچوست گفت محتمل ترین سناریو درمورد موافقتنامه ایران و گروه پنج به اضافه یک این است که به متنی مبهم دست خواهند یافت تا بر اساس آن هر دو طرف بتوانند ادعای پیروزی کنند.

وی افزود ظریف برای این کار طرفداران خود را در داخل دارد و دولت اوباما نیز از حامیان مختص خود برخوردار است. در این مرحله همه تحولاتی که وجود دارد تنها یک مانور سیاسی علنی است.


منبع: تیک


۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن