تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خنديدنِ بى تعجّب [و بى جا] يا راه رفتن و سخن گفتنِ بى ادبانه بپرهيز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864654656




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هزینه یک شب اقامت بی‌پول‌ها و پولدار‌ها در سفر


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: هزینه یک شب اقامت بی‌پول‌ها و پولدار‌ها در سفر
همه ساله بر اساس سنت دیرینه ایرانیان عده زیادی در ایام عید به قصد گردشگری و تفریح و زیارت به سفر می‌روند زیرا طولانی‌ترین تعطیلات در کشورمان، همین ایام است؛ اما سفر هزینه‌هایی دارد که اگر اقوام و خویشانی در شهرهای مقصد منتظر نباشند، بر این هزینه‌ها افزوده خواهد شد.
بیشتر جمعیت ایران در این مدت اقدام به سفر می‌کنند با هدف دیدار اقوام و یا سفرهای تفریحی و زیارتی. در همین روز‌ها افرادی که نمی‌خواهند به خانه اقوام بروند، معمولا مراکز اقامتی مانند هتل را که شرایط بهتری در مقایسه با مهمانپذیر‌ها دارند برای اقامت در طول سفرشان انتخاب می‌کنند. انتخاب آن‌ها برای اقامت در اتاق‌هایی با حداقل دو تخت در هتلهایی با درجه‌ها و ستاره‌های مختلف بستگی به میزان درآمدشان و مبلغی که می‌خواهند در سفر هزینه کنند دارد.
تفاوت نرخ‌ها (از خانه‌های اجاره‌ای گرفته تا سوئیت و هتل آپارتمان و هتل‌هایی با درجه‌های مختلف ارزشیابی) نشان می‌دهد که نرخ اتاق هتل با درجه متوسط و دو ستاره که جزو هتلهای با درجه پایین به شماره می‌آید از شبی ۱۰۰ هزار تومان آغاز می‌شود و این مقدار هزینه متغییر بوده و تا شبی ۲ و نیم میلیون تومان نیز افزایش پیدا می‌کند.


هزینه اقامت در مشهد در بررسی هاو تماس‌های تلفنی برای اطلاع از قیمت یک شب اقامت در مشهد و سایر اماکن گردشگری کشور در ایام نوروز مشخص شد یک شب اقامت در هتل آپارتمان معمولی در مشهد حداقل برای هر نفر ۱۳۵ هزار تومان می‌باشد. این هزینه برای یک شل اقامت در هتل دارای ستاره ۳ به بالا مبلغی معادل ۴۵۰ هزار تومان بوده که این هزینه بر اساس نوع اتاق به ۵۴۰ هزار تومان نیز می‌رسد.


یک شب اقامت در کاشان بر اساس این گزارش در شهر کاشان که یکی از شهرهای نزدیک به تهران و پر مسافراست و به دلیل داشتن جاذبه‌های تاریخی زیاد، جزو یکی از پر گردشگر‌ترین شهرهاست نرخ اتاق هتل بین ۹۰ تا ۵۰۰ هزار تومان متفاوت است.


هزینه یک شب اقامت در شمال نرخ اقامت یک شب در شهر‌های شمالی به طور میانگین از هتل آپارتمان گرفته تا ویلای اجاره‌ای و ویلای مستقل با امکانات مطلوب متفاوت بوده و از شبی ۲۰۰ هزار تومان الی ۳۰۰ هزار می‌باشد که البته در ویلا‌ها از ۳۵۰ هزار تومان به بالا قیمت داده می‌شود. ضمنا هزینه ویلا‌ها در برخی نقاط بسته به شرایط آن به شبی ۲ میلیون و نیم نیز می‌رسد.


هزینه یک شب اقامت در اصفهان استان اصفهان هم یکی از شلوغ‌ترین شهرهای مقصد گردشگری برای سفرهای نوروزی است و نرخ اتاق هتل‌ها در این نقطه از کشور از ۱۵۰هزار تومان تا ۷۰۰ هزار تومان متغیر است و این نرخ‌ها بستگی به انتخاب مسافر برای اقامت در اتاق‌های ویژه بهترین هتلهای این شهر یعنی هتلهای ۵ ستاره و سنتی دارد.


یک شب اقامت در شیراز در شیراز که یکی از اصلیترین مراکز گردشگری ایران است همواره نرخ‌های متفاوتی مانند سایر شهرهای کشور ارائه می‌شود. هتلهای شیراز نیز از دو ستاره تا پنج ستاره در ایام عید نرخ‌هایشان افزایش خواهد داشت؛ از شبی ۱۵۰ هزار تومان الی ۶۵۰ هزار تومان قیمت داده می‌شود و البته اماکن با شرایط مطلوب‌تر نیز از قیمت بالایی برخوردار خواهند بود.
به نظر می‌رسد کشور ما تا رسیدن به شعار گردشگری ارزان فاصله زیادی دارد و یک خانواده ۴ نفره فقط برای هزینه اقامت خود طی یک شب حداقل باید ۶۰۰ الی یک میلیون تومان بپردازد و اگر قصد اقامات ۴ روزه داشته باشند باید حدود ۲میلیون و چهارصد الی ۴ میلیون تومان بپردازند و برای متمولین هم شبی ۲/۵ میلیون تومان اقامت در شهرهای دیگر آب می‌خورد.
لازم است مسئولین گردشگری کشور برای اینکه این سنت دیرینه دچار مشکل نشود، با تدبیر و مدیریتی جهادی برای تسهیل در امور مذکور اقداماتی را انجام دهند تا مردم سفری ارزان و دلچسب داشته باشند. (آریا)



سه شنبه, 19 اسفند 1393 ساعت 14:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن