واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی: آموزش و تقویت باورهای دینی نقش بسیار موثری در استحکام خانوده ایفا می کند تبریز - ایرنا - مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی گفت: آموزش و تقویت باورهای دینی نقش بسزایی در استحکام خانواده و بقای ازدواج ایفا می کند.
حسن استوار آذر روز چهارشنبه در نشست بررسی مشکلات جوانان استان با بیان اینکه در سال های اخیر شاهد کاهش استحکام خانواده ها هستیم، افزود: در سالجاری از هر 5.5 ازدواج، یک ازدواج به طلاق منجر شده که نسبت به سال گذشته 9.8 افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: ضروری است تمام مسوولان و متولیان فرهنگی نسبت به موضوع تقویت استحکام خانواده و بقای ازدواج حساسیت بیشتری به خرج دهند.
استوارآذر گفت: با توجه به ساختار جوان جامعه قطعا نیازمندیم که بیش از پیش در خصوص موضوعات جوانان و احصا مشکلات این قشر جامعه تلاش کنیم و ضروری است خروجی اتاق فکرها و کارگروه ها بگونه ای باشد که عملیاتی شوند.
وی ادامه داد: اداره کل ورزش و جوانان که عهده دار مسوولیت اجرای برنامه های متنوع در راستای تحکیم بنیان خانواده است تا امروز عملکرد مناسبی داشته ولی نیازمند افزایش این فعالیت ها در جامعه هستیم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی همچنین در خصوص صیانت از حریم و حقوق شهروندی افزود: این موضوع یکی از موضوعات مهم چهارساله در سند توسعه فرهنگی و اجتماعی استان است که نیازمند همکاری تمام دستگاه ها و آحاد جامعه است.
وی همچنین گفت: حوزه های علمیه نقش مهم و بسیار موثری در پاسخگویی به شبهات دینی جوانان ایفا می کنند و می توان با بهره گیری از پتانسیل این حوزه ها فرهنگ اسلامی را در جامعه بیش از پیش بسط و ترویج داد.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: تغییرات سریع در ارزش ها و هنجارهای خانوادگی، توزیع ناعادلانه فرصت ها، امکانات و نابرابری درآمدی خانوارها، افزایش شکاف طبقاتی در عصر جدید از تهدیداتی است که خانواده ها را مورد هدف قرار داده است.
سیدمحمدشروین اسبقیان توانمندسازی جوانان و توسعه آموزش های رسمی و غیررسمی بصورت یکپارچه با رویکرد تطبیق شرایط خانواده ها، افزایش توجه دولت در جهت حل مشکلات خانواده ها با رویکرد حمایتی، گسترش و تسهیل دسترسی به خدمات سلامت روان و مشاوره خانوادگی با رویکرد تربیتی و توسعه نظارت بر عملکرد دستگاه ها با رویکرد حفظ نهاد خانواده از جمله راهبردهای این حوزه عنوان کرد.
وی از جمله راهکارهای توانمندسازی خانواده ها را در اولویت قرار دادن حمایت از اشتغال زنان سرپرست خانوار، حمایت اقتصادی خانواده های زندانیان، حمایت از خانواده های محروم و بی بضاعت، حمایت از تشکیل صندوق های قرض الحسنه جوانان جهت اعطای وام ازدواج، مسکن و اشتغال، آموزش کارآفرینی به خانواده ها و جوانان برشمرد.
استان آذربایجان شرقی با سه میلیون و 724هزار و 620 نفر جمعیت، یکی از استان های پرجمعیت شمال غربی ایران بوده و کلان شهر تبریز طبق سرشماری سال 90، یک میلیون و 695 هزار و 94 نفر جمعیت دارد.
1756/6120
13/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]