واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ اسفند ۱۳۹۳ (۱۷:۳۹ب.ظ)
سرقت هاي ميلياردي كه با رضايت مالباختگان انجام مي شد فردي كه با استفاده از دستگاه هاي pos فروشگاه هاي لوازم خانگي و فرش فروشي در شهرهاي اصفهان، كاشان و قم توانسته بود به صورتي حرفه اي اقدام به كلاهبرداري كند در عمليات كارآگاهان پليس آگاهي استان اصفهان شناسايي و دستگير شد.
به گزارش خبرگزاري موج، هفته گذشته صاحب يکي از فروشگاههاي شهر اصفهان با مراجعه به يکي از کلانتريها عنوان داشت، فرد ناشناسي بهمنظور خريد سينماي خانگي به مبلغ 63 ميليون ريال از طريق دستگاه pos اقدام به پرداخت وجه و رسيد آن را ارائه کرد و از محل خارج شد، اما؛ بعداً متوجه شدم که پولي به حسابم نيامده و رسيد مربوطه نيز رسيد مجدد دستگاه pos بوده است.
در ادامه شکايات ديگري از سوي تعدادي از کسبه که با روشي مشابه مورد کلاهبرداري فرد مذکور قرار گرفته بودند ارائه شد.
رئيس پليس آگاهي استان اصفهان دراينباره گفت: بلافاصله در اين زمينه پروندهاي در اين پليس تشکيل و موضوع بهصورت ويژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداري قرار گرفت.
سرهنگ ستار خسروي عنوان داشت: سرانجام مأموران با استفاده تصاوير بهدستآمده از متهم، هويت وي را به دست آورده و در عملياتي ضربتي او را دستگير و به پليس آگاهي منتقل کردند.
اين مقام انتظامي افزود: متهم که در تحقيقات صورت گرفته اشکالات و اختلالات بانکي و دستگاه pos را دليل اين امر عنوان و قصد بيگناه جلوه دادن خود را داشت وقتي در برابر کشف علمي روش مجرمانه وي و نحوه فريب فروشندگان توسط کارآگاهان قرار گرفت بهناچار به جرم خود اعتراف و علاوه برکلاهبرداري در شهر اصفهان به انجام اين روش در شهرهاي کاشان و قم نيز اقرار کرد.
وي با بيان اينکه در بازرسي از منزل متهم يک ميليارد ريال اموال مسروقه کشف و به مالباختگان بازگردانده شد، بيان کرد: در اين زمينه پرونده تشکيل و متهم با شکايت شاکيان جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضائي شد.
رئيس پليس آگاهي استان اصفهان در خصوص نحوه استفاده صحيح از دستگاههاي pos عنوان کرد: بهمنظور پيشگيري از هرگونه سوء استفاده، سرقت و کلاهبرداري از طريق اين نوع دستگاهها به صاحبان فروشگاهها توصيه ميکنيم دستگاههاي کارتخوان را در پيشخوان ميز خود قرار داده، کارت را از مشتري دريافت و مبلغ را خودشان وارد کرده و سپس از مشتريان بخواهند تا رمز خود را وارد کنند.
اين مقام انتظامي با بيان اينکه درخواست رمز عبور کارتهاي الکترونيکي از شهروندان توسط فروشندگان کاري اشتباه است، تصريح کرد: شهروندان نبايد در حضور افراد ديگر رمز خود با صداي بلند به فروشندگان بدهند، بلکه بايد از فروشنده درخواست کنند تا اجازه دهد رمز کارت را خودشان وارد کنند؛ زيرا در غير اين صورت ممکن است توسط افراد سودجو و فرصتطلبي که از رمز آنها مطلع شدند مورد دستبرد قرار بگيرند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]