واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
«نگین خزر» شهری با چشماندازهای بینظیر+تصاویر
جاذبههای گردشگری «چابکسر» به عنوان شهر «نگین خزر» گیلان در انتظار قدوم گردشگران است.
به گزارش خبرگزاری فارس از رودسر، چابکسر یکی از شهرهای گردشگری شرق گیلان و در همسایگی با غرب مازندران است که به «نگین خزر» شهرت دارد. چابکسر با 12 کیلومتر مربع مساحت در پهنه جغرافیایی گیلان واقع شده و از نظر گردشگری موقعیت راهبردی برای این استان دارد و از نظر انواع جاذبهها بسیار غنی و طبیعی مانند دریا، سواحل، چشماندازهای بکر جنگلی، نواحی ییلاقی و جاذبههای تاریخی و فرهنگی و حتی مذهبی و اقتصادی از «بازارهای هفتگی» برخوردار است. روستای سرولات نیز به دلیل داشتن شرایط منحصر به فرد طبیعی و راه ارتباطی مناسب ظرفیت مطلوبی برای گردشگری روستایی است.
چابکسر به عنوان یک قلمرو جغرافیایی، تابلوی ظریفی از جلوههای انسانی توریستپذیر گیلان است و توریسم مزرعهای، توریسم فرهنگی و حتی معماری اصیل گیلان از انواع گردشگری منطقه محسوب میشود و بازار محلی چابکسر نیز در کنار مجتمعهای گل و گیاه بر ایجاد منظر برای جذب گردشگر افزوده است.
از جاذبههای دیگر طبیعی چابکسر وجود چشمه «دمکش» است که از نظر گردشگری علمی و تفریحی موقعیت جالب توجه بوده و نواحی ییلاقی و ارتفاعات چابکسر نیز به لحاظ شرایط خاص اقلیمی حائز اهمیت است و ییلاقهای جواهردشت از معروفترین این مناطق به شمار میروند. چابکسر شهری با چشماندازهای جذاب رئیس شورای بخش چابکسر در گفتوگو با خبرنگار فارس در رودسر گفت: چشماندازهای بخش چابکسر میتواند گردشگران زیادی را به طرف خود جذب کند و جذب سرمایهگذاری و توسعه پایدار به بخش را افزایش دهد و وجودشان برای منطقه تاثیر گذار باشد. محمدرضا احمدزاده با بیان اینکه چابکسر برای حضور گردشگران مهیا شده است، افزود: بخش چابکسر 32 دهیاری، 52 روستا و 34 شورای اسلامی دارد و 30 خانه کاشانه محلی در بخش چابکسر برای مهمانپذیری از مهمانان نوروزی فراهم شود. وی افزود: به مناسبت سال جدید دیدار با خانوادههای شهدا، امام جمعه، سرکشی از 34 روستای چابکسر در نوروز سال 94 انجام میشود.
رئیس شورای بخش چابکسر نیز مناطق دیدنی این بخش را شامل چشمه دمکش، چشمه وزان میانده، رودخانه آچهرود، استخر طبیعی و گردشگری خشکاسرا، منطقه نهار خورلات و چشمانداز زیبای جواهر دشت، پارک جنگلی جنگسرا و منطقه زیبای سرولات عنوان کرد. وی گفت: وجود پنج امامزاده بزرگوار از مناطق مذهبی بخش چابکسر است و امسال در روستاهای قاسمآباد سفلی و سرولات چابکسر غرفههای صنایعدستی و گردشگری محصولات بومی محلی و گردشگری در معرض دید مهمانان نوروزی قرار داده میشود.
احمدزاده با اشاره به اینکه بخش چابکسر این آمادگی را دارد برای سرمایهگذاران چابکسر فرش قرمز پهن کند، تصریح کرد: آمادگی داریم تا در حمایت از سرمایهگذاری بروکراسیهای اداری که مانع سرمایهگذار بوده و دست و پاگیر است را برطرف کنیم.
انتهای پیام/2300/و30
93/12/23 - 10:47
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]