تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عبادت را نزد خويش ناپسند مگردانيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869027560




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

داخلی سازی 94 درصد تجهیزات توربین بادی در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر دفتر مهندسی انرژی باد سازمان انرژیهای نو ایران خبر داد: داخلی سازی 94 درصد تجهیزات توربین بادی در کشور خبرگزاری پانا: مدیر دفتر مهندسی انرژی باد سازمان انرژیهای نو ایران از داخلی سازی 94 درصد تجهیزات توربین بادی در کشور خبر داد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۹ اسفند ساعت 14:59

خبرگزاری پانا+

به گزارش پانا، ایرج هرسینی اظهار کرد: براساس مطالعه‌های انجام شده، ایران و عراق جزو معدود کشورهایی در جهان هستند که قابلیت بادی بسیار خوبی دارند و سرمایه‌گذاران می‌توانند از این فرصت استفاده کنند، اما تاکنون به‌خوبی از آن بهره‌برداری نشده اند.   وی ارزش سوخت مصرف‌شده در نیروگاه‌های حرارتی مستقر در استان سیستان و بلوچستان را حدود یک میلیارد دلار عنوان کرد و گفت: بخشی از این رقم صرف توسعه انرژی باد در آن منطقه بادخیز شده و بی‌گمان تغییر و تحول زیادی در اقتصاد منطقه ایجاد می‌شود.   بر پایه اعلام وزارت نیرو، هرسینیوی با بیان این که هم‌اکنون دست‌کم 10000 مگاوات پتانسیل انرژی بادی در کشور شناخته شده است، ادامه داد: در زمان حاضر ظرفیت اسمی تولید توربین بادی در کشور 200 مگاوات است که کسر کوچکی از آن در حال فعالیت بوده و علت این موضوع آن است که ما باید چرخش مالی مناسبی برای فعال‌سازی این صنعت طراحی کنیم.   مدیر دفتر مهندسی انرژی باد سازمان انرژیهای نو ایران افزود: در تمام جهان، ابتدا دولت‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند و مردم هم بخشی از هزینه‌های آن را متقبل می‌شوند به‌طوری ‌که در ابتدا باید به‌منظور ترغیب سرمایه‌گذاران و کاهش مدت بازگشت سرمایه، برق حاصل از انرژی‌های تجدیدپذیر را گران خرید و پس از بازگشت سرمایه‌گذاری انجام‌شده، قیمت‌ها تعدیل می‌شود تا سرمایه‌گذار قدرت سرمایه‌گذاری دوباره را به‌دست آورده و سود عادلانه‌ای در نتیجه این فعالیت کسب کند.   هرسینی با بیان اینکه دفتر مهندسی انرژی باد سازمان انرژی‌های نو ایران وظیفه توسعه احداث نیروگاه‌های بادی و داخلی سازی فناوری این نیروگاه‌ها را برعهده دارد، گفت: در 10 سال گذشته با وجود شرایط سخت مالی، شاهد رشد خوبی در داخلی سازی نیروگاه‌های باد بوده‌ایم و با این شرایط توانستیم به تولید داخل 94 درصد از تجهیزات توربین‌های باد دست پیدا کنیم.   وی با تاکید بر این که کشور قابلیت لازم را برای خودکفایی کامل در ساخت توربین‌ دارد، گفت: ما به دانش فنی تولید توربین‌های 660 کیلوواتی دست پیدا کردیم و همزمان توانیر با همکاری پژوهشگاه نیرو بر داخلی سازی توربین بادی دو مگاواتی متمرکز شده است و سازمان انرژی‌های نو ایران در این فرآیند از طرف توانیر ماموریت نظارتی را به عهده دارد؛ ضمن آنکه مپنا نیز بر داخلی سازی توربین‌های 2.5 مگاواتی و ساخت توربین بادی دو مگاواتی متمرکز است.   هرسینی تصریح کرد: اجزای اصلی تورین باد پره و سامانه کنترل است که ما تا فاز تولید نیمه‌صنعتی موفق به ساخت مواد پره شده‌ایم و ورود به فاز صنعتی نیازمند یک سفارش بزرگ است؛ همچنین تاکنون گیربکس، ژنراتور و بخشی از سامانه کنترل را برای توربین بادی 660 کیلوواتی ساخت داخل و در سایت‌های بادی از آن استفاده کرده‌ایم.   وی اظهار کرد: در زمان حاضر، ما از طریق جهاد دانشگاهی در حال فعالیت روی سامانه کنترلی توربین‌های بادی هستیم که باید فعالیت‌های خیلی اساسی در این زمینه صورت بگیرد تا بتوان این قسمت را به نتیجه رساند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن