تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832306219




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خبر داد پیشنهاد راه اندازی مرکز مطالعات خانواده در ایران


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خبر داد
پیشنهاد راه اندازی مرکز مطالعات خانواده در ایران
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: ایران قبلا پیشنهادی مبنی بر تأسیس مرکز مطالعات خانواده در ایران ارائه داده بود که در دیدار با رئیس شورای ملی زنان مصر بار دیگر این مسئله مطرح شد.

خبرگزاری فارس: پیشنهاد راه اندازی مرکز مطالعات خانواده در ایران



به گزارش گروه جامعه خبرگزاری فارس، شهیندخت مولاوردی با اشاره به این که با گذشت 20 سال از کنفرانس پکن بار دیگر همه کشور های شرکت کننده در این گرد هم آیی ها شرکت داشتند، اضافه کرد: در این سفر و در حاشیه برگزاری پنجاه و نهمین کنفرانس وضعیت زنان در سازمان ملل به ابتکار ایران و با حضور اعضای هیأت همراه میزگردی به منظور تشریح دستاوردهای زنان ایرانی درحوزه‌های آموزش ،بهداشت،اقتصاد و توانمند سازی اقتصادی برگزار شده است. وی افزود: درابتدای این میزگرد گزارشی کلی از حوزه‌های مورد نگرانی در رابطه با مسائل زنان و وضعیت زنان ایرانی، دستاوردها و اولویت‌هایی که در این زمینه وجود دارد ارائه داده است که با استقبال چشمگیری روبه رو شده و واکنش های مثبتی را در پی داشته است.

مولاوردی در رابطه با مهمترین دستاوردهای این دیدار با بیان این که در این سفر کوتاه سیزده دیدار با مقامات ارشد کشورهای مختلف در زمینه مسائل زنان انجام داده، افزود: در دیدار های جداگانه‌ای با معاون وزیر رفاه اجتماعی روسیه، معاون نخست وزیر چین، معاون وزیر امور زنان ترکیه ، وزیر زنان بنگلادش ،وزیر زنان مکزیک، سرپرست وزارت امور زنان افغانستان، معاون وزیر زنان برزیل ،زیرامور زنان نروژ مشاور نخست وزیر در امور جنسیتی ایتالیا، رئیس شورای ملی زنان مصر،وزیر امور زنان عراق و همینطور با مسئول امور زنان دبیر خانه سازمان کنفرانس اسلامی در مورد مسایل مورد علاقه و مورد توجه طرفین به بحث و گفتگو پرداختیم.

معاون رئیس جمهور دیدار با مسئول امور زنان دبیر خانه سازمان کنفرانس اسلامی را یکی از مهمترین دیدار های سفر اخیر خود توصیف کرد و گفت: در این دیدار طرفین بر نقش زن مسلمان در کشورهای اسلامی و همکاری در زمینه بهبود وضعیت زنان و پیگیری ایفای نقش زنان در توسعه کشور های اسلامی که در دستور کار سازمان کنفرانس اسلامی هم قرار دارد، تاکید شد.

مولاوردی یاد آور شد: در دیدار خود با رئیس شورای ملی زنان مصر موضوع پیشنهاد مربوط به تأسیس سازمان زنان و توسعه را که در قاهره مطرح شده بود، پیگیری کرده و افزود: ایران قبلا پیشنهادی مبنی بر تأسیس مرکز مطالعات خانواده در ایران ارائه داده بود که در این دیدار بار دیگر این مسئله را مطرح کرده طرفین توافق کرده اند که که در مورد برگزاری همایش های بین المللی با محوریت سازمان کنفرانس اسلامی با یکدیگر ارتباط و مبادله نظر داشته باشند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در پاسخ به این سؤال که وضعیت امروز زنان ایرانی را در مقایسه با گزارشاتی که اینجا در مورد کشورهای دیگر شنیده اید چگونه ارزیابی می کنید گفت: همانطور که در این کنفرانس مطرح و در یک اعلامیه هم که در روز اول کنفرانس منتشر و به آن اشاره شده ، با گذشت 20 سال از کنفرانس پکن زنان هیچ یک از کشور ها هنوز به اهدافی که در آن کنفرانس تعیین شده بود دست نیافته و بطور کامل به برابری جنسیتی و توانمند سازی نرسیده اند.

مولاوردی در ادامه گفت:در این 20 سال ما چالش های نوظهوری را داشته ایم که به موازات چالش های سنتی و قدیمی در روند کار تاثیر داشته و دستیابی به اهداف پکن را با کندی روبرو کرده است.

وی با اشاره به موضوع تلاش برای ارتقای آگاهی‌های مردان در رابطه با نقش زن و ضرورت دگرگونی دیدگاه های مردان در جهت توانمند سازی زنان که در سازمان ملل به آن اشاره شد و در دستور کار این سازمان قرار گرفته، گفت : با گذشت 36 سال از انقلاب و 20 سال پس از کنفرانس پکن، ایران درسایه اقدامات و برنامه هایی که همواره در دستور کار جمهوری اسلامی ایران قرار داشته به نظر می رسد در بعضی شاخص ها پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته اما در بعضی شاخص ها هنوز جای تلاش و کار هست و با وضعیت مطلوب فاصله داریم و باید اقدامات بیشتری در جهت رشد و توسعه متوازن در حوزه زنان و خانواده بکنیم.

معاون رئیس جمهور افزود: به نظر می‌رسد میزان پیشرفت ما در همه حوزه ها به یک میزان نیست و ما به برنامه ریزی دقیقی متناسب با واقعیت های موجود نیاز داریم تا بتوانیم به هدف مطلوب خود دست پیدا کنیم.

وی بر این نکته تاکید کرد: ایران در قیاس با سایر کشور ها و بویژه کشورهای منطقه در برخی شاخص ها مثل آموزش زنان ، بهداشت و سلامت ،کاهش نرخ مرگ و میر مادران و کودکان و افزایش سن امید به زندگی رتبه بسیار خوبی به دست آورده است.

مولاوردی در رابطه با تفاوت عدالت جنسیتی در مقابل برابری جنسیتی گفت: آنچه از طرف ایران مطرح
می‌شود جایگزینی عدالت جنسیتی و توانمند سازی زنان بجای برابری جنسیتی و توانمند سازی زنان است که این برابری جنسیتی یک تفاوتی با موضوع برابری جنسی دارد و ما نباید این دو را معادل هم بگیریم.

وی در ادامه گفت: ایران این ایده را مطرح می‌کند که به نظر من- البته این برداشت شخصی من است- وقتی زن و مرد در شرایط برابری قرار ندارند برابری نمی تواند آن عدالت را تامین بکند و حتما ما باید به حقوق و مسئولیت‌های این دو عادلانه نگاه کنیم و منظور ما از عدالت ،برقراری تعادل و توازن در مسئولیت ها و سهم زن و مرد است و این را شعبه ای از عدالت اجتماعی میدانیم.

معاون رئیس جمهور در توضیح این مطلب گفت: در جامعه ای که عدالت جنسیتی مورد توجه قرار نگرفته باشد نمی توان انتظار عدالت کامل اجتماعی را داشت. انتهای پیام/

93/12/23 - 10:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن