محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826220022
روایت تکان دهنده یک زن کارتن خواب
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: روایت تکان دهنده یک زن کارتن خواب
خانواده اصلی ترین کانونی است که یک بچه به ویژه دختر میتواند از آنجا منحرف شود یا به جایی برسد. «یاسی» به سختی قبول کرده از روزهای تاریک زندگی اش تعریف کند اما او پنج سال از عمرش را در زیر سقفهای موقت مقوایی همراه با دلهره و اضطراب، سپری کرده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دستانش را در هم می فشارد، سکوت می کند و مدام به فکر فرو می رود. هر بار که می خواهد موضوعی را بیان کند، رنگ از رخسارش می رود. وقتی یاد آن روزها می افتد، همینکه می خواهد سر صحبت را باز کند، اول یک دل سیر گریه می کند و بعد می خندد و می گوید:«بنویس، روزگار من گریه و خنده است. غم هایش زیاد بود اما حالا خنده اش زیاد شده. خدا را شکر...» دوستانش او را «یاسی» صدا می کنند. زنی بلند قامت و خوش بیانی که روزگاری اعتیاد و بی خانمانی کمرش را خم و او را آواره کرده بود حالا برای خودش دانشجوی درسخوان رشته مدیریت است و برای ما گوشه ای از زندگی اش را بازگو می کند.
کسی از گذشته من خبر ندارد!
۲۸ سال دارد و یکی- دو سالی است خودش را با درس و کتاب مشغول کرده و کتابچه خاطرات زندگی قبلی اش را بسته و به قول خودش در صندوقچه گذاشته است که سراغش نرود. یاسی می گوید: «اگر دوستان فعلی ام به ویژه در دانشگاه بدانند که یک روزی من چه سرنوشتی داشتم، بعید است رابطه شان را به من ادامه دهند. اکنون دوستانی دارم که شیوه زندگی ام با آنها تغییر و حسابی حال و هوای متفاوت فرهنگی پیدا کرده است. به همین علت اکنون کسی از گذشته من هیچ چیز نمی داند. از قدیمی ها هم جز یکی از دوستانم که در رشته مددکاری درس خوانده و او را خیلی دوستش دارم، با همه دوستان و آشنایان رابطه ام را قطع کرده ام تا مبادا دوباره بلغزم. حتی دیگر حاضر نیستم خاطرات تلخ و سیاه آن روزها را مرور کنم چه برسد ارتباط با آن دوستان. با یادآوری آن روزها یک حسی مثل خوره به جانم می افتد و تا چند وقت درگیرش می شوم و حالم بد می شود. درست است که آن روزهای واقعی را نمی توانم از تاریخچه زندگی ام پاک و محو کنم و بیرون بیاندازم اما دوست ندارم بازخوانی شان کنم. حالا هم اگر دوستم نبود، سرنوشتم را نمی گفتم. اما فکر کردم شاید بهتر است بخشی از سرنوشت افرادی مثل من را بنویسید تا بلکه یک نفر درس بگیرد و از انحراف دوری کند.»
فرار از خانه
وقتی اولین بار تنهایی را حس کرده، هشت سالش بوده و در مقطع ابتدایی درس می خوانده است. یک بار هم در دوران راهنمایی به سرش زده تا از خانه فرار کند اما... یاسی آن روزها را چنین تعریف می کند: «دختر خانواده ای پنج فرزندی هستم که مادرم پس از تولد من فوت و پدرم با دختر عمه اش ازدواج کرده است. همیشه نامادری ام، خواهر و برادرهای بزرگترم را بیشتر دوست داشت. مدام سرکوفت می زد و به من می گفت:«بی عرضه» بچه هایش هم به من می خندیدند. هر کاری که می کردم یک ایرادی می گرفت. هیچ وقت در مرامش تشکر وجود نداشت. حتی وقت مدرسه رفتم، از همان موقع حرف های او را باور داشتم و فکر می کردم بی عرضه ام. چندسال با هیچ کسی دوست نشدم چون فکر می کردم کسی با من دوست نمی شود.
یکبار که از دست کتک هایشان در رفته بودم، چهار ساعت بیرون ماندم اما وقتی هوا تاریک شد، از ترس دوباره به خانه برگشتم ولی برگشتن همانا و دوباره کتک خوردن همان. خیلی سخت بود. او کتک می زد و تهدید می کرد که به پدرم نگویم. تا اینکه معلم کلاس دومم متوجه مشکل من شد. او خیلی مهربان بود و بهش اعتماد کردم و با او حرف زدم. معلمم با مادر بچه ها زیاد صحبت می کرد. یادم هست با مادر من هم چندباری صحبت کرد اما بی فایده بود.»
سراب خوشی های شبانه
میگوید از بچگی به دنبال راهی برای فرار از خانه بوده و دوست داشته ازدواج کند تا بلکه نجات پیدا کند. یاسی با یادآوری آن روزها بغضش میگیرد و صحبتهایش را اینطور ادامه میدهد: «حوالی میدان امام حسین(ع) زندگی میکردیم. وقتی دختری در محلهمان ازدواج میکرد، همه مطلع میشدند و بیشتر از همه من دلم میگرفت! چون دوست داشتم به جای آن عروس من ازدواج میکردم. به همین خاطر با اولین خواستگارم که پسر همسایهمان بود، در سن ۱۷سالگی نامزد کردم و بعد درس و مدرسه تعطیل شد. یک عروسی مختصر گرفتیم و با جهزیه کمی راهی خانه او در حوالی میدان خراسان شدم. بدبختی من از همان موقع شروع شد. همسرم سعید، اعتیاد داشت و من هم به مرور زمان درگیر اعتیاد شدم. بعد از ازدواج و با رها شدن از دست نامادری شرایط زندگیام متفاوت شده بود اما من متوجه آسیبهای آن نبودم.
اعتیاد ذره ذره به جان من رسوخ و مرا درگیر کرد که وقتی به خودم آمدم دیگر خیلی دیر شده بود.» او میافزاید: «آدم در شرایط مختلف زندگی متوجه نیست و برای آنهایی که اعتیاد دارند، حواس و قدرت تحلیل شان کم می شود. من هم در آن دوران مدام با توهم زندگی میکردم. حالا که به گذشتهام فکر میکنم افسوس زمان از دست رفته را میخورم و آرزو میکنم کاش آن دوران را تجربه نمیکردم. اما حالا از شرایط این روزهایم راضیام و شکر گزار خداوند هستم.»
اعتیادی که زود رها شد
گرفتاری های زندگی یاسی وهمسرش از زمانی شروع شده که سعید به خاطر مصرف زیاد الکل، از محل کارش در پیک موتوری اخراج می شود. یاسی می گوید: «خب سعید حالت عادی روحی نداشت. پرخاشگر شده بود و با همه دعوا داشت. به همین علت از محل کارش اخراج شد. درست همزمان با وقتی بود که من و او وابستگی شدید به الکل و شیشه پیدا کرده بودیم. اوضاع سخت شده و اجاره خانه مان چند ماه عقب افتاده بود. تااینکه ۶ماه بعد از ناتوانی در پرداخت اجاره، صاحبخانه وسایلمان را که اندازه یک وانت هم نمی شد بیرون گذاشت و پول پیشی را که دستش داشتیم بابت بدهی برداشت و ما آواره شدیم. درست آن موقع بود که دوستانمان را شناخیتم. همه ما را تنها گذاشتند و هیچ کسی به ما پول و مواد نمی داد. یک ساختمان نیمه کاره در حوالی نظام آباد بود که چند شب اول را آنجا بودیم. اما اهالی ما را به پلیس تحویل دادند و بعد مجبور شدیم جایمان را عوض کنیم. چندباری تغییر مکان دادیم و هربار زمین خاکی و خلوتی را پیدا می کردیم تا بتوانیم آنجا بمانیم. همزمان وسایلی که داشتیم را کم کم فروختیم تا خرجمان را تأمین کنیم. بی کاری و بی پولی شرایط زندگی مان را دشوار کرده بود. یک روز همسرم از آلونکی که در آن بودیم بیرون رفت و دیگر برنگشت.»
دلهره های شبانه
زندگی یاسی پس از فوت همسرش تغییر کرده و دشوار تر شده است. او می گوید: «دیگر تنها شده بودم. هرچه بود، سعید مرد بالای سرم بود. اما وقتی دیگر برنگشت شرایطم سخت شد. چندباری خواستم از دوستانش کمک بگیرم اما کسی کمکم نکرد. شرایط آن روزهایم خیلی سخت بود. زباله ها را می گشتم تا بلکه لباس و غذایی پیدا کنم. میان شمشادهای بوستان شوش تا پارک اندیشه و ملت می رفتم تا شب به صبح برسد. زندگی سختی بود. دراین رفت وآمد ها با چند نفر از زنانی مثل خودم دوست شدم. یک مدت با هم اموراتمان را سپری کردیم اما با آنها دچار مشکل شدم. آواره بودیم. استرس داشتم. باید خیلی مواظب خودم می بودم. بالاخره کارتن خوابی برای زنان با دشواری های بیشتری همراه است. آن موقع که تنها بودم از ترس اینکه حضورم جلب توجه نکند، در تاریکی دراز می کشیدم و روزهای سرد از سرما میلرزیدم. به خاطر همین هنوز زمستان را دوست ندارم. دیگر با سگ ها دوست شده بودم. تا اینکه خیلی اتفاقی با دوستم که حالا مددکار است آشنا شدم. شاید باورتان نشود اما وقتی دستم را به سویش دراز کردم که پول بگیرم، او من را شناخت و زندگی ام متحول شد.»
وقتی می خواهد از دوستش یاد کند، او را چنین توصیف می کند و ادامه می دهد: «اسمش فرشته است. خودش هم مثل فرشته هاست. خیلی کمک کرد. از ترک اعتیاد تا حمایت شخصی برای ادامه تحصیلم. حالا هم دانشجویم، همه لطف خداست که به واسطه او دستم را گرفت.»
پایان شیرین یک کارتن خواب
شنیدن روایت زندگی یاسی خیلی مفصل و طولانی است که در این فرصت مجال شرح آن نیست اما یاسی تأکید میکند: «شعار نمیدهم اما باورکنید خانواده اصلی ترین کانونی است که یک بچه به ویژه دختر میتواند از آنجا منحرف شود یا به جایی برسد. به همین دلیل مادران میتوانند نقش خوبی در هدایت و همراهی دخترانشان در راه درست داشته باشند. از خانوادهها میخواهم با بچههایشان دوست باشند و آنها را از خود دور نکنند تا آنها وقتی محبت یک فردی را در بیرون از خانه میبینند، به آن جلب نشوند و زندگیشان دستخوش تغییراتی مثل من و امثال من نشود. زندگی من هم به لطف خدا و همراهی فرشته من که در همه این چند سال برایم خیلی زحمت کشید، تغییر کرد. امیدوارم بتوانم زحماتش را جبران کنم.»
او میافزاید: «ترک اعتیاد و احیای دوباره زندگیام خیلی سخت بود اما به لطف خدا مهیا شد. خیلی طول کشید و سخت بود تا دیپلم بگیرم و کنکور بدهم ولی موفق شدم. خواستم و تلاش کردم خداوند هم به واسطه دوستان خوب کمک کرد. الان حضور در دانشگاه و هم صحبتی و رفت وآمد با دانشجویان روحیهام را بهبود بخشیده و موجب افزایش اعتماد به نفسم شده است. زندگیام حالا سرشار از امیدواری و انگیزه شده است. خودم به مدارس میروم و برای بچهها درباره اثرات مخرب آسیبهای اجتماعی صحبت میکنم تا آنها آگاه شوند و آگاهانه زندگی کنند.»
یک شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]
صفحات پیشنهادی
روایت تکان دهنده یک زن کارتن خواب |اخبار ایران و جهان
روایت تکان دهنده یک زن کارتن خواب کد خبر ۴۸۳۳۰۳ تاریخ انتشار ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۲ - 13 March 2015 به سختی قبول کرده تا نخ کلاف سردرگم روزهای تاریکش را دوباره از نو باز و سرنوشتش را بیان کند بانوی جوانی که پنج سال از عمرش را در زیر سقفهای موقت مقوایی همراه با دلهره و اضطراب-روایت تکان دهنده یک زن کارتن خواب
روایت تکان دهنده یک زن کارتن خواب یاسی به سختی قبول کرده از روزهای تاریک زندگی اش تعریف کند اما او پنج سال از عمرش را در زیر سقفهای موقت مقوایی همراه با دلهره و اضطراب سپری کرده است دستانش را در هم می فشارد سکوت می کند و مدام به فکر فرو می رود هر بار که می خواهد موضخاطرهای از مستندساز جوان ایرانی در عراق خوابیدن با لالایی گلولهها!/ روایتی تکاندهنده از آزادسازی جرفالصخر
خاطرهای از مستندساز جوان ایرانی در عراقخوابیدن با لالایی گلولهها روایتی تکاندهنده از آزادسازی جرفالصخرماجد نیسی مستند ساز جوان نوشت با سقوط جرفالصخر زیارت اربعین امام حسین ع خیلی شلوغتر از سالهای قبل شد دیگر نه خبری از داعش بود و نه از راکتهایش مسیری که 13 سال بودآمار تکان دهنده ای از اعتیاد نوجوانان و تحصیل کرده ها
آمار تکان دهنده ای از اعتیاد نوجوانان و تحصیل کرده ها دادستان کرمانشاه گفت در حال حاضر 14 درصد معتادان کشور بین 15 تا 19 سال سن دارند که این فاجعه است آفتاب مجتبی ملکی در اولین همایش اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر و روانگردانها در کرمانشاه گفت متاسفانه پس از سی وعکس تکان دهنده و یک دنیا حرف!
عکس تکان دهنده و یک دنیا حرف شاید مشابه این تصویر را به کرات دیده باشید روباهی و شغالی با دم بریده شده یا گرگی به دار آویخته شده و یا پلنگی که آتش زده شده تا درس عبرتی باشد سایت دیدهبان حقوق حیوانات شاید مشابه این تصویر را به کرات دیده باشید روباهی و شغالی با دم بریده شدهشهردار منطقه 18 خبر داد تعیین تکلیف راهآهن تهران- تبریز/ راهاندازی گرمخانه ویژه کارتن خوابها
شهردار منطقه 18 خبر دادتعیین تکلیف راهآهن تهران- تبریز راهاندازی گرمخانه ویژه کارتن خوابهاشهردار منطقه 18 تهران گفت راهآهن تهران - تبریز که مشکلات بسیار زیادی را برای جنوب شهر تهران فراهم کرده بود با دستور شهردار تهران به زودی تعیین تکلیف میشود به گزارش خبرنگار اجتماعی خآمار تکان دهنده از مرگ ایرانی ها در تصادفات نوروزی
تراز به گزارش اورژانس کشور در نوروز ۹۲ تعداد ۱۷۳ هزار و ۱۹۲ مأموریت اورژانسی انجام شد که حدود ۳۱ هزار و ۷۲۳ مورد آن کمک رسانی به مجروحان تصادفات رانندگی بود و از این تعداد ۴۵۰۰ نفر در محل به صورت سرپایی درمان شدند و ۲۷ هزار و ۷۲۱ نفر به بیمارستان منتقل شدند به گزارش تراز آمارآمار تکان دهنده ای از اعتیاد نوجوانان و تحصیل کرده ها/ 14 درصد معتادان بین 15 تا 19 سال دارند
آمار تکان دهنده ای از اعتیاد نوجوانان و تحصیل کرده ها 14 درصد معتادان بین 15 تا 19 سال دارند دادستان کرمانشاه گفت در حال حاضر 14 درصد معتادان کشور بین 15 تا 19 سال سن دارند که این فاجعه است به گزارش نامه نیوز مجتبی ملکی در اولین همایش اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدرقتل زن سالمند از سوی مرد کارتنخواب |اخبار ایران و جهان
قتل زن سالمند از سوی مرد کارتنخواب کد خبر ۴۸۱۰۲۶ تاریخ انتشار ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۹ - 05 March 2015 مرد کارتنخواب با انگیزهای مرموز به زن نود ساله حمله کرد و او را کشت به گزارش جام جم بیست و پنجم بهمن امسال ماموران پلیس در جریان حمله یک کارتن خواب به زن سالمندی در مشآمار تکان دهنده از اعتیاد نوجوانان و تحصیل کرده ها
آمار تکان دهنده از اعتیاد نوجوانان و تحصیل کرده هاتاریخ انتشار سه شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۲۱ ۳۱ دادستان کرمانشاه گفت در حال حاضر ۱۴ درصد معتادان کشور بین ۱۵ تا ۱۹ سال سن دارند که این فاجعه است به گزارش ایسنا مجتبی ملکی در اولین همایش اجتماعی کردن امر مآمار تکان دهنده طلاق در بین ایرانی ها
آمار تکان دهنده طلاق در بین ایرانی ها مدیرکل آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور گفت طی یازده ماهه سال جاری به طور متوسط ماهانه 13 هزار و 384 مورد شبانهروز 438 مورد و در هر ساعت 18 واقعه طلاق ثبت شده است که این آمار نسبت به مدت مشابه آن در سال قبل 8 2 درصد افزایش داشتواقعیاتی تکاندهنده از زندگی زنان معتاد (16+)
واقعیاتی تکاندهنده از زندگی زنان معتاد 16 اکرم احقاقی در گزارشی در ایسنا نوشت تلخی داستان زندگی این زنان آنچنان عریان است که نوشتن در موردشان احتیاجی به مقدمه ندارد آنچه روایت میشود داستان زنانی است که در بسیاری موارد خودشان نقش چندانی در سوژهشدن نداشتهاند اما حالا باآمار تکان دهنده از مرگ ایرانی ها بر اثر تصادف
آمار تکان دهنده از مرگ ایرانی ها بر اثر تصادفتاریخ انتشار يکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۰ ۴۹ آمار مرگ و میر در حوادث نوروزی نشان می دهد در ۵ سال گذشته جاده های کشور جان ۶۵۳۳ شهروند را گرفته اند اما آمارها رو به کاهش است و امید می رود سال نو کمترین کاهش مرگ در جاده ها را شاهد باشیجنایت تکان دهنده داعش علیه سربازان شیعه (18+)
جنایت تکان دهنده داعش علیه سربازان شیعه 18 گروه تروریستی داعش در تازه ترین اقدامات شنیع خود به اجساد و جنازه های سربازان و شبه نظامیان داوطلب شیعه رحم نمی کند و حتی بعد از مرگ نیز جنازه های آنان را هدف جنایتکاری خود قرار می دهد به گزارش شفاف تصاویر زیر را داعش با افتخار منتایجاد خانههای میانراهی زنان کارتنخواب تهران
یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸ ۴۹ مدیرعامل سازمان رفاه خدمات و مشارکتهای شهرداری تهران از برنامههای ویژه این سازمان برای ساماندهی زنان معتاد در سال آینده خبرداد فرزاد هوشیار پارسیان در گفت وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در مورد وضعیت زنان کارتن خواب پایتختروایتی از جزئیات تکاندهنده از طراحی کاخ سفید برای دورنمای توافق هستهای
روایتی از جزئیات تکاندهنده از طراحی کاخ سفید برای دورنمای توافق هستهایتاریخ انتشار يکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۰۹ ۲۰ وطن امروز گزارش داد بنرودز معاون مشاور امنیت ملی آمریکا پنجشنبه هفته گذشته ۱۴ اسفند در گفتوگو با جفری گلدبرگ مجری شبکه تلویزیونی بلومبرگ اظهارامدیرعامل سازمان رفاه: ایجاد خانههای میانراهی زنان کارتنخواب تهران/ به زودی پویش جمعآوری تکدیگری را اعلام
مدیرعامل سازمان رفاه ایجاد خانههای میانراهی زنان کارتنخواب تهران به زودی پویش جمعآوری تکدیگری را اعلام میکنیم مدیرعامل سازمان رفاه خدمات و مشارکتهای شهرداری تهران از برنامههای ویژه این سازمان برای ساماندهی زنان معتاد در سال آینده خبرداد به گزارش نامه نیوز فرزاد هوشیا-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها