تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هان! ميان حق و باطل جز چهار انگشت فاصله نيست. از آن حضرت درباره معناى اين فرمايش س...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844557194




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاشت چمن موجب گرم‌شدن کره‌زمین می‌شود؛ چمن سرطان‌زاست


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: کاشت چمن موجب گرم‌شدن کره‌زمین می‌شود؛ چمن سرطان‌زاست


پدر علم کویرشناسی با بیان اینکه چمن‌ کاری موجب گرم شدن کره زمین می‌ شود، گفت: چمن سرطان‌ زاست، بنابراین باید چمن‌ها را از بین برد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پروفسور پرویز کردوانی با بیان اینکه باید با وجود خشکسالی در کشور سازمان محیط زیست و شهرداری در بحث درخت کاری بیش از بیش ورود کنند، گفت: هر سال 15 اسفند را به عنوان روز درختکاری مدنظر قرار می‌ دهند، اما باید تمام سال به موضوع درخت کاری توجه کرد و با وجود اینکه هر درختی در فصل خاص خود بار می‌دهد، باید درختان متناسب با فصل کاشته شود تا خشک نشوند.

وی افزود: درباره جابجایی درختان نیز باید این امر فقط در زمانی صورت گیرد که درخت خواب و برگ نداده باشد؛ در واقع در جابجایی درختان باید از آنها به خوبی مراقبت کرده و حتی در زمانی که درخت را بالای کامیون گذاشته و قصد حمل و جا به جایی آن را دارند، باید ریشه‌ اش را کاملاً با نایلون بپوشانند تا دچار آسیب نشود.

کاشت درخت کاج و سرو در تهران برای کاهش آلودگی هوا

پدر علم کویر‌شناسی گفت: در خصوصی درخت کاری باید به شرایط هر شهر نگاه کرد تا درختان آفت نگیرند؛ به علت اینکه ما نمی‌توانیم در داخل شهر به درختان سم بزنیم و این امر برای سلامت انسان‌ ها ضرر دارد باید به دنبال درختان با مصرف آب کم و همیشه سبز و بدون آفت باشیم. درختانی مانند کاج  و سرو که از خود ترشحات داشته و آفت ندارند، می‌توانند در سطح کلانشهر‌ها از جمله تهران کاشته شوند، چرا که این درختان در تمام سال سبز هستند.

وی با بیان اینکه کاشت درختانی که همیشه سبز است در تهران به کاهش آلودگی کمک می‌ کنند، افزود: در زمستان تهران بیش از فصل‌ های دیگر آلوده است و در این فصل درختان برگ ندارند، بنابراین باید از درختانی که رطوبت داشته و از خود ترشحات برجای می‌ گذارند برای کاشت استفاده کرد. این امر همچنین در خصوص اصفهان نیز صدق می‌ کند.

کاشت درخت میوه در سطح شهر‌ها از اساس اشتباه است

کردوانی با اشاره به اینکه برای وسط بلوار باید درخت سرو کاشت، چرا که شاخ و برگش مانند کاج مانع از عبور خودرو نشود، گفت: در دو طرف خیابان‌ها نیز باید درخت کاج کاشت. نباید به سمت کاشت درختان توت برویم، چرا که درختان توت برای بوستان‌هاست و ما چندین سال است که این امر را مانند تبریز در تهران اجرا می‌ کنیم و دیگر نباید چنین درختانی کاشته شود.

وی در باره کاشت درخت میوه در شهر نیز گفت: درخت میوه در کلانشهرها از جمله تهران و اصفهان نباید کاشته شود، چون هوا آلوده است بنابراین میوه را آلوده می‌کند و ما چون نمی‌توانیم از سم در سطح شهر استفاده کنیم، این درختان خراب شده و آفت می‌ گیرند. کاشت درختان میوه همراه با آفت بوده و این پیشنهاد از اساس اشتباه است. همچنین کاشت درخت زیتون در برخی مناطق نیز با مشکلاتی از جمله آفت روبه رو خواهد بود.

صرفه‌جویی در آب با کاشت درخت کاج و سرو

پدر علم کویرشناسی با اشاره به اینکه درخت کاج همه ساله سبز است و آفت نداشته و به مصرف آب کمی نیاز دارد، تصریح کرد: درخت کاج در زمستان نمی‌گذارد که برف بر روی زمین بریزد اما در مناطق کوهستانی نیز نباید چنین درختی کاشته شود چرا که اگر برف بیاید این درختان مانع ریخته شدن برف بر روی زمین شده و دیگر برف در کوهستان‌ها به آب تبدیل نمی‌شود.

کردوانی با بیان اینکه کاشت درخت چنار برای فصل تابستان بسیار خوب است، اما در پائیز برگ نخواهد داشت و به پاکی هوا کمک نمی‌ کند، افزود: در خصوص نواحی جنوبی نیز کاشت درخت نارون بسیار مناسب است، چرا که به مصرف آب کمتری نیاز داشته و آفت نمی‌گیرد.


چمن سرطان زا است/ چمن قدرت تصفیه هوا را ندارد

وی با اشاره به سرطان‌زا بودن چمن، گفت: باید چمن‌‌های کنونی از بین برود چرا که چمن نیاز به آب بسیاری دارد. گیاهانی مانند پاپیتال باید در سایه و به دور از آفتاب کاشته شود؛ در واقع این درخت نیز باید در منازل کاشته شود نه در داخل شهر و در معرض آفتاب، بنابراین نمی‌توان این گیاه را جایگزین چمن‌کاری کرد.

پدر علم کویرشناسی با اشاره به هزینه فراوان کاشت چمن، گفت: خاک چمن نباید خاک باغ باشد و باید از خاک رس مخصوص برای کاشت آن استفاده کرد؛ همچنین چمن قدرت تصفیه‌کنندگی هوا را ندارد و خودش به مرور زباله است و چمن به گرم شدن زمین کمک می‌کند و سرطان‌زا محسوب می‌شود چون کود آن از «ازت» است.

چمن‌های فعلی از‌بین برود/ طی یک خیابان‌بندی بر روی چمن‌ها درخت بکارند

کردوانی با اشاره به اینکه باید در جهت فرهنگسازی در زمینه محافظت از درختان در بین آحاد جامعه کوشید، افزود: چمن‌هایی که در حال حاضر در سطح شهر‌ها وجود دارند باید از بین برود و در فاصله‌ای معین(خیابان بندی) به جای چمن‌کاری از کاشت درخت کاج و سرو استفاده کنیم؛ در واقع این درختان در همان مناطقی که چمن وجود دارد، کاشته شود چرا که چمن از آبان تا اردیبهشت به علت اینکه زرد است، زیبایی ندارد، بنابراین از هیچ نظری چمن‌کاری مناسب نیست و تنها این امر می‌تواند در دو منطقه گیلان و مازندران صورت گیرد.

وی با بیان اینکه چنانچه بخواهیم درختان را برای نگهداری به خانوارها بسپاریم بنده مخالفم چرا که این امر کار مناسبی نیست، گفت: مردم از درختان نمی‌توانند به خوبی نگهداری کنند و با این کار وضعیت درختان بدتر می‌شود مگر اینکه درختان در حیاط منزل آنها باشد.

پدر علم کویرشناسی با تاکید بر اینکه نباید برگ‌های ریخته شده از درختان را از پائین درختان جمع آوری کرد چرا که پوسیده برگ درختان غذاهای موجودات زنده در خاک مانند هزارپا و حشرات است بنابراین باید بیل زده تا برگ‌ها به زیر خاک بروند، گفت: باز هم مطرح می‌کنم که با کاشت درختان میوه در سطح شهر مخالفم، چرا که این امر نه فقط نیاز به آب آشامیدنی دارد بلکه درختان میوه آفت می‌ زنند اما کاشت درختانی مانند نارنج در شمال به علت بارندگی و وضعیت رطوبت آنجا مناسب است. اما این امر را در شهرهایی مانند تهران و اصفهان که آودگی هوا دارند، نمی‌توان  اجرا کرد. همچنین در خیابان‌های بم ما شاهد درختان خرمایی هستیم که کاشت آنها هیچ مشکلی به همراه نداشته است، چرا که آلودگی هوا در آنجا وجود ندارد، اما نمی‌توانیم این امر را در تهران یا اصفهان اجرا کنیم.   منبع: تسنیم


شنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۵:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن