تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا براى تو روزه گرفتيم و با روزى تو افطار مى كنيم پس آن را از ما بپذير، تشنگى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869079782




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حفظ پاکيزگي محيط زيست در ايام نوروز فراموش نشود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۴ اسفند ۱۳۹۳ (۱۱:۲۵ق.ظ)
توصيه رئيس جمهور به شهروندان؛ حفظ پاکيزگي محيط زيست در ايام نوروز فراموش نشود روحاني ضرورت مراقبت مردم از محيط زيست را مورد تأکيد قرار داد و اظهارداشت: در ايام نوروز نبايد وظيفه مهم حفظ پاکيزگي محيط زيست فراموش شود.
به گزارش خبرگزاري موج، حسن روحاني در آستانه روز درختکاري و گراميداشت هفته منابع طبيعي و آبخيزداري، با تأکيد بر ضرورت صيانت از محيط زيست، اظهار داشت: امروز نه تنها براي زيبايي کشور بلکه براي حيات و زندگي سالم و پايدار، نيازمند توجه به محيط زيست و احترام به مقررات و قوانين مربوط يه اين حوزه هستيم.
وي که پس از کاشت يک اصله نهال در محوطه سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي تهران با خبرنگاران صحبت مي‌کرد، افزود: پيام روز درختکاري و هفته حفظ منابع طبيعي اين است که هيچ راهي جز آشتي با محيط زيست و بکارگيري همه تلاش‌ها براي حفظ و حراست از آن وجود ندارد.
رئيس‌جمهور خاطرنشان کرد: اين که گفته شود در برابر محيط زيست ايستادم و به مقررات و قوانين اين حوزه اعتنا نکردم، درست نيست بلکه بايد به منابع طبيعي که نشانه‌هاي الهي هستند احترام گذاشته شود و بدانيم که زندگي پايدار و سالم وابسته به حفظ محيط زيست است.
روحاني گفت: در گذشته شايد کاشت درخت يک موضوع نمادين و براي زيبايي محيط زيست تلقي مي‌شد، اما امروز چنين نيست و درخت‌ها مايه زندگي و هواي سالم هستند و بايد به آن ها توجه مضاعفي داشت.
رئيس‌جمهور با اشاره به اين که پيامبر عظيم‌الشأن اسلام (ص) و ائمه هدي (ع) به درختکاري و زراعت توصيه‌هاي ويژه‌اي داشتند و خودشان نيز به اين موضوع اهتمام داشتند، اظهار داشت: اين موضوع نشان مي‌‌دهد که سنت حسنه درختکاري تا چه حد اهميت دارد.
روحاني با اشاره به مشکلات زيست‌محيطي در استان‌هاي جنوبي و غربي کشور، افزود: اين روزها مشکلات زيست -محيطي را بهتر مي‌توان لمس کرد که چگونه زندگي هموطنان ما را با زحمت و خطر مواجه کرده است و همگان شاهديم که ريزگردها تا چه اندازه زندگي مردم را تحت فشار قرار داده‌اند.
رئيس‌جمهور با تأکيد بر ضرورت تلاش و کوشش همگاني براي جلوگيري از فجايع زيست‌محيطي گفت: با تکنولوژي و سرمايه‌گذاري مناسب و مديريت درست و از همه مهمتر احياي فرهنگ آشتي انسان‌ها با محيط زندگي خود در بيان و عمل، مي‌توان جلوي فجايع زيست‌-محيطي را گرفت.
روحاني ضرورت مراقبت مردم از محيط زيست را مورد تأکيد قرار داد و اظهارداشت: در ايام نوروز معمولاً مردم به مناطق مختلف کشور سفر مي‌کنند و از حضور در طبيعت لذت مي‌برند و در جريان اين سفرها نبايد وظيفه مهم حفظ پاکيزگي محيط زيست فراموش شود.
رئيس‌جمهور در بخش ديگري از سخنانش تصريح کرد: در روز درختکاري بهتر است که همه تصميم بگيريم که حداقل يک درخت غرس کنيم.
وي با بيان اين که امروز بسياري از گونه‌هاي گياهي و جانوري در حال از بين رفتن است و اين موضوع بر محيط زيست تأثير منفي بر جاي مي‌گذارند، اظهارداشت: مي‌توانيم با برنامه‌ريزي دولتي و مردمي محيط زيست سالم، آب سالم، هواي سالم و محيط زندگي بهتر داشته باشيم و با خطراتي که محيط زيست را تهديد مي‌کند به خوبي و برنامه‌ريزي شده، مقابله کنيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن